Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Wednesday, March 4, 2015

Selfie Bersama haiwan farm in the city


Kebiasaannya kita selfie bersama teman-teman dan keluarga. Kali ni cik iena selfie dengan haiwan-haiwan di farm in the city. Memandangkan kesemuanya mesra alam macam cik iena boleh lah selfie walaupun ada rasa takut di hati. Selfie boleh kalau nak pegang, cik iena ni penggeli .


Selfie Farm In The City Sri Kembangan

Cicak lidah biru pun terkejut sampai terkencing dengar cik iena menjerit. Menurut kata penjaga haiwan tersebut. Cicak lidah biru akan terkencing bila dirinya terancam.

Alkisahnya cik iena menjerit sebab abang yang jaga tu suka sakat cik iena. Dia bagi kat cik iena cicak lidah biru tu . Dia tengok gelagat cik iena suka selfie sendiri bawak diri ambil gambar hehe. Dia suruh pegang cik iena taknak sebab geli. Dia ambil and hulur kat cik iena. Huh masa tu memang menjerit lah. Terkencing terus cicak tu. hihi lawak betul



 
cicak lidah biru
Selepas abang tu buat persembahan burung kakak tua higgap di jendela,
abang tu kene kan cik iena lagi
T_____________T




Tapi takde gambar yang diambil time tu.
Abang tu bawa keluar ular bagi kami tengok.
Cik iena tengok dari jauh je sebab tak berani
Pandai dia borak-borak cerita pasal ular, tiba-tiba dia sentuhkan ular tu dekat tangan cik iena
huwaaaaaaaa
menjerit tak ingat dunia la cik iena
menjerit melompat-lompat
haishhh penggeli sungguh la
meremang bulu roma tau

Nak tengok gambar selain gambar selfie di farim in the city
klik



Selfie Farm In The City Sri Kembangan
ehh itu kura-kura, baek dia

Selfie Farm In The City Sri Kembangan
iguana okay, meremang bulu roma

Selfie Farm In The City Sri Kembangan
iguana pelik tengok cik iena selfie

Selfie Farm In The City Sri Kembangan
itu ayam jantan

Selfie Farm In The City Sri Kembangan
ehhh marah pulak selfie dgn pakwe dia, mak hayam pun nak join selfie

Selfie Farm In The City Sri Kembangan
merak ouh merak

Selfie Farm In The City Sri Kembangan
abg gs and family sedang lihat ikan

Selfie Farm In The City Sri Kembangan
banyak kan ikan

Selfie Farm In The City Sri Kembangan
aiyaaa panas tapi nak selfie juga

Selfie Farm In The City Sri Kembangan
rusa ni malas, duduk je

Selfie Farm In The City Sri Kembangan
ouh rusa

Selfie Farm In The City Sri Kembangan
peace

Selfie Farm In The City Sri Kembangan
embekkkkkkkkkkk

Selfie Farm In The City Sri Kembangan
ehh tak nampak burung besar yg hinggap atas tangan cik iena

Selfie Farm In The City Sri Kembangan

Selfie Farm In The City Sri Kembangan
feed the bird

Selfie Farm In The City Sri Kembangan
itik ehh tu

Selfie Farm In The City Sri Kembangan

Selfie Farm In The City Sri Kembangan

Ular atas kepala cik iena,
kalau pecah kaca tu.
tak kawen lah cik iena, kene telan ular haha

Selfie Farm In The City Sri Kembangan


Selfie Farm In The City Sri Kembangan

Selfie Farm In The City Sri Kembangan

selfie dengan kura-kura pulak

Selfie Farm In The City Sri Kembangan

Selfie Farm In The City Sri Kembangan

Selfie Farm In The City Sri Kembangan

Selfie Farm In The City Sri Kembangan

Selfie Farm In The City Sri Kembangan
selfie dengan rakun pulak

Selfie Farm In The City Sri Kembangan
ehh nak minta dukung ke

Selfie Farm In The City Sri Kembangan
rakun diatas kepala

Selfie Farm In The City Sri Kembangan
kite tak berani dukung la

Selfie Farm In The City Sri Kembangan
comel nye rakun2 tu

Selfie Farm In The City Sri Kembangan

Selfie dengan anak ayam
haha anak ayam berani lah pegang 
(^_~)

Selfie Farm In The City Sri Kembangan


Selfie Farm In The City Sri Kembangan

Selfie Farm In The City Sri Kembangan

Selfie Farm In The City Sri Kembangan

selfie dengan burung hantu pula

Selfie Farm In The City Sri Kembangan

Selfie Farm In The City Sri Kembangan

Selfie Farm In The City Sri Kembangan
 
Okay sekian gambar selfie dari cik iena.
Selepas beriadah di farm in the city,
cik iena makan dan photoshoot pulak di taman berhampiran.
 
okies next update.
photoshoot bunga bunga cinta
haha
 
Nota Blog : gambar haiwan2 comel dari enchek photographer nanti cik iena update bila photog bagi gambar (^_~)
 
 

iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA