Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Tuesday, June 30, 2015

Photobook Mid Year Sale | Diskaun sehingga 75%

Photobook Mid Year Sale | Diskaun sehingga 75%
 
Selamat pagi , cik iena nak share photobook ada buat mid year sale . Diskaun yang tiwarkan sehingga 75%. Menarik bukan. Kepada anda yang suka merakamkan detik indah dalam bentuk gambor jom ambil peluang ni , boleh cetak gambar anda sebagai photobook mahupun wall deco . Kali ini cik iena tertarik untuk membeli wall deco memandangkan kesemua photobook dan photo print cik iena dah pernah beli di sini.  Kali ini nak cuba wall deco pulak . Cik iena nak print gambar raya tahun ni dan nak frame kan letak kat wall rumah . Mesti cantik  ahahahahha
 
KLIK UNTUK KE PHOTOBOOK
 
 
 
Photobook Mid Year Sale | Diskaun sehingga 75%

Photobook Mid Year Sale | Diskaun sehingga 75%

Photobook Mid Year Sale | Diskaun sehingga 75%
 
 
 
Okay pada yang tak tau macam mana nak beli meh cik iena tunjuk kan macam mana nak beli
Mudah je tau
 
 
 
 
Photobook Mid Year Sale | Diskaun sehingga 75%

 
 


Photobook Mid Year Sale | Diskaun sehingga 75%
 
 


Photobook Mid Year Sale | Diskaun sehingga 75%



Photobook Mid Year Sale | Diskaun sehingga 75%


Photobook Mid Year Sale | Diskaun sehingga 75%

Photobook Mid Year Sale | Diskaun sehingga 75%







Photobook Mid Year Sale | Diskaun sehingga 75%



 
Photobook Mid Year Sale | Diskaun sehingga 75%

Haa mudah je kan , seterusnya dalam email voucher tu akan di tunjukkan macam mana untuk print gambar tu . Bukan print di kedai gambar okay . Print di photobook . Anda cuma perlu upload gambar anda sahaja . Tak perlu ke kedai . Selepas upload boleh edit dan checkout untuk print . Semasa checkout ni voucher code diperlukan untuk mendapatkan harga diskaun tapi sebelum itu pastikan anda memilih options yang betul sewaktu create project sebagai contoh yang link bawah ni untuk print gambar 4R.



iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA