Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Wednesday, February 18, 2015

Qaseh Baked Macaroni



Qaseh Baked Macaroni


Qaseh Baked Macaroni makanan barat bercitarasa Melayu memang sedap okay . Cik iena kalau pergi Shah Alam mesti beli .  Qaseh Baked Macaroni ni masih baru lagi so hanya ada COD and Self Pickup Area Ahah Alam sahaja .
Okies nie gambar nye
cik iena beli 5 pax * RM5
Murah je harga nya 
Qaseh Baked Macaroni
Tengok tu wap, masih panas lagi



Qaseh Baked Macaroni
nyummyyy sungguh menyelerakan

Qaseh Baked Macaroni
tengok tu isi dia

Qaseh Baked Macaroni
nyummyy
Noto Blog : Tengok licin cik iena makan satu tu walaupun dah sarapan nasi lemak and kuih .
And lagi satu cik iena tak makan daging tau. Tapi bila makan qaseh baked macaroni ni memang tak terasa cik iena makan daging  sebab rasa cheese dia yg banyak sedap pekat likat. uhhh sedap la
Korang mesti try tau . Ada diantara rakan instagram cik iena dah pun beli  dan mengatakan benda yang sama. SEDAP !!!



Pada yang berminat Sila Hubungi Puan Erna di talian 0196611405
IG : qaseh_bakedmacaroni
FB : Qaseh Home Cook 
Fanpage : Qaseh Baked Macaroni  
 






Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment