Garsa Kitchen : Sandwich Paling Lazat


Garsa Kitchen


Istimewa buat pengemar sandwich, kini anda boleh membeli sandwich dengan mudah. hanya whatsapp kepada  Garsa Kitchen untuk tempahan dan penghantaran akan di buat . Kepada anda yang teringin memakan sandwich tetapi tiada masa untuk membuat nya dan menginginkan sandwich yang super duper sedap Garsa Kitchen adalah jawapan nya .

Pertama kali cik iena makan sandwich ni memang sangat sedap. Sekejap je setel okay. Terdapat pelbagai perisa untuk tempahan . Tempahan di buka pada setiap hari jam 9 pagi hingga 10 Malam.


Garsa Kitchen
gambar selfie cik iena semasa terima sandwich sedap ni



IG Live update

Ting Tong, looking for cik iena Yeayyy Sandwich kiter dah sampai Thanks to @garsa.kitchen utk set L FIESTA (mixed sandwiches) Wahhh serius sedap giler sandwich nie korang mesti cuba . Selain beli untuk diri sendiri makan dengan family atau dengan kawan2 di pejabat korang juga boleh buat kejutan untuk yang tersayang haaa special gituh .. korang order dan @garsa.kitchen akan hantar pesanan kepada yang tersayang beserta message korang.. wahh sweet giler ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ cik iena pun nak buat lah lepas ni .. Ada orang tu merajuk dengan cik iena. Nak buat dia tersenyum sampai telinga ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Sila Follow @garsa.kitchen untuk mengetahui promosi terkini :) ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• Picture: Fiร‰STร„ 6 different fillings of sandwich in a box ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐ŸŒธ๐ŸŒธ Hello Sandwich Lovers!!!! Here are the list of sandwich and price; . ๐Ÿ’•BEEFTASTIC L RM45 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•CHICKSTER L RM45 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•EGGXTRA-ORDINARY CHICKEN L RM45 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•TUNA TURNER L RM35 (24pcs) M RM22 (12pcs) . ๐Ÿ’•EGGSTACY L RM35 (24pcs) M RM22 (12pcs) . ๐Ÿ’•TUNA ON FIRE L RM35 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•CHICKEN IN A BIKINI L RM45 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•FIESTA (mixed sandwiches) L RM45 . Penghantaran di buat seluruh Kuala Lumpur. Jika di luar KL, minimum order 5 Large Box :) #partyfood #fingerfood #partyfoodkl #fingerfoodkl #sandwichkl #sandwichdelivery #fooddeliverykl #party #appetizer #meetingfood #lokalah #sayajual #sayakakimakan #kakimakan #kakimakankl #makanansedap #lunchboxkl #blogger #bloggerMy #bloggerMalaysia #bloggerKL #bloggerSelangor #mediablogger #bloggerMedia #lifestyleBlogger #kbba #kelabBloggerBenAshaari #htc #htcsa #htcMalaysia
A photo posted by iena eliena (@ienaeliena) on


Garsa Kitchen

Garsa Kitchen

Garsa Kitchen

Garsa Kitchen


hihi tengok tu betapa sedapnya officemate cik iena datang senyap-senyap nak ambi lagi. Yang bestnya dia tak berdiri and jalan. Dia tolak kerusi dia senyap-senyap kemudian ambik . Cik iena perasan cik iena candit gambar dia haha. Maafkan saya paan . Sedap kan Paan :D


Hepp dia datang senyap2 la.. Hihi kan.. rasa sekali nak lagi berkali2 Kedua2 officemate cik iena tgh makan sandwich @garsa.kitchen Korang yang duduk area KL mesti cuba tau.. memang puas hati and sedap ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Sila Follow @garsa.kitchen untuk mengetahui promosi terkini :) ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• Picture: Fiร‰STร„ 6 different fillings of sandwich in a box ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐ŸŒธ๐ŸŒธ Hello Sandwich Lovers!!!! Here are the list of sandwich and price; . ๐Ÿ’•BEEFTASTIC L RM45 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•CHICKSTER L RM45 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•EGGXTRA-ORDINARY CHICKEN L RM45 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•TUNA TURNER L RM35 (24pcs) M RM22 (12pcs) . ๐Ÿ’•EGGSTACY L RM35 (24pcs) M RM22 (12pcs) . ๐Ÿ’•TUNA ON FIRE L RM35 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•CHICKEN IN A BIKINI L RM45 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•FIESTA (mixed sandwiches) L RM45 . Penghantaran di buat seluruh Kuala Lumpur. Jika di luar KL, minimum order 5 Large Box :) #partyfood #fingerfood #partyfoodkl #fingerfoodkl #sandwichkl #sandwichdelivery #fooddeliverykl #party #appetizer #meetingfood #lokalah #sayajual #sayakakimakan #kakimakan #kakimakankl #makanansedap #lunchboxkl #blogger #bloggerMy #bloggerMalaysia #bloggerKL #bloggerSelangor #mediablogger #bloggerMedia #lifestyleBlogger #kbba #kelabBloggerBenAshaari #htc #htcsa #htcMalaysia
A photo posted by iena eliena (@ienaeliena) on


Garsa Kitchen

Garsa Kitchen

Garsa Kitchen

Garsa Kitchen

Garsa Kitchen

Garsa Kitchen



Selepas cik iena post di instagram ramai yang bertanya macam mana nak beli nampak sedap. Bukan nampak, memang sedap cik iena cakap . Cik iena pn bagi phone number sebab ramai kawan cik iena takde IG. Ni diantara sahabat yang happy dengan kesedapan sandwich nie .

Review dr kawan cik iena plak sandwich @garsa.kitchen Korang mesti cuba tau.. Memang sedap.. Nanti cik iena akan buat full review dkt www.ienaeliena.com Sila Follow @garsa.kitchen untuk mengetahui promosi terkini :) ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• Picture: Fiร‰STร„ 6 different fillings of sandwich in a box ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐ŸŒธ๐ŸŒธ Hello Sandwich Lovers!!!! Here are the list of sandwich and price; . ๐Ÿ’•BEEFTASTIC L RM45 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•CHICKSTER L RM45 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•EGGXTRA-ORDINARY CHICKEN L RM45 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•TUNA TURNER L RM35 (24pcs) M RM22 (12pcs) . ๐Ÿ’•EGGSTACY L RM35 (24pcs) M RM22 (12pcs) . ๐Ÿ’•TUNA ON FIRE L RM35 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•CHICKEN IN A BIKINI L RM45 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•FIESTA (mixed sandwiches) L RM45 . Penghantaran di buat seluruh Kuala Lumpur. Jika di luar KL, minimum order 5 Large Box :) Tempahan di buka setiap hari daripada pukul 9 pagi hingga 10 malam. #partyfood #fingerfood #partyfoodkl #fingerfoodkl #sandwichkl #sandwichdelivery #fooddeliverykl #party #appetizer #meetingfood #lokalah #sayajual #sayakakimakan #kakimakan #kakimakankl #makanansedap #lunchboxkl #blogger #bloggerMy #bloggerMalaysia #bloggerKL #bloggerSelangor #mediablogger #bloggerMedia #lifestyleBlogger #kbba #kelabBloggerBenAshaari #htc #htcsa #htcMalaysia
A photo posted by iena eliena (@ienaeliena) on


Semasa cik iena ke majlis hari raya bersama johara pagi era, Johan pun datang bawak sandwich ni tau . Cik iena tak lepaskan peluang makan lagi, Pergh memang sedap terangkat..walaupun dah kenyang tapi makan jugak tau


Ni gambar dari cik iena semasa majlis tersebut . hihi weekend cik iena memang bermake up, kalau weekday..cik iena pergi kerja memang tak maek up . Mohon jangan terkejut kalau invite event hari biasa memang muka pucat tak mekap haha

Garsa Kitchen

Garsa Kitchen

Garsa Kitchen




Senarai Harga Sandwich di Garsa Kitchen

A photo posted by ⚠️ #1 Sandwich Delivery In KL (@garsa.kitchen) on

BEEFTASTIC

Bread, Lettuce, Tomato, Mayonnaise, Cheese, Black Pepper, Relish, Onion & Beef slice
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

EGGSTACY

Bread, Mayonnaise, Egg, Lettuce, Tomato & Black Pepper
L RM35 (24pcs)
M RM22 (12pcs)

TUNA TURNER

 Bread, Tuna, Mayonnaise, Shallots, Lettuce, Tomato, Black Pepper & Salt
L RM35 (24pcs)
M RM22 (12pcs)

CHICKSTER

 Bread, Chicken slice, Mayonnaise, Cheese, Onion, Lettuce, Tomato, Salt & Black Pepper
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

EGGXTRA-ORDINARY CHICKEN

Bread, Chicken slice, Egg mayo, Lettuce, Tomato, Cheese, Salt & Black Pepper
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

FIESTA

Mixed sandwiches
L RM45

TUNA ON FIRE

Tuna chunks, shallots, birds eyes chili in oil, mayonnaise, lettuce & tomato
L RM35 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

CHICKEN IN A BIKINI

Grilled chicken, sliced olives, shallots & dressings
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

INFO

 

 


Garลกa Kitchen based di KL.
Deliveries di sekitar KL adalah HARI-HARI
Hanye perlu whatsapp admin
DAN
Sebelum deliver, delivery boys akan call dulu untuk confirmation. 
A photo posted by ⚠️ #1 Sandwich Delivery In KL (@garsa.kitchen) on

Pre-order boleh dibuat ANY DAY & ANYTIME! Paling lewat 2 jam sebelum
Whatsapp/Call : 011-3291 6119
Instagram: @garsa.kitchen
website : http://garsakitchen.com/






iena elienaNukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com







0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve