Cari Ketenangan


 


Bila bersendiri , Selalu dibayangi cerita yang lalu , Pabila hatiku , Cari ketenangan 
Apa yang terjadi , Itu semua lumrah hidup di dunia , Kadang bergembira , Kadang terseksa 
 
 Mood cik iena hari ni, tak okay . Letak hanphone jauh-jauh. Cari ketenangan . Terima kasih Kak Atiera Ariatie  untuk buku ni. Insya Allah iena akan amalkan dan iena akan ingat nasihat akak, kita insan yang lemah, solat dan doa adalah senjata kita. Terima kasih akak selalu nasihat iena dan sudi dengar cerita sedih iena T____T
Almaklumlah duduk bujang tak de tempat nak cerita.

Ehh atas tu cik iena ambil lirik lagu arwah acik spin, macam best and ada kaitan liriknya. Sungguh bermakna.

Lirik Cari Ketenangan – Arwah Achik dan Nana 

 

Bila bersendiri
Selalu dibayangi cerita yang lalu
Pabila hatiku
Cari ketenangan

Apa yang terjadi
Itu semua lumrah hidup di dunia
Kadang bergembira
Kadang terseksa

Mengapa masih begini
Sukar untuk dilupakan
Jiwa semakin terganggu
Dan terseksa
 
Haruskah aku
Bermain dengan perasaan yang terluka
Adakah ku masih cinta
Atau pun hanya merindu

Walau ku tahu
Kita sudah tidak bersatu hati lagi
Mungkin ini akibatnya
Cinta pertama buatku

Bila bersendiri
Selalu dibayangi cerita yang lalu
Pabila hatiku
Cari ketenangan

Cari ketenangan
Cari ketenangan
Cari ketenangan

Al- Fatihah Buat Arwah Acik

 

iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog