Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Saturday, November 28, 2015

Colour Block Imej Berkeyakinan Tinggi


Warna Kontra atau Colour Block merupakan fashion yang di gemari dan juga dikatakan jimat kerana anda boleh menyuai padankan pakaian anda dengan mana-mana warna yang menarik .
 
Colour Block Imej  Berkeyakinan Tinggi
 
Malah, warna-warna terang bermotifkan luar daripada kebiasaan ini sememangnya menangkap pandangan dan memberikan aura berganda yang memberikan gambaran bahawa anda merupakan seorang yang bijak, berani, berkeyakinan tinggi dan pandai memancing tumpuan umum.


 
Warna Kontra atau Colour Block merupakan fashion yang di gemari dan juga dikatakan jimat kerana anda boleh menyuai padankan pakaian anda dengan mana-mana warna yang menarik .
 
Seperti mana corak dan rekaan pakaian, warna juga mengalami perubahan dan transformasi dari semasa ke semasa, sesuai dengan kematangan dan kemajuan pemikiran masyarakat masa kini. Yang sebenarnya mudah untuk menggayakan pakaian yang mempunyai warna kontra asalkan anda tahu teknik padanan warna yang sesuai.
 

Warna Kontra atau Colour Block merupakan fashion yang di gemari dan juga dikatakan jimat kerana anda boleh menyuai padankan pakaian anda dengan mana-mana warna yang menarik .

 
Aksesori yang digunakan juga boleh menimbulkan impak blocking atau kontra. Ia tidak semestinya pada pakaian malah jam, beg tangan, rantai leher atau gelang juga boleh digayakan dengan warna kontra dengan warna pada pakaian asalkan tidak terlihat padat dan berserabut. 
 
 
Warna Kontra atau Colour Block merupakan fashion yang di gemari dan juga dikatakan jimat kerana anda boleh menyuai padankan pakaian anda dengan mana-mana warna yang menarik .
 
Okay jom cuci mata tengok gambar photoshoot cik iena. Peplum Pink ini di suai padankan dengan Skirt biru turquoise . Pada bahagian bawah dada peplum ni cik iena jahitkan sedikit beads berwarna biru turquoise bangi menampakkan lagi kesesuaian baju dan kain tersebut. Selain daripada mengenekan peplum pink ini bersama kain biru turquoise, cik iena juga mengenakan dengan seluar biru turquoise.
 

Warna Kontra atau Colour Block merupakan fashion yang di gemari dan juga dikatakan jimat kerana anda boleh menyuai padankan pakaian anda dengan mana-mana warna yang menarik .

 
Cik iena juga memakai peplum pink ini bersama skirt hitam yang disuaikan dengan tudung Hitam juga. Boleh juga di padankan dengan kain hijau dan tudung Hijau. Hehe sebab tu cik iena suka colur blocking. Senang je mix match. Hah silap-silap penuh satu katil sebab cik iena dok keluar-keluarkan baju,seluar kain yang ada untuk sesi mix match 
(^_~)
Warna Kontra atau Colour Block merupakan fashion yang di gemari dan juga dikatakan jimat kerana anda boleh menyuai padankan pakaian anda dengan mana-mana warna yang menarik .
 
 Sebenarnya saja tulis pasal colour block sebab cik iena terjumpa gambar ni. Kebetulan cik iena tak update lagi photoshoot ni.
Huwaaa maaflah cik iena sangat sibuk terlalu banyak gambar yang di kepam kepam. Banyak juga blog post untuk personal yang cik iena tak update. Cik iena beri keutamaan pada yang penting dulu seperti review produk, makanan dan sebagainya yang mana merupakan salah satu side income cik iena lah 
(^_~)
Warna Kontra atau Colour Block merupakan fashion yang di gemari dan juga dikatakan jimat kerana anda boleh menyuai padankan pakaian anda dengan mana-mana warna yang menarik .




Warna Kontra atau Colour Block merupakan fashion yang di gemari dan juga dikatakan jimat kerana anda boleh menyuai padankan pakaian anda dengan mana-mana warna yang menarik .



Warna Kontra atau Colour Block merupakan fashion yang di gemari dan juga dikatakan jimat kerana anda boleh menyuai padankan pakaian anda dengan mana-mana warna yang menarik .



Warna Kontra atau Colour Block merupakan fashion yang di gemari dan juga dikatakan jimat kerana anda boleh menyuai padankan pakaian anda dengan mana-mana warna yang menarik .

Warna Kontra atau Colour Block merupakan fashion yang di gemari dan juga dikatakan jimat kerana anda boleh menyuai padankan pakaian anda dengan mana-mana warna yang menarik .

 
 
 
Okay, Kredit kepada Encik Photog En Min untuk gambar-gambar diatas.
 
Nak Tengok Lagi boleh tengok dekat sini 
 
 
 
Gambar IG cik iena yg mana cik iena memakai colour block
huhu gambar yang teringat untuk di harshtag kan :D

#ienaelienacolourblock 
 
 
 





iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


No comments:

Post a Comment

Facebook Comment