Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday, December 4, 2015

Photobook The Best Service




Photobook  The Best Service

Semalam photobook cik iena sampai, baru je submit order 30 November 2015 beberapa minit sebelum pukul 12 malam . 3 November Dah dapat . Cik iena dapat percuma je tau. Hanya bayar RM8 untuk postage je. Sebelum ni kan cik iena suka share photobok percuma :)
Rugi lah siapa tak beli voucher percuma tu.
Cik iena beli voucher percuma ni dah lama. dan tarikh print gambar last 30 November 2015 tu kelam kabut cik iena buat. Hentam je lah janji ada gambar. 
 


Photobook  The Best Service
 
Yang cik iena baru beli sebelum ni lambat lagi tarikh nya tahun depan.
okay boleh kumpul gambar lagi ni
Ahaa
pada yang berminat ni cik iena nak share korang boleh dapatkan photobook macam cik iena dalam gambar tu 40 pages serendah RM3
Nak ke tidakk???
 
Klik link di bawah ye
Photobook serendah RM3
Harga boleh berubah rubah bergantung pada promosi
(^_~)


Photobook  The Best Service
 
Okay kembali kepada tajuk atas tu photobook the best service

Photobook  The Best Service



Kenapa cik iena cakap macam tu sebabnya setiap kali cik iena beli tempoh cetak gambar tak lah lama sangat tau dan kualiti gambar pun memuaskan. Selain daripada tu banyak template photobook yang di sediakan.




Photobook  The Best Service


Bulan September yang lepas cik iena ada print gambar dengan syarikat lain. Bukan photobook lah. Ni nak habak ni sampai sekarang tak dapat gambar. Duit dah bayar. Bila follow up  boleh dia cakap minta maaf sebab server problem dan semua gambar hilang.


Grrrrrrr sakitnya tuh di sini.
Dah tau macam tu kenapa tak email client awal-awal dan bagi tau.
Bila dah dua bulan cik iena email baru nak bagi tau and minta maaf.
Then dia minta hantar semula gambar
T_____T
kita ni dah la tak da masa nak pilih2 hantar gambar balik
sakit betul hati
Oleh yang demikian pilih lah Photobook
lalallalalalaaaaaaaaaaa



Photobook  The Best Service






iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


No comments:

Post a Comment

Mini Lazada