Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Tuesday, October 6, 2015

Sulwhasoo Snowise EX Whitening Series


Sulwhasoo Snowise EX Whitening Series


Sulwhasoo Snowise EX Whitening Series merupakan Penyelesaian bagi menangani kesan-kesan haba daripada sinaran UV, sinar inframerah dan Tekanan Dalaman. Ia terdiri tiga bahan-bahan utama, White Ginseng Saponin, White Cloud Grass and White Ginseng Polysaccharides . Ketiga-tiga bahan-bahan yang digunakan dalam formulasi yang dipatenkan Sulwhasoo yang dikenali sebagai Snowise Tri-White Complex, yang digunakan untuk siri penjagaan kulit Sulwhasoo Snowise EX Whitning. Ini adalah rawatan haba yang pertama di dunia untuk  pemutihan kulit.

Sulwhasoo Snowise EX Whitening Series
Set Sulwhasoo Snowise EX Whitening Series ini berharga RM 1,030.00

 
Sulwhasoo Snowise EX Whitening Series
selfie sikit, ni cik iena tak make up tau. Weekday pergi kerja tak make up, dating pun tak make up. Pergi event je make up. So cik iena sangat perlukan produk2 yang buat kulit cantik tanpa make up hehe


Sulwhasoo Snowise EX Whitening Series
Sulwhasoo Parkson KLCC

Sulwhasoo Snowise EX Whitening Series
Sebelum ni cik iena gunakan set yang ni.. haa yang ni pun pakai kulit meletop flawless, kalau pakai yang Sulwhasoo Snowise EX Whitening Series, flawless plus cerah berseri-seri lah nanti kan.


Nota Blog : Menangis tengok harga dia kan (^_~) . Ruginya masa cik iena pergi Korea tahun 2012 tak tau pasal kewujudan sulwhasoo ni. Kalau tau memang beli kat Korea. Beli kat Korea murah sikit dari beli di Malaysia ni banyak sangat cukai nya T_______T
Okay Nak tau lebih lanjut :
Website: www.sulwhasoo.com.my
Facebook Page: https://www.facebook.com/SulwhasooMalaysia
Instagram: @SulwhasooMalaysia






iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


No comments:

Post a Comment

Mini Lazada