Izumi Japanese Cuisine Quizinn Nu Sentral


Izumi Japanese Cuisine Quizinn Nu Sentral
Kebiasaannya cik iena akan makan di Nu Sentral atau Kl Sentral selepas pulang bekerja sebelum ke program kerja amal di Bank muamalat Malaysia jalan melaka yang diadakan pada setiap hari khamis dan jumaat pada pukul 10 hingga 12 malam. Pada malam tersebut cik iena makan salah satu makanan kegemaran cik iena di Izumi Japanese Cuisine iaitu Teriyaki Chiken Bento. Sebenarnya cik iena ni tak suka makanan jepun sebelum ni. Tapi disebabkan simpan niat nak ke jepun kene belajar makan makanan jepun . Dan ini diantara salah satu menu yang memikat selera melayu cik iena ni.
Izumi Japanese Cuisine Quizinn Nu Sentral
Kebiasaan nya cik iena ambil DON set berharga RM 12.60, tak banyak sangat nak di makan. Tapi di sebabkan terpengaruh dengan harga promosi RM 13.70 di mana harga asal adalah RM 15.80


Izumi Japanese Cuisine Quizinn Nu Sentral



Izumi Japanese Cuisine Quizinn Nu Sentral
okay di sebabkan ini lah ambik bento set
 
 
 Yang peliknya bila cik iena bayar
HARGA ASAL
ini menaikkan kemarahan hahaha


Izumi Japanese Cuisine Quizinn Nu Sentral
harga asal

haha biasalah cik blogger memang tak boleh diam. cik iena tanya lah kenapa bukan harga promosi.
kemudian dia minta maaf salah pilih menu ape lah katanya.
So macam mana ni cik iena tanya, awak buat poster besar2 promo macam ni tak boleh minta maaf je bila salah key in harga .
Then dia bagi benda lain untuk mencukupkan apa yang cik iena bayar
 Nah cik iena makan sushi ni
ahaaa kite tak makan sushi
okay boleh masuk perut
lalallalalala


Izumi Japanese Cuisine Quizinn Nu Sentral

 Lain kali kalau korang tengok ada promosi ke apa pastikana amaun korang bayar betul. itu hak kita.
Biarlah dia nak kata kita banyak songeh ke ape kan.
(^_~)

Okay jemput layan gambar makanan kegemaran cik iena


Izumi Japanese Cuisine Quizinn Nu Sentral

Izumi Japanese Cuisine Quizinn Nu Sentral





Izumi Japanese Cuisine Quizinn Nu Sentral







Izumi Japanese Cuisine Quizinn Nu Sentral



Haaa adik cik iena pulak makan makanan melayu pula hari ni
Nah dia mengidam nasi ayam penyet




ayam penyet


 
 
Izumi Japanese Cuisine Quizinn Nu Sentral


Okay ini tuan empunya blog, kalau pergi kerja memang tak make up sebab cik iena keje as programmer jer. belakang tabir je ahaaa 
ehh takde la belakang tabir sangat
kerja berdepan coding je
ouh rabun mata

Izumi Japanese Cuisine Quizinn Nu Sentral
cik iena




Izumi Japanese Cuisine Quizinn Nu Sentral
adik cik iena



Izumi Japanese Cuisine Quizinn Nu Sentral
makanan melayu vs makanan jepun



 






iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com




0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog