Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Tuesday, October 6, 2015

Dove Bear Percuma di Watsons



Dove Bear Percuma di Watsons




Istimewa buat pengguna produk penjagaan rambut Dove, anda boleh memiliki Dove Bear ini secara percuma di mana-mana cawangan Watson berhampiran anda hanya dengan membuat pembelian produk penjagaan rambut Dove  bernilai RM38 .





Dove Bear Percuma di Watsons




Anda boleh beli lebih dari satu produk penjagaan rambut Dove sehingga mencapai nilai RM38 . Agak-agak jika lebih pembelian anda melebihi dari RM76, anda asingkan menjadi dua resit. Haa dapatlah dua teddy bear.



Dove Bear Percuma di Watsons




Teddy bear ni agak besar juga tau , sedaplah nak peluk tidur malam-malam tu hehe.Cik iena punya warna pink. Auchhh comel sangat tau. Lembut je teddy bear dove nie. Cik iena nama kan dia Dovy Bear


Haa bawah ni gambar produk penjagaan rambut Dove yang cik iena beli, kesemuanya lebih dari RM38 . Pada cik iena memang berbaloi beli memandangkan ianya memang kita perlukan hari-hari set penjagaan rambut. Jadi sementara ada promosi bear percuma ni korang jangan lepaskan peluang ini okay



Dove Bear Percuma di Watsons

Dove Bear Percuma di Watsons

Dove Bear Percuma di Watsons




Okay mulai sekarang cik Dovy Bear teman cik iena tidur tau. Cik Dovy Bear jadi pendengar setia cik iena kalau cik iena meluahkan perasaan okayh .. hihi cik silverster & Cony Rabbit dah ada kawan dah (^_~)

Website

Facebook


iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


No comments:

Post a Comment

Facebook Comment