Dinner at Kungfu Bake Rice AEON Big Subang Jaya

Dinner at Kungfu Bake Rice AEON Big Subang Jaya
 Ceritera 14 Feb 2015,  Cik iena dan adik makan malam di Kungfu Bake Rice AEON Big Subang Jaya. Alkisahnya datang sana untuk guna voucher daripada Kungfu Bake Rice . Memandangkan tarikh penebusan nya hampir tamat iaitu 28 Febuari 2015 . Maka cik iena luangkan masa ke sana dengan adik sementara adik masih ada di KL . Kalau adik dah balik memang tak pergi la cik iena (^_~)


Menu Wajib Pilihan cik iena tentulah tomyam
Tomyam dekat sini memang superb
Memang sedap sangat
Citarasa Cik iena
Walaupun pedas tetap terbaik !!
 
Dinner at Kungfu Bake Rice AEON Big Subang Jaya

Tengok gambar sahaja pun boleh buat cik iena terliur bila teringatkan kelazatan tomyam nya
Tengok bawah ni, semangkuk besar cik iena habis kan .

Dinner at Kungfu Bake Rice AEON Big Subang Jaya

Licin okay
Memang sedap
(^_~)

Dinner at Kungfu Bake Rice AEON Big Subang Jaya

 Selain daripada itu hidangan utama lain yang menjadi pilihan cik iena adalah
Mushroom Bake Rice

Perghhhhhhh Sebelum ni tak pernah try
Masa sesi food review yang lepas pun takde try yang ni 
Bila dah try memang sedap
Highly Recommended By Cik iena okayyy

Dinner at Kungfu Bake Rice AEON Big Subang Jaya


Dinner at Kungfu Bake Rice AEON Big Subang Jaya

Diatas ni hidangan utama untuk dua orang
Actually tak la kesemua nya cik iena makan. Kongsi dengan adik.
Kami suka bertukar-tukar makanan. Cik ienamakan dia pun makan.
Baru dapat merasa banyak jenis makanan kan.

Selain daripada menu utama diatas, hidangan sampingan yang menjadi pilihan adalah

Kungfu French Toast (with peanut butter and honey)

Dinner at Kungfu Bake Rice AEON Big Subang Jaya

Memang sedap okay
Banyak pulak menu yang sedap dekat Kungfu Bake Rice ni
Order banyak-banyak nanti membazir pulak kan

Insya Allah next time boleh makan lagi dekat KLCC pulak
Ni datang ke Subang sebab nak guna voucher
Voucher tu hanya valid di Subang sahaja


Dinner at Kungfu Bake Rice AEON Big Subang Jaya


Dinner at Kungfu Bake Rice AEON Big Subang Jaya

 
Dinner at Kungfu Bake Rice AEON Big Subang Jaya
 Menarikkan buah tembkai yang dihidangkan, percuma dengan pembelian hidangan utama
Gambar air lupa pulak nak ambil
(^_~)
 
 
Cik Adik yang menjadi peneman

Dinner at Kungfu Bake Rice AEON Big Subang Jaya

Dinner at Kungfu Bake Rice AEON Big Subang Jaya
 

Nak Tengok Senarai Makanan & Harga

Selfie siket sebelum sampai AEON Big Subang

Dinner at Kungfu Bake Rice AEON Big Subang Jaya


Boria gituh
Adik yang request pakai baju sama.
Adik cakap sekali sekala pakai lah T-Shirt
Okay cik iena layan kan aje lah
Dinner at Kungfu Bake Rice AEON Big Subang Jaya

Baju ni cik iena beli masa di BAngkok,
semua adik beradik ada baju ni cik iena belikan termasuk anak-anak buah.

Dinner at Kungfu Bake Rice AEON Big Subang Jaya

Nota Blog : Cik iena dah rindu tomyam dia yang superb . Ada sesiapa nak belanja tak hehe, ke Kungfu Bake Rice nak bagi Free Voucher lagi.. hehe 





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog