Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday, February 26, 2016

Trendi Travel Mate Memudahkan Pelancong


Trendi Travel Memudahkan Pelancong

 Trendi Travel Mate adalah platform digital yang ditetapkan untuk merevolusikan perjalanan pada skala global. Ditubuhkan pada bulan Oktober 2015 di bawah Zuger International, Trendi memahami dan menjangka keperluan pelancong.

 Trendi Travel  telah berkolaborasi dengan Dorsett Kuala Lumpur selaku rakan hotel rasmi dalam memberi keunikan ekosistem dalam dunia pelancongan di Malaysia mahupun diperingkat antarabangsa.

Trendi Travel Mate Memudahkan Pelancong


Trendi Travel Mate merupakan teknologi travel elektronik bersepadu terkini yang diterapkan dalam dunia pelacongan dan hospitaliti, ianya dibangunkan di malaysia untuk pasaran dunia.

Ia juga merupakan platform pelancongan dibawah kelolaan Zuger International, dengan matlamat untuk memberikan pengalaman melancong paling berharga bagi pelancong di Malaysia dan juga bagi pelancong Asia Pasifik.

Secara tidak langsung  menjadikan ianya teknologi pilihan pertama yang mempu memberikan pelancong yang datang ke Malaysia mampu berhubung dengan seluruh dunia melalui teknologi IPPBX.

Teknologi IPPBX menjadikanTrendi Travel Mate sebagai aplikasi pelancongan yang terbaik, targeted mobile advertising dan juga penggunaan telefon pintar secara percuma.


Trendi Travel Memudahkan Pelancong


Menurut Mr. ALvin Koh selaku Group CEO Trendi Travel, Zugar International, 
Beliau yakin bahawa Trendi mampu memberikan pengalaman terbaik buat pelancong sewaktu melancong ke negara baru yakni yang belum pernah mereka kunjungi.

Secara tidak langsung ianya menjadi penanda aras yang mampu memberi keselesaan dan kemudahan kepada pelancong, pihak hotel dan peruncit di Malaysia mahupun di negara-negara jiran.


Trendi Travel Mate


Trendi Travel Mate merupakan perkhidmatan telefon bimbit yang disediakan di hotel terpilih yang mana ianya ditawarkan secara percuma kepada pengguna.
 
Trendi Travel Memudahkan Pelancong



Ianya ditawarkan bersama sambungan internet 3G tanpa had, dalam masa yang sama membolehkan pengguna membuat panggilan tempatan mahupun menghantar SMS.

Tujuan utama Trendi adalah menjadi penyelesaian bagi mengurangkan beban yang ditanggung oleh pelancong dimana telefon pintar mahupun tablet menjadi gadget penting bagi pelancong untuk mencari keperbagaian maklumat.

Trendi Travel Memudahkan Pelancong


Ianya mampu memberi penyelesaian mudah dan senang tanpa perlu risau kepada kos penggunaan data roaming yang membebankan sehingga mampu menghilangan keseronokan kepada si pelancong tadi.

Dorsett Kuala Lumpur



Sebagai hotel peneraju teknologi hospitaliti, Dorsett Kuala Lumpur berminat menjadi rakan kongsi bersama Trendi dalam memberikan pengalaman terbaik kepada tetamu mereka dari luar negara.

Ianya merupakan perkongsian revolusi strategik yang ditubuhkan untuk memberi impak kepada industri hospitaliti.

https://farm2.staticflickr.com/1653/24583885854_91efc15633_c.jpg


Ia merupakan platform pelancongan dibawah kelolaan Zuger International, dengan matlamat untuk memberikan pengalaman melancong paling berharga bagi pelancong di Malaysia dan Asia Pasifik.

Secara tidak langsung menjadikan ianya teknologi pilihan pertama yang mempu memberikan pelancong yang datang ke Malaysia dapat berhubung dengan seluruh dunia melalui teknologi IPPBX.

Teknologi IPPBX menjadikan Trendi Travel sebagai aplikasi pelancongan yang terbaik, targeted mobile advertising dan penggunaan telefon pintar secara percuma.

Menurut Christina Toh, Area General Manager di Dorsett Kuala Lumpur,

Kolaborasi bersama Trendi ini mempu memberikan sambungan dan capaian internet kepada tetamu sepanjang penginapan mereka, secara tidak langsung mampu menjalinkan hubungan yang lebih baik antara mereka dengan pihak hotel.

Ini secara tidak langsung mampu meningkatkan jenama hotelnya di Asia dengan menjadikan Dorsett Kuala Lumpur sebagai “Hotel Telefon Pintar Pertama di Malaysia” dan hotel pertama di Malaysia yang melaksanakan teknologi ini.

Trendi ingin mengembangkan perkhidmatannya di lebih 44 buah negara seluruh dunia merangkumi 66 juta ahli Trendi.

Bagi tahun 2016 ini, Trendi Travel menetapkan matlamat untuk mempunyai 18,000 telefon pintar digunakan di Asia Pasifik terutamanya di Filipina, Indonesia, Australia, Thailand dan Singapura.


Trendi Travel Mate Memudahkan Pelancong




Wahh menarik kan. Kebiasaannya bila kita melancong perkara pertama kita nak cari wifi . Kalau kat airport ada wifi Alhamdulillah .Dapat lah nak google apa-apa yang patut. Kemudian perlu beli simcard untuk dapatkan access internet. Kepada yang mempunyai budget lebih boleh lah beli kan. Pada yang agak-agak budgetable biasanya akan guna wifi percuma je untuk google apa-apa yang patut atau sebelum sampai destinasi dah google siap-siap  :)

Tapi kadang-kadang ada benda yang tidak di jangka yang perlu kita cari maklumat kan.
Maka dengan adanya Trendi Travel Mate ini akan memudahkan lagi percutian kita terutamanya jika berada di negara asing lagi lagi negara yang tidak pernah kita kunjungi.

Kalau dah aplikasikan seluruh dunia lagi best :)

Pergi melancong mana-mana tak perlu risau sangat.


Sumber Dan Gambar : www.broframestone.com



iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


No comments:

Post a Comment

Mini Lazada