Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Wednesday, March 4, 2015

BTS Flower Dress Photoshoot


Selesai beriadah di Farm In The City Seri Kembangan, cik iena ada photoshoot bunga-bunga cinta.
Dress ni cik iena jahit sendiri bunga-bunga nya tu. Haha panggil lah bunga-bunga cinta. Cik iena jahit penuh kasih sayang okay (^_~)


photoshoot

Dress ni hanya muat di pakai oleh tuan empunya blog dan mereka-mereka yang berpinggan 25 inci
Cik iena nie nampak je macam berisi tapi sekeping je sebenarnya haha
 



photoshoot

photoshoot

photoshoot

photoshoot

photoshoot
 

Last pose,
menari dengan girang nya

photoshoot
 
 

photoshoot
 
  Okay dah habis shoot, tukar baju balik
Ni lah make up dari pagi cik iena
selepas subuh mekap
mujur bendera merah
takyah mekap banyak kali
photoshoot

photoshoot
 
berpeluh-peluh cik iena
(^_~)


iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment