Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Wednesday, February 18, 2015

Wedding Anniversary Kak Atiera Ariatie & Abg GS Guilto Steno

Wedding Anniversary Kak Atiera Ariatie & Abg GS Guilto Steno


Tanggal 1 Febuari 2015 Merupakan ulang tahun perkahwinan sahabat yang cik iena anggap kakak & abang . Kami dah macam adik beradik . Kalau tak silap Ulang tahun yang ke 13 . Semalam pulak 17 Feb 2015 merupakan ulang tahun kelahiran puteri sulung mereka yang ke 12. Semoga ikatan perkahwinan akak and abang kekal ke jannah .


Wedding Anniversary Kak Atiera Ariatie & Abg GS Guilto Steno


Okay jom tengok gambar yang sempat diambil . Sebenarnya tuan empunya badan tak tau pun mengenai sambutan ni . Cik iena and BFF Riana saja ajak lepak makan-makan.
Kemudian time seronok makan cik iena dan riana pergi ambil kek dan keluarkan .
Terkejut kak ti and abg GS .

Okay jemput layan. Cerita dah lama tapi cik iena kene jugak update blog yang bersawang ni
(^_~)



Wedding Anniversary Kak Atiera Ariatie & Abg GS Guilto Steno
with naqib, anak kak ti & abg GS

Wedding Anniversary Kak Atiera Ariatie & Abg GS Guilto Steno
with kak yong, anak kak ti & abg GS

Taraaa
kak ti and abg gs terkejut tiba-tiba datang Kek


Wedding Anniversary Kak Atiera Ariatie & Abg GS Guilto Steno

Alololooo
Sweet nya mereka berdua
Okay saya Jelous


Wedding Anniversary Kak Atiera Ariatie & Abg GS Guilto Steno

Wedding Anniversary Kak Atiera Ariatie & Abg GS Guilto Steno

Wedding Anniversary Kak Atiera Ariatie & Abg GS Guilto Steno

Wedding Anniversary Kak Atiera Ariatie & Abg GS Guilto Steno

Wedding Anniversary Kak Atiera Ariatie & Abg GS Guilto Steno


Ehhh aksi2 diatas hanya untuk yang berkahwin yer
yang bukan mahram tak boley okay


Wedding Anniversary Kak Atiera Ariatie & Abg GS Guilto Steno

Sebelum balik kita Selfie dulu
Cik iena lupa nak selfie dengan BFF kite riana (pakai tudung biru)
takpe2 next time kita jumpa lagi ye dear

Wedding Anniversary Kak Atiera Ariatie & Abg GS Guilto Steno

Nota Blog : Thanks kak ti & abg Gs sebab jadi kakak and abang yang baik buat iena . hihi almaklumlah iena duduk jauh dari keluarga (^_~)
Thanks juga My BFF riana sebab sentiasa ada bila cik iena perlukan riana hehe
Nanti kite lepak2 lagi yer






Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA