Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Wednesday, February 18, 2015

Majlis perkahwinan Azra Wahab Dan Akram

Majlis perkahwinan Azra Wahab Dan Akram

Wah ini cerita bulan Disember 2014 , Majlis perkahwinan Azra Wahab yang berlansung di felda Medoi, Segamat Johor.
Alhamdulillah disepanjang perjalanan ke Segamat Cuaca cerah tetapi setibanya di sana hujan lebat sehingga lah dalam perjalanan pulang ke Kuala Lumpur menyebabkan kami lewat tiba seperti yang dijangka.

Cerita tahun lepas baru nak update cik iena ni, sibuk sangat banyak keje . hari ni cuti cuba update mana yang mampu . Sementara masih di KL . Dah balik Kampung Internet Agak slow.


Cik iena tak ambil banyak gambar sebab terlalu penat dan mengantuk . Cik iena tak tidur malam ade kerja kene buat . Selepas subuh dah keluar sebab nak bawa Clare pergi jalan-jalan di Melaka.
Gambar kat Melaka memang banyak masa tu mata segar lagi tak ngantuk .
Sebenarnya Azra ni bukan kawan cik iena , kawan adik . Tapi cik iena rapat dengan kawan-kawan adik cik iena. haa cik iena kan kakak yang penyanyang lagi baik hati rajin datang tengok adik di UKM dan bawa jalan-jalan. So kenal lah kawan-kawan adik .


Clare pula datang jauh dari Sarawak tau . Maka nya cik iena kene lah bawa tetamu jalan-jalan . Alang-alang pergi johor dah lalu Melaka . Maka singgah berjalan-jalan di Melaka.
Nanti Update pasal Melaka . Hah yang tu pitam cik iena . banyak gambar nya



Okay jom tengok gambar yang sempat diambil disepanjang kami berada di majlis perkahwinan Azra Dan Akram (27 Disember 2014).

Majlis perkahwinan Azra Wahab Dan Akram
Pucat nye muka tak meka dan tak tidur

Majlis perkahwinan Azra Wahab Dan Akram
Adik dan kawan2

Majlis perkahwinan Azra Wahab Dan Akram
bergambar bersama pengantin

Majlis perkahwinan Azra Wahab Dan Akram
mereka sahabat

Majlis perkahwinan Azra Wahab Dan Akram
azra malu2

Majlis perkahwinan Azra Wahab Dan Akram
ehh tutup mata plak pengantin

Majlis perkahwinan Azra Wahab Dan Akram
deqnor & azra

Majlis perkahwinan Azra Wahab Dan Akram
azra & clare

Majlis perkahwinan Azra Wahab Dan Akram
Pucat nyeee tak tidur seharian, drive ke melaka & johor sorang2 huhu

Majlis perkahwinan Azra Wahab Dan Akram
Hai, ini telur pindang

Nota Blog : errrrrr cik iena boleh plak tertidur . Banyak lagi tak update ni. Hishhhhhh jangan bazirkan masa cuti cik iena. Manfaat kan.






Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA