LUNCH AT PORT BANGI



LUNCH AT PORT BANGI
 

Ceritera 8 FEB 2015, cik iena makan tengah hari di Port Bangi Bersama kawan pejabat . Sharul Ain dan keluarga. Alkisahnya pada hari sabtu cik iena bermalam di rumah sharul ain  sebab kami balik lewat malam tu ada company BBQ .

So cik iena tidur rumah member . Keesokan hari nya ahad  cik iena pergi self pickup Qaseh Baked Macaroni yang sedap . Kalau datang shah Alam Insya Allah mesti beli ni sebab sedap sangat .

Nah Nak tengok Gamba Qaseh Baked Macaroni yang dibeli Baca nie

Okies selepas sarapan pagi , kami keluar shopping. Terlampau khusyuk shopping tiada gambar untuk di update . Kemudian kami makan tengah hari di Port Bangi. Makanan yang dihidangkan memang menyelerakan .

Terdapat pelbagai menu yang ditawarkan . Macam-macam ada lah . Tak payah gaduh-gaduh saya nak masakan western saya nak masakan indonesi, saya nak masakan melayu
Tak perlu susah-susah nak ke kedai yang berasingan.

Di Port Bangi semuanya ada (^_~)


LUNCH AT PORT BANGI
LUNCH AT PORT BANGI

LUNCH AT PORT BANGI

LUNCH AT PORT BANGI

LUNCH AT PORT BANGI

LUNCH AT PORT BANGI

LUNCH AT PORT BANGI

LUNCH AT PORT BANGI

LUNCH AT PORT BANGI


Okies jemput layan gambar yang sempat cik iena ambil .
Cik iena segan nak ambil gambar banyak-banyak sebab datang dengan family sharul ain .
Layan kan yang ade je lah . Tambahan pulak cik iena tak make up. Malas nak ambil gambar banyak-banyak. tak comel (^_~)
muka pucat je dan yang pasti muka orang bangun lambat haha ngantuk sangat tidur bangun pukul 10 pagi tak sedar hari dah terang sebab bilik member tu takde tingkap hehe..


LUNCH AT PORT BANGI

LUNCH AT PORT BANGI

LUNCH AT PORT BANGI

LUNCH AT PORT BANGI
Nasi Ayam Penyet Special

 
LUNCH AT PORT BANGI
Lamb Chop
 
Okies Lokasi Port Bangi ni beralamat
No.7 Jalan Medan PB1A
Seksyen 9 , Bandar Baru Bangi




LUNCH AT PORT BANGI

LUNCH AT PORT BANGI
  
Okay nak tengok update dari Port Bangi
Terjah Instagram mereka ye
http://instagram.com/portbangi
ataupun facebook mereka
http://facebook.com/portbangi
 
LUNCH AT PORT BANGI


NOTA BLOG :  Nak tau tak apa yang istimewa disini , anda layak mendapatkan diskaun sebanyak 5% jika anda memuat naik gambar anda semasa di Port Bangi di laman facebook atau instagram anda . Siapa nak bagi Diskaun 5 % kan (^_~)
Just Grab this oppurtinity, tak susah pun upload gambar (^_~)






Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve