Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Wednesday, February 3, 2016

Free 25 pcs of 4R Photo Print from Photobook Malaysia


Hai korang Qoo10  berbesar hati nak bagi percuma  25 keping gambar 4R dari Photobook Malaysia. Jom jangan lepaskan peluang ini okay. Cik iena memang peminat tegar Photobook ni. Selalu beli voucher photobook. Haa kalau free ni lagi lah laju kan. Jom jangan lepaskan peluang ni.


Free 25 pcs of 4R Photo Print from Photobook Malaysia


Mengikut description hanya mobile apps user je boleh guna. Tapi cik iena beli guna laptop je ni boleh haha . So ape lagi moh kita. Klik Link ni Free 25 pcs of 4R Photo Print from Photobook Malaysia


Wokay cik iena nak sambung kerja.hahah
cik iena dah beli dua akay sebab cik iena ada dua account facebook
yeayyy dah ada 50 keping gambar 4R percuma tak termasuk yang sebelum-sebelum ni sangat banyak haha
Tetamu yang datang rumah muntah darah tengok album and photobook gamba cik iena je..lalallala
ada kita kisah ahahaha..
dok upload kat facebook and instagram je bukan boleh simpan jadi kenangan kan
so kita print kan dia
jom jangan lepaskan peluang
okay bye
kerja time
(^_~)
 





iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


No comments:

Post a Comment

Mini Lazada