Domino's Chicken Confidential



Domino's Chicken Confidential
 
 
Pada 2 November yang lepas Domino's Malaysia telah melancarkan pizza baru mereka yang di beri nama Chicken Confidential . Sebelum ini cik iena ada membuat posting mengenai #DTopSecret oleh Domino's Pizza serta tawaran diskaun 50% untuk  Domino's pizza untuk merungkai #DTopSecret tersebut. Dimana Akhirnya pada 2 November 2015 terungkai lah #DTopSecret yang dimaksudkan adalah Chicken Confidential Pizza.
 
 
 
Domino's Chicken Confidential
cik iena bersama travelling beruang dan Domino's Chicken Confidential
 
Alhamdulillah cik iena diantara yang bertuah untuk menikmati keenakan pizza ini sebelum ianya di lancarkan. Maaf posting di blog agak lewat kerana cik iena sangat sibuk. 
 
 

Domino's Chicken Confidential
cik iena bersama travelling beruang dan Domino's Chicken Confidential
 
Pada 31 Oktober 2015 setelah selesai Bengkel Make Me A Blogger By MYRL yang berlansung di  Silka Hotel, Kuala Lumpur,  Cik iena Ke Domino's Pandan Capital Pandan Indah untuk menikmati keenakan pizza yang selama ini dirahsiakan oleh domino's. 
 
 
 
 
 
Let me introduce the new Chicken Confidential Pizza from Domino's Serius korang sangat sedap.. cheese dia banyak tau.....
Posted by ienaeliena.com on Saturday, October 31, 2015
 
 
 
 
 
 
Cik iena sangat teruja kerana kandungan cheesenya yang banyak beserta tomato chery yang sangat cik iena gemari. Kepada penggemar cheese anda pasti menggemari pizza ini .Sekali Cuba pasti nak lagi tau .
 
 



Domino's Chicken Confidential
hai.. cik travelling beruang nak la Domino's Chicken Confidential


Domino's Chicken Confidential
wahh travelling beruang like a boss nak makan Domino's Chicken Confidential

Domino's Chicken Confidential
ingat cik iena je nak makan Domino's Chicken Confidential, cik travelling beruang pun nak tauuu


Domino's Chicken Confidential
nyummyyyy sedappp Domino's Chicken Confidential, cik travelling beruang jeles ler tuw  (^_~)



Terima kasih tak terhingga kepada Domino's malaysia kerana memberi peluang untuk mencuba pizza yang sedap ini sebelum ianya di lancarkan. 



Domino's Chicken Confidential
deqnor dan hasreena


Terima kasih juga buat pekerja di domino's pandan capital yang sangat peramah dan baik hati. Servis sangat bagus di pandan capital. Cik iena pun senang nak buat kerja ambil gambar, selfie, wefie
Memandangkan sewaktu cik iena hadir di sana adalah pada hari sabtu iaitu waktu pejabat tutup maka kurang pelanggan disitu jadi mudah lah kerja cik iena. Pizza ni masih dalam mood rahsia masa tu so tak boleh orang lain nampak gituw.
Pandan capital ni banyak pejabat je so kedai-kedai kat sini akan penuh weekday waktu pejabat. So masa yang cik iena datang tu sangat sesuai la sebab kurang orang. Kalau hari biasa macam mana lah nak ambil gambar pizza sorok-sorok kan.



Domino's Chicken Confidential
menyempat je selfie :)


Kalau nak ikutkan boleh je ambil di rumah. Tapi jadual cik iena sangat padat pada  minggu tersebut. Balik pada ni kene balik kampung ada job mekap dinner kemudian keesokan hari ada kelas asas solekan. Jadi cikgu iena perlu buat persediaan untuk anak-anak murid. Maka dengan itu cik iena decide ambil gambar di domino's sahaja. Alhamdulillah mendapat keizinan domino's dan kerjasama yang mereka berikan sangat tip top gituw (^_~)



Domino's Chicken Confidential
Domino's Chicken Confidential Best, Servis Kat sini pun Tip Top

 
 
 
Okay  jangan lupa cuba pizza baru ni tau 
(^_~)


 
Pizza Delivery: 1 300 888 333
 
Domino's Chicken Confidential
Pizza Delivery: 1 300 888 333
 







iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com




0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve