RM50 Lazada Free Voucher


RM50 Voucher percuma Lazada lagi. Jangan Lepaskan Peluang. Yang cik iena share sebelum ni lain. Yang ni Lain.  Jemput menangis cik iena. Lazada ni suka buat cik iena masuk page dia berulang kali. Shopping dan shopping T_____T

Tapi yang ni ada syarat minimum pembelian. Mungkin Digi hampir bankrup sebab sebelum ni meletakkan tiada syarat pembelian. Opsssss .
Dan entry cik iena sebelum ni memang dapat ramai view dan ada yang personally pm cik iena say thanks sebab share :)


RM50 Lazada Free Voucher



Mesti korang pelik macam mana cik iena tau . Kaki Shopping online memang begini (^_~)
Lazada jer taknak bagi job kat kiter hahah

Tapi takpe benda yang baik kita share . Siapa lagi nak bagi voucher percuma. Blogger memang suka voucher-voucher ni . Walaupun ada member cik iena yang cakap apa ko dapat dengan voucher .
Haha ikut suka hati kita la. Siapa lagi nak bagi kan, yang bertanya tu ke nak bagi. Tak mungkin kan.

So just grab the oppurtinity
 Eh panjang pulak bebel (^_~)

Untuk Voucher baru cik iena cerita ni boleh klik 

Tapi yang lagi best RM50 tanpa syarat minima pembelian
klk link bawah ni okay






RM50 Lazada Free Voucher
ha tu tengok tarikh kita tak tipu okay, ni voucher laen tak sama yang cik iena share sebelum ni




Digi & Lazada Shopping Giveaway Terms & Conditions


- Valid only at http://lazada.co/digi_apr
- Discount is not applicable with other promotions
- Minimum purchase of RM150 is required to redeem the discount
- Log into your Lazada account to redeem this discount. Voucher is only is only valid to be redeemed once
- Discount is valid till 30 June 2015

Psttttttt nak bagi tau, lazada tak bayar kita pon . cik iena saja share benda baik hihi

 Kalau ade voucher yang menarik dari lazada lagi nanti cik iena share okay. uhuhuhu pengshopping tegar LAZADA


iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve