Makers Chicken Rice


Makers Chicken Rice

Nasi Ayam Blackpepper Sauce daripada Makers Cafe Kini berubah wajah . Dah lama cik iena tak makan di sini. Kali ni kuantiti makanan di kurangkan. Tiada salad danjuga cream sauce yang cik iena gemari . Mungkin kerana GST. Sebelum ni cik iena makan tu sebelum GST memang meriah pinggan tapi harga yang sama RM10.90. 
 
 
 
 
Makers Chicken Rice
 
 
Mungkin kerana ingin kekalkan harga yang sama, kuantiti makanan perlu di kurangkan. Kalau tak rugi lah kan. Okay saya faham tapi cik iena tak berapa gemar lah nasi ayam makers cafe versi selepas GST ni . Nasi Ayam sebelum ni cik iena suka sangat.
Boleh baca Makers Cafe Jalan Yap Kwan Seng
 
 
 Hurmm tak habis makan sebab takde cream sauce with salad yang cik iena suka


Makers Chicken Rice

Makers Chicken Rice



Lupa nak selfie sebab makanan tak memenuhi citarasa hahaha


Muka tuan empunya blog hari ini
ahaa selangor cuti wehh, jeles
cik iena kerja
T_____T

Makers Chicken Rice
weeweeett
 

Maker's Cafe Jalan Yap Kwan Seng
Waktu Urusniaga
Isnin Hingga Jumaat
7 AM hingga 7 PM
Facebook :  facebook.com/pages/MAKERS-CAFE/
Alamat : B-0-2 Megan Avenue2, 12 Jalan Yap Kwan Seng
Kuala Lumpur, Malaysia




iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com




0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve