KOPI CLUB SUNGEI WANG PLAZA


KOPI CLUB SUNGEI WANG PLAZA
Destinasi untuk makan pilihan cik iena jika cik iena pergi Sungei Wang Plaza.
Terletak di Ground Floor kalau tak silap . Berhampiran KCF .Makanan dia memang sedap . Nasi Indo Siam Higly recommended by cik iena.
Masak tumis bendi dia memang sedap . Ditambah dengan ikan goreng cicah kuah kicap dan timun serta tomato sebagai Ulam . Ini menu wajib cik iena tau. Setiap kali datang sini Nasi Indo Siam wajib makan . Yang pasti memang cik iena akan minta kuah kicap lebih sebab kuah kicap dia memang sedap. Adik cik iena akan pesan menu lain . Kami suka bertukar-tukar makanan (^_~)

Okies jemput cuci mata tengok gambar tuan empunya blog yang photogedik ni



KOPI CLUB SUNGEI WANG PLAZA

KOPI CLUB SUNGEI WANG PLAZA

KOPI CLUB SUNGEI WANG PLAZA
Nasi Indo Siam

KOPI CLUB SUNGEI WANG PLAZA
Nasi Indo Siam

KOPI CLUB SUNGEI WANG PLAZA

KOPI CLUB SUNGEI WANG PLAZA
tuan blog yang photogedik

KOPI CLUB SUNGEI WANG PLAZA
tuan blog yang photogedik

KOPI CLUB SUNGEI WANG PLAZA

KOPI CLUB SUNGEI WANG PLAZA
tuan blog yang photogedik

KOPI CLUB SUNGEI WANG PLAZA

KOPI CLUB SUNGEI WANG PLAZA

KOPI CLUB SUNGEI WANG PLAZA

KOPI CLUB SUNGEI WANG PLAZA

KOPI CLUB SUNGEI WANG PLAZA

KOPI CLUB SUNGEI WANG PLAZA

KOPI CLUB SUNGEI WANG PLAZA



Sebelum datang makan di Kopi Club kami jalan-jalan shopping di Sungei Wang Plaza
Menarik kan Lift kat sini

Macam dalam LRT


KOPI CLUB SUNGEI WANG PLAZA

Tempat Menarik yang menjemput cik iena bergambar hehe
KOPI CLUB SUNGEI WANG PLAZA

KOPI CLUB SUNGEI WANG PLAZA

KOPI CLUB SUNGEI WANG PLAZA

KOPI CLUB SUNGEI WANG PLAZA

KOPI CLUB SUNGEI WANG PLAZA

Comel je ade basikal kat Mall


 





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog