Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Saturday, May 21, 2016

Tuah pengantin : Hafidz Roshdi Hero “Tundukkan Playboy Itu” di lantik menjadi duta Maria Miracle

Baru-baru ini telah berlansung satu majlis memorandum bagi perlantikan hafidz roshdi sebagai duta produk Maria Miracle. Produk ini merupakan produk makanan tambahan untuk kecantikan kulit. Ianya bukan sahaja boleh diambil oleh wanita yang mementingkan kecantikan kulit malahan lelaki juga amat sesuai mengamalkannya.

Sidang akhbar semasa majlis memorandum Equal Herbs Sdn Bhd bersama Duta Maria Miracle, Hafidz Roshdi
Sidang akhbar semasa majlis memorandum Equal Herbs Sdn Bhd bersama Duta Maria Miracle, Hafidz Roshdi



Cik iena turut sama hadir semasa majlis pelantikan duta makanan tambahan kecantikan, Maria Miracle di The Garage KL. Majlis ini diadakan sekitar jam 2 petang dan turut dihadiri oleh media, blogger-blogger terkenal dan jugak rakan artis. 




Sidang akhbar semasa majlis memorandum Equal Herbs Sdn Bhd bersama Duta Maria Miracle, Hafidz Roshdi
Sidang akhbar semasa majlis memorandum Equal Herbs Sdn Bhd bersama Duta Maria Miracle, Hafidz Roshdi



Pasti anda menegenali nama yang semakin meningkat naik Hafidz Roshdi yang mana pernah menjadi hero dalam drama tundukkan playboy itu. Baru baru ini juga nama beliau melonjak naik dengan gosip perkahwinan nya yang mana ramai diantara peminat nya yang kecewa dan ada yang mengambil kesempatan mengutuk  isteri beliau.


Sidang akhbar semasa majlis memorandum Equal Herbs Sdn Bhd bersama Duta Maria Miracle, Hafidz Roshdi
Sidang akhbar semasa majlis memorandum Equal Herbs Sdn Bhd bersama Duta Maria Miracle, Hafidz Roshdi



Bagi cik iena hafidz merupakan seorang lelaki yang baik kerana tidak memilih paras rupa walaupun beliau merupakan artis yang terkenal dan berpewatakan menarik.

Setelah berjumpa dengan hafiz sendiri cik iena mula minat dengan karektar nya. Sebelum ni cik iena pun tak tonton cerita tu sebab sangat sibuk kerja. Dan memang cik iena oranya jarang menonton tv. Selepas berjumpa dengan beliau baru lah timbul rasa minat kerana karektor beliau. Beliau sangat peramah dab bersabar melayan karenah peminat yang palinh penting biarpun di kutuk di media sosial tentang isterinya beliau masih bersabar dan tidak melawan.


Tuah pengantin : Hafidz Roshdi Hero “Tundukkan Playboy Itu” di lantik menjadi duta Maria Miracle


Bertuah tau isteri beliau. Cik iena sangat setuju beliau di lantik sebagai duta maria miracle kerana beliau peribadi yang baik pada diri beliau di samping kulit beliau yang juga sangat cantik  . Apa yang uniknya tentang kombinasi produk ini dan Hafidz? jika anda perasan, kebanyakkan produk kecantikkan pasti menampilkan duta wanita , berbeza dengan Maria Miracle. Bukan wanita sahaja yang perlu menjaga keterampilan malah lelaki pada mas akini juga mementingkan aspek kecantikan diri. Bukan sekadar cantik malah sihat dari dalam.

cik iena bersama Pengasas Maria Miracle Puan Maria Hasmin Marzuki
cik iena bersama Pengasas Maria Miracle Puan Maria Hasmin Marzuki
Pengasas Maria Miracle sendiri, Puan Maria Hasmin Marzuki berkata, inilah keunikkan yang ingin ditampilkan oleh produk ini selain dari berpendapat Hafidz merupakan role model terbaik buat anak muda masa kini. Ini kerana mengenali Hafidz, beliau merupakan seorang yang menjaga tanggungjawabnya pada agama, amanah dan ini sekaligus membuatkan beliau ikon yang mampu memikul tanggungjawab sebagai duta produk ini.


Tuah pengantin : Hafidz Roshdi Hero “Tundukkan Playboy Itu” di lantik menjadi duta Maria Miracle

Selain itu, sebelum beliau bersetuju untuk mejadi duta, beliau juga ada mencuba selama beberapa minggu tentang keberkesanan produk ini. Lepas dah cuba dan nampak hasil, barulah beliau setuju untuk menjadi duta. Jadi inilah dia rahsia  kulit Hafidz ni halus mulus. Cik iena sendiri telah berjumpa dengan beliau dan sememangnya beliau mempunyai kulit yang cantik.

Tuah pengantin : Hafidz Roshdi Hero “Tundukkan Playboy Itu” di lantik menjadi duta Maria Miracle


Cik iena sendiri telah cuba  serbuk kolagen ini. Cara nak makan mudah sahaja , Buka sachet tu dan kemam 1 sachet ni dalam mulut anda. Ada orang kata jika kemam di bawah lidah kesannya lebih cepat :).  Jika di amalkan pengambilan Maria Miracle secara konsisten dapat melembut, menegang dan menganjalkan struktur kulit. Pasti tiada lagi masalah kulit kusam, membantu mengecilkan liang roma dan membekalkan tenaga serta mengatasi masalah jerawat yang tegar.

Pihak Maria Miracle menyasarkan jumlah jualan sebanyak RM3juta ringgit menerusi pelantikan Hafidz selaku duta dan beberapa roadshow yang akan diadakan di beberapa negeri di seluruh Malaysia. Sejak beroperasi selama 8 bulan, Maria Miracle sudah mempunyai lebih daripada 20 stokis dan mereka mengalu-alukan anda semua untuk menjadi ejen. Jika anda ingin menjana pendapatan lebih, bolehlah sertai program ejen Maria Miracle. Yang penting produk ini ada kelulusan KKM dan ianya telah di sahkan  HALAL.

Kemeriahan di majlis tidak berakhir dengan memorandum sahaja, tetapi turut diisi dengan pelbagai persembahan dan aktiviti menarik khususnya buat Fan Club Hafidz Roshdi. Jom kita layan gambar-gambar yang sempat cik iena ambil semasa  di The Garage KL :
Tuah pengantin : Hafidz Roshdi Hero “Tundukkan Playboy Itu” di lantik menjadi duta Maria Miracle




Tuah pengantin : Hafidz Roshdi Hero “Tundukkan Playboy Itu” di lantik menjadi duta Maria Miracle

Tuah pengantin : Hafidz Roshdi Hero “Tundukkan Playboy Itu” di lantik menjadi duta Maria Miracle

Tuah pengantin : Hafidz Roshdi Hero “Tundukkan Playboy Itu” di lantik menjadi duta Maria Miracle


Tuah pengantin : Hafidz Roshdi Hero “Tundukkan Playboy Itu” di lantik menjadi duta Maria Miracle

Tuah pengantin : Hafidz Roshdi Hero “Tundukkan Playboy Itu” di lantik menjadi duta Maria Miracle


Tuah pengantin : Hafidz Roshdi Hero “Tundukkan Playboy Itu” di lantik menjadi duta Maria Miracle


Tuah pengantin : Hafidz Roshdi Hero “Tundukkan Playboy Itu” di lantik menjadi duta Maria Miracle

Untuk mereka yang berminat untuk mendapatkan Maria Miracle, anda semua boleh hubungi talian tertera di bawah
Telefon: 03- 416.295.90

Fax: 03- 416.295.91

Hotline: 010-522.6202

Facebook: Maria Miracle

Instagram: @mariamiracleofficial

iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


2 comments:

Facebook Comment