Sanah Helwah ya iena !


Terima Kasih buat sahabat diatas ucapan dan doa . Maaf cik iena masih tak sempat balas satu persatu. Cik iena ada dua akaun facebook . Tambah lagi Hari lahir cik iena jatuh pada hari GST di kuatkuasakan. Maka nya agak sibuk di pejabat di tambah pula ada MMSC Migration dengan Celcom.
Saat dan ketika cerita ini ditaip (1.48 AM), cik iena sedang buat kerja. Sambil-sambil update celcom offline DN. Cik iena update blog dan schedulekan pada sekian-sekian waktu.
Yang mana message cik iena di whatapps secara personal dan group cik iena terus reply. Facebook payah sikit hehe ada stalker nanti lalalalaaa
 
Sanah Helwah ya iena
kiri (7 bulan)--- (kanan 30 tahun - without make up)
 
 
Tahun ini 2015 genap lah usia cik iena 30 tahun. Pejam celik pejam celik cik iena dah tua yeayy .
Selama ni cik iena rahsiakan umur cik iena. Sekarang nak bagi tau sebenarnya saya lahir tahun 1985 dan usia saya sekarang ni 30 tahun.
Kepada yang muda dari cik iena, dan cik iena terpanggil kakak ke abang ke. harap maaf lah .
kadang-kadang perasan muda cik iena ni. Tak sedar hakikatnya 3 series dah
T_______________T
 
Ehhhhhh walaupun 3 series dah yang penting jiwa muda haha
Muka pun muda kan kan kan
haha perasan comel
 
 
Sanah Helwah ya iena
gambar ketika usia 7 bulan,
 
 
Dalam kesibukan cik iena, cik iena menunggu dan mengharap seseorang ingat birthday cik iena.
Setiap notification yang sampai cik iena tengok dari siapa .
Takde pun dari Hamba Allah tu.
Dah malam dah macam nak nangis je orang tu tak ingat birthday kita.
 
Tepat 9.40 malam dapat whatapps dari dia
okay senyum sampai telinga
Ingatkan awak lupa.
comel Nye bedio awak anta tu
ulang-ulang cik iena tengok okay
hope awak lew yang nyanyi mcm dlm video tu
 
Awak sibuk dengan kerja dan badminton je
sedih tau tau tau
tapi takpe la as long awak tak sibuk dengan benda yang bukan-bukan
(^_~)
 
Awak, ucapan Awak tu kan.
Semoga apa yang saya hajati di kurniakan tu
Aminnnn..
Ehemmm saya hope Allah bukakan pintu hati awak untuk
ehemmm Faham-faham sendiri lalallalalaaaaaaaa
 
 
Walaupun sibuk tengah main badminton awak reply msg , cik iena happy
Sorry cik iena jarang message awak sekarang sebab cik iena tau awak sibuk dan cik iena taknak serabutkan awak dengan perangai senget cik iena nie.
Bila perlu je cik iena message okay
nak cuba jadi cool macam lelaki-lelaki kat luar sana, message bila perlu sahaja
lelaki kan tak suka perempuan Tanya
awak kat mana awak kat mana
kan kan kan
haha
 
 
 
 
 

iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog