Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Wednesday, April 29, 2015

Paintball Captain Attack - KBBA Blogger's Day Out








Paintball Captain Attack - KBBA Blogger's Day Out


Game yang paling cik iena geruni . Paintball Captain Attack . Cik iena ditugaskan sebagai Captain .
Once captain kene tembak , kumpulan kami akan kalah . Wah menakutkan betul. Dah lah cik iena baru first time main paintball. Alhamdulillah Captain yang satu-satunya perempuan di dalam group dijaga seperti permaisuri . Captain tak kene tembak yeay . Tapi yang seksa nak menyembunyikan diri.haha Habis kotor baju kene meniarap-meniarap . Dah macam askar nak pergi perang meniarap-meniarap. Game pertama dengan team 4 kami menang . Game kedua kami kalah . hehe peluru abes woo. Lebih baik menyerah daripada kene tembak. Sakit kot kene tembak T_______T







Paintball Captain Attack - KBBA Blogger's Day Out
merenung nasib haha

Paintball Captain Attack - KBBA Blogger's Day Out
possing siket, model sesat majlis

Paintball Captain Attack - KBBA Blogger's Day Out
okay possing lagi , moga dapat jadi duta kt sini haha

Paintball Captain Attack - KBBA Blogger's Day Out
ehh selfie siket dengan adek kesayangan


Paintball Captain Attack - KBBA Blogger's Day Out

Paintball Captain Attack - KBBA Blogger's Day Out


Paintball Captain Attack - KBBA Blogger's Day Out

Paintball Captain Attack - KBBA Blogger's Day Out
bersiap sedia haha mak aih kurus nya saya dari belakang haha

Paintball Captain Attack - KBBA Blogger's Day Out
peace, captain yang bermekap nak pergi perang , lepas perang comot mekap mak jemah huhu

Paintball Captain Attack - KBBA Blogger's Day Out
errr tamo tembak saye abg +Ben Ashaari 

Paintball Captain Attack - KBBA Blogger's Day Out
Hero2 team saya


Paintball Captain Attack - KBBA Blogger's Day Out


Paintball Captain Attack - KBBA Blogger's Day Out
selfie siket lepas perang

Paintball Captain Attack - KBBA Blogger's Day Out
okay takde kene tambak, kotor je sebab meniarap haha

Paintball Captain Attack - KBBA Blogger's Day Out











Tajaan Utama

Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya

Cyberview Cyberjaya

Cosmoderm 

Yeos Malaysia

Stamp N Print Enterprise

Natalia

Crazy Crunchy



iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA