Jualan Diskaun Terbesar Akhir Tahun Lazada 2015



Jualan Diskaun Terbesar Akhir Tahun Lazada 2015



Dapatkan Diskaun sehingga 95 % di Jualan Diskaun Terbesar Akhir Tahun Lazada 2015 (Online Revolution) . Pelbagai barangan di tawarkan dengan harga diskaun yang sangat berbaloi. 
Pada yang masih belum ke Lazada, jom nikmati jualan diskaun terbesar akhir tahun dari Lazada. harga yang di tawarkan pasti berbaloi.

Beberapa hari sebelum online revolution di mulakan cik iena ke kedai elektrik ,sen heng dan jusco untuk melihat harga-harga peti ais. Cik iena nak beli peti ais yang tak berapa kecik dan tak berapa besar yang sesuai untuk orang bujang .  Setelah meneliti harga di luar. Ternyata Lazada adalah yang murah . Makanya cik iena membuat keputusan membeli dengan Lazada.

Pada online revolution 11.11.2015 juga cik iena telah membeli Honor 7 daripada Lazada. Harga yang berpatutan ditambah dengan voucher beserta percuma casing dan juga dengan perkhidmatan penghantaran yang sangat pantas. Cik iena beli honor 7 pada 11.11.2015 dan cik iena terima pada keesokan harinya 12.11.2015. Dan yang pasti penghantaran adalah percuma.

Jadi sangat rugi kalau anda tak membeli semasa online revolution ni. Semalam je 10.12.2015 cik iena dah beli dua barang dari lazada. Kedua-duanya beli secara berasingan. Tak perlu risau kerana tiada kos penghantaran untuk jualan diskaun terbesar hujung tahun ini.
Okay ni cik iena nak cerita yang sedang hangat berlansung di Lazada

Hottest Deal on 12 December Sale Infographic




Hottest Deal on 12 December Sale Infographic


diatas merupakan antara barangan yang terhangat dan terlaris di Lazada untuk jualan diskaun terbesar akhir tahun ini. Harga yang ditawarkan sangat berbaloi berbanding harga di luar . 


Ouh ya Lenovo External hard Disk tu memang sangat bagus dan murah. Sebelum ni cik iena ada beli juga di Lazada dan masih pakai lagi. Untuk programmer dan blogger memang sangat perlu pen drive dan juga external hard disk 
(^_~)



Okay cik iena juga nak share barangan yang menarik perhatian cik iena untuk di beli dan dan dan
dan sudah beli pun sempena jualan 11.11 dan 12.12
ahaaaaaaaaaaaaa
Nak tau tak apa dia?


Okay jom

LAZADA ONLINE REVOLUTION 11.11

 

 

 

Huawei Honor 7 16GB
Huawei Honor 7 16GB




 Nampak tak tu beli 11.11.2015 dapat pada 12.11.2015
memang fast delivery, cik iena pun terkejut
Tambahan lagi ade voucher RM100
ni tengok bawah
Untuk tawaran 10.12.2015 - 12.12.2015 ni pun sama jugak tau



Huawei Honor 7 16GB
Huawei Honor 7 16GB



Okay selain Honor 7 cik iena juga beli Micro SDHC dan wedges ni




 cik iena juga beli Micro SDHC dan wedges ni
cik iena juga beli Micro SDHC dan wedges ni



Okay tak nampak harga kan, meh tengok bawah. Ada voucher lagi lalallalalaaaaaaaaaa


Jualan Diskaun Terbesar Akhir Tahun Lazada 2015





semasa sales 11.11 cik iena beli wedges ni RM 33 sahaja , kali ni mahal sikit RM36.10  tapi still murah kalau nak banding dengan harga asal RM95 . Kualiti nya sangat bagus tau



Nah klik www.lazada.com.my/lzd-cross-strap-wedges-cream-1710255.html



cik iena beli wedges ni RM 33 sahaja
cik iena beli wedges ni RM 33 sahaja



Kemudian dah beli HP kene la beli SD card








semasa sales 11.11 cik iena beli dengan harga RM90, haaaaaaaa
sales kali ni lagu murah tau RM85 je


semasa sales 11.11 cik iena beli dengan harga RM90, haaaaaaaa  sales kali ni lagu murah tau RM85 je




Okay selesai sales 11.11, nie cik iena nak share apa yang menarik perhatian cik iena pada jualan diskaun kali ni..Menarik tertarik dan terbeli dah pun. Setakat Jam 5.00 pm 11 DEC 2015. Selepas ni ahaa macam ada je. Cik iena ni bukan tentu. Naik lrt usha-usha lazada tup terjatuh cinta pastu beli 
(^_~)




LAZADA ONLINE REVOLUTION 10.11-12.12

 

 


Cik iena beli peti ais untuk rumah bujang cik iena. memang sangat murah jika di banding dengan di luar. Cik iena dah survey harga. Murah RM100++




LAZADA ONLINE REVOLUTION 10.11-12.12


 Harga standard di luar RM629, sama tapi sebelum sales ni dalam RM500++ tapi semasa sales ni murah sangat RM 459.90 cik iena beli
Tetapi malangnya baru hari ni 
Out of stock dan dah takde diskaun
sorry korang terlambat
tapi semalam cik iena sempat share di fanpage cik iena lah harga murah ni
Alhamdulillah cik iena sempat beli yeayyyyyyyy



LAZADA ONLINE REVOLUTION 10.11-12.12






LAZADA ONLINE REVOLUTION 10.11-12.12
Sandisk CZ52 16GB Flash Drive Cruzer Blade Black




 Selain itu cik iena juga beli  Sandisk CZ52 16GB Flash Drive Cruzer Blade Black  dengan harga RM16 melalui apps lazada . Kalau beli di website RM18 selepas diskaun. banyak tu diskaun, rasa rugi kalau tak beli.



LAZADA ONLINE REVOLUTION 10.11-12.12


Haa setakat entry ni di taip baru ni lah . Selepas ni sehingga esok jeng jeng jeng
(^_~)


Nahhh new update 12.12.2015 cik iena tambah order lagi
Kan dah kata cik iena ni takleh percaya, memang kaki shopping
pantang ade sales.
huh beberapa hari lepas pun dah menderma dekat Sogo, haiyaa tu lagi banyak branded sales
T______T
nangis abes duit ujung tahun
haha


Jualan Diskaun Terbesar Akhir Tahun Lazada 2015



BLOGGER CONTEST 1212


BLOGGER CONTEST 1212
BLOGGER CONTEST 1212

Haaaaaaaaaa panjang nye cerita cik iena, entry ini di khas kan untuk  BLOGGER CONTEST 1212  yang telah di anjurkan Oleh LAZADA MALAYSIA, istimewa buat blogger-blogger Malaysia.
Hadiah yang di tawarkan tersangat menarik dan pastinya bagi pelanggan setia lazada amat mudah untuk menceritakan tentang Lazada . Jadi cik iena tak lepaskan peluang untuk sertai.
Ada diantara sahabat cik iena yang menggelarkan cik iena cik ZALORA BINTI LAZADA kerana cik iena sering kongsi mengenai ZALORA dan LAZADA lagi-lagi jika barangan yang di jual itu murah atau jika cik iena ada voucher code untuk di kongsi bersama rakan-rakan



Okay Kepada Blogger-Blogger jom sertai contest ini.
Untuk maklumat lanjut contest ni boleh rujuk
www.sayaiday.com
Tarikh tamat contest : 12.12.2015 3.00 PM


"Istimewa kepada kepada anda di luar sana khususnya pembaca blog cik iena, jangan lupa intai-intai Jualan Diskaun Terbesar Akhir Tahun Lazada 2015 yang mana harga nya pasti berbaloi diakui sendri oleh tuan empunya blog yang telah pun membeli belah dua bulan berturut semasa Jualan Diskaun Terbesar Akhir Tahun Lazada daripada 11.11 sehingga kempen sekarang 10.12 - 12.12 jom terjah





Ehhh belum habis lagi
Untuk pengetahuan Lazada telah mengadakan beberapa contest buat anda semua.
Anda perlu follow Instagram @lazada_my untuk mengetahui pelbagai contest yang dianjurkan
Diantara contest yang sedang berlansung adalah
giveaway Nexus 6P
HaaaSenang-senang je dapat smartphone. Boleh check contest dekat sini 

giveaway Nexus 6P
giveaway Nexus 6P












iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com




0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve