Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Wednesday, April 29, 2015

Go-Kart - KBBA Blogger's Day Out


Untuk acara ini cik iena cuma jadi penonton , memandangkan masa main ni pukul 11.30 tengah hari , cik iena tak boleh join sebab cik iena masih tak sihat. Cuaca yang terlalu panas boleh buat cik iena kesemputan. Hehe untuk menjaga kesihatan , taknak menyusahkan orang lebih baik cik iena tak sertai. Jadi penonton je. Tapi masa balik dalam pukul 5.30 tu cik iena tengok orang main macam best je . Tapi nak balik dah time tu . Kalau waktu tu sesuai mesti cik iena cuba (^_~)

Go-Kart  - KBBA Blogger's Day Out
Bergambar bersama rakan blogger


Go-Kart  - KBBA Blogger's Day Out

Go-Kart  - KBBA Blogger's Day Out

Go-Kart  - KBBA Blogger's Day Out

Go-Kart  - KBBA Blogger's Day Out

Go-Kart  - KBBA Blogger's Day Out

Go-Kart  - KBBA Blogger's Day Out











Tajaan Utama

Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya

Cyberview Cyberjaya

Cosmoderm 

Yeos Malaysia

Stamp N Print Enterprise

Natalia

Crazy Crunchy




iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA