Makan tengah hari di Kungfu Bake Rice Aeon Big Subang Jaya



Alkisahnya hari ini cik iena nak guna voucher yang dapat masa sesi food review minggu lepas, tetapi malangnya ini lah akibat tak baca terma dan syarat.
Public holiday tak boleh guna. Makanya kene bayar sendiri lah . hehe dari jauh cik iena datang tau . Nampaknya voucher yang ada ni nak sedekahkan kepada sesiapa lah sebab nya
berkemungkinan cik iena takde masa nak datang ke sini lagi dalam tempoh yang diberikan. Sibuk sangat jadual hari bekerja dan hujung minggu.

Makan tengah hari di Kungfu Bake Rice Aeon Big Subang Jaya


Kali ni cik iena order tomyam soup with rice tapi cik iena request yang kurang pedas memandangkan pada sesi food review yang lepas cik iena rasa tomyam nya tersangat pedas.
Okay disini cik iena cadangkan tak perlu tone down kan tahap kepedasan sebab rasa dia akan lari sedikit, kuah nya macam kurang pekat . Apa yang cik iena tau tomyam paste itu sendiri dah pedas so
bila kita request yang kurang pedas, dia akan kurangkan tomyam paste . Jadinya tak berapa nak Umphhh 



Makan tengah hari di Kungfu Bake Rice Aeon Big Subang Jaya
Tom Yam Soup With Rice/Mee Hoon - RM 15.90

Makan tengah hari di Kungfu Bake Rice Aeon Big Subang Jaya
Tom Yam Soup With Rice/Mee Hoon - RM 15.90

Makan tengah hari di Kungfu Bake Rice Aeon Big Subang Jaya
Tom Yam Soup With Rice/Mee Hoon - RM 15.90



So lebih baik order yang biasa . pedas-pedas pun melatop sedapnya . haha tapi cik iena confirm cari toilet lah kalau makan pedas du luar tahap kepedasan . Berpeluh-peluh dan selesema itu sudah pasti.


Kungfu Burger - RM7.90


Makan tengah hari di Kungfu Bake Rice Aeon Big Subang Jaya
Kungfu Burger - RM7.90

Makan tengah hari di Kungfu Bake Rice Aeon Big Subang Jaya
hot cappucinno RM 6.50

Selain daripada itu cik iena order kungfu burger dan hot cappuchinno. Untuk menu utama tomyam tu mereka bagi air dan buah percuma . Air green tea dan buah tembikai.


Makan tengah hari di Kungfu Bake Rice Aeon Big Subang Jaya


Makan tengah hari di Kungfu Bake Rice Aeon Big Subang Jaya


Makan tengah hari di Kungfu Bake Rice Aeon Big Subang Jaya
adik cik iena, peneman hehe
 Thanks deqnor temankan akak hari ni . Destinasi seterusnya Digi Centre nak tukar simcard yang rosak

 





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve