Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Sunday, January 25, 2015

Behind The Scene Photoshoot Songket Bullyn Collections V2


 
Terima kasih tindak terhingga kepada Bullyn Collections Dan En. Min diatas jemputan untuk photoshoot koleksi terbaru daripada Bullyn Collections . Kerjasama buat kali kedua dengan Bullyn Collections dan kali ketiga dengan Encik Photog En Min. Okay ada empat orang lagi photog yang terlibat iaitu Nasrun abang jepun kite, abg yusri, aswad and nipon .

Okay sebelum tidur cik iena nak share pic yang sempat cik iena snap dari Enchik Photog.. En Min
Maaf pada yang message dan wassap ada diantara nya cik iena tak dapat reply message . Penat sangat.
Lagipun kalau time photoshoot memang kene fokus. Tak boleh asyik tengok-tengok handphone nanti takot terhilang mood ke. Ini yang enchik photog2 share lah bila model asyik pegang-pegang handphone sekali bila nak shoot muka jadi hilang mood. Gambar dah jadi tak bermaya. Cik iena walaupun gelak-gelak bila photog bercerita cik iena bukan jenis masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Cik iena akan aplikasikan (^_~)

Okay Jemput layan
 
Behind The Scene Photoshoot Songket Bullyn Collections V2

Behind The Scene Photoshoot Songket Bullyn Collections V2

Behind The Scene Photoshoot Songket Bullyn Collections V2

Behind The Scene Photoshoot Songket Bullyn Collections V2

Behind The Scene Photoshoot Songket Bullyn Collections V2

Behind The Scene Photoshoot Songket Bullyn Collections V2

Behind The Scene Photoshoot Songket Bullyn Collections V2

Behind The Scene Photoshoot Songket Bullyn Collections V2

Behind The Scene Photoshoot Songket Bullyn Collections V2

Behind The Scene Photoshoot Songket Bullyn Collections V2
 
 
 
VIDEO CREDIT TO NASRUN
 
Lepas habis photoshoot tadi hidung dah sreeeeetttttttt sreeeeeetttt
ouh selesema melanda
 
Actualy dah demam pun hari sabtu selepas mandi sungai.
Tapi memandangkan esok nya hari ahad cik iena ade photoshoot
cik iena memang telan ubat banyak la.
Tak sampai 4 jam telan ubat lagi
haha
nak sihat punya pasal
sebabnya cik iena tak suka menyusahkan orang
cancel job last minute
kesian dorang tau.
Atitude itu perlu jaga, tak boleh nak sesuka hati cancel .
(^_~)
Alhamdulillah berkat telan ubat banyak2 and tidur awal.
Cik iena bangun dengan sihat.
cuma habis photoshoot sakit balik lah.
Takpe makan ubat lagi.
Jangan terlajak tidur sudah
 


Thanks again untuk semua yang terlibat
Selamat Malam.
Semoga Cepat Sembuh cik iena





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA