Minum petang di Secret Recipe Jalan Melaka


 
Minum petang di Secret Recipe Jalan Melaka


Ceritera berminggu yang sudah, cik iena dan adik minum petang di secret recipe jalan melaka.
Cik iena cuba cake baru iaitu Chocolate Brulee. Memang sedap cake ni . Kalau sebelum ni cik sambut birthday ahli keluarga cik iena suka beli Chocolate Indulgence ,Choc Mud Cake , Chocolate banana, tiramisu , strawbery marshmellow cheese, bluebery cheese dan black forest.


Minum petang di Secret Recipe Jalan Melaka


Bila dah cuba Chocolate Brulee, perghh memang highly recommended by cik iena la . Tak muak makan cake ni . Memang sedap . Harga 1 hold cake RM120 . 1 Slice RM10


Minum petang di Secret Recipe Jalan Melaka

Selain daripada tu untuk penggemar tomyam sudah pasti cik iena makan tomyam . If sebelum ni cik iena sangat suka tomyam kat sini tapi selepas pergi buat food review
untuk Kungfu baked Rice . Cik iena punya citarasa Kungfu Baked Rice punye tomyam lagi meletup . Lagi sedap tersangat sedap. Maaf Secret Recipe sekarang saya sudah meminati tomyam lain.
Tapi kalau pergi sini tentu lah cik iena akan makan fav food cik eina tomyam (^_~)



Minum petang di Secret Recipe Jalan Melaka

Minum petang di Secret Recipe Jalan Melaka

Minum petang di Secret Recipe Jalan Melaka

Minum petang di Secret Recipe Jalan Melaka

Cik adik yang rajin datang KL teman kakak nye
Minum petang di Secret Recipe Jalan Melaka

Minum petang di Secret Recipe Jalan Melaka
 
 
Nota Blog : wahhh maraton update blog cik iena hari ni. Mentang2 cuti kan.





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog