Roti John Cheese

Roti John Cheese

Dengar je nama Roti John Cheese , para penggemar Cheese pasti menyukainya termasuklah cik iena .
Cik iena ni pantang ada makanan atau air yang ada cheese mesti cik iena nak cuba . Cik iena tertarik dengan roti john cheese ni di bazar ramadhan bandar tun razak KL. Harga Roti John Biasa RM3 manakala Roti John Cheese RM 5 . Perbezaan yang sungguh ketara harga nya. Makanya cik iena membayangkan Cheese yang banyak yang melimpah ruah.
Akan tetapi sangkaan cik iena tidak tepat. Cukup hampa dengan roti john cheese ni. Cik iena tak jumpa pun cheese nya. Mungkin dia letak terlalu sikit atau terlupa letak. Takkan lah terlupa letak kan . Hurmm okay ini memang first and last lah beli dengan brother tu . Tak sukeeee
cheese tak de



 
Roti John Cheese

 

iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog