Innergie LifeHub The Best USB Charging Hubs


Innergie LifeHub The Best USB Charging Hubs

Pada musim perayaan ini sudah pastinya anda akan berebut-rebut power supply untuk mengecas telefon bimbit anda ketika keluar beraya di rumah sanak saudara mahupun rakan-rakan. Ada yang membawa power extension balik kampung semata-mata untuk memastikan yang kita dapat mengecas telefon bimbit mahupun tablet yang lain ketika pulang berhari raya.
Innergie LifeHub The Best USB Charging Hubs



Innergie LifeHub The Best USB Charging Hubs
Alhamdulillah ianya tidak terjadi pada cik iena kerana dengan adanya Innergie LifeHub, amat mudah untuk cik iena mengecas telefon bimbit beserta powerbank tanpa perlu berebut power supply malahan keluarga yang lain juga boleh turut sama menggunakan caj tersebut kerana Innergie LifeHub mempunyai 3 hub untuk di gunakan. Tambahan pula kadar pengecasan nya sangat pantas sama seperti charger original telefon bimbit anda.



Innergie LifeHub The Best USB Charging Hubs
Dengan kadar kepantasan pengecasan ini juga memudahkan sanak saudara saling tumpang menumpang untuk mengecas telefon bimbit masing-masing ketika pulang berhari raya. 
Untuk pengetahuan, Cik iena sendiri telah pun mencubanya sejak hari raya pertama dan cik iena sangat suka akan kadar kepantasan mengecas Innergie LifeHub . Dan kini cik iena tak perlu menunggu handphone penuh bateri untuk mengecas handphone cik iena yang lain serta powerbank powerbank koleksi cik iena . 

Almaklumlah cik iena blogger, memang ada banyak handphone and powerbank. Semua perlu di charge. jadi dengan adanya Innergie LifeHub ianya tersangatlah membantu cik iena tau.
Innergie LifeHub The Best USB Charging Hubs
Gambar ketika raya :Balik rumah je semua cari charge, okay tak perlu berebut dah..iena pakai satu yang lain mak n abah


Innergie LifeHub The Best USB Charging Hubs
Gambar ketika waktu rehat di pejabat, cik iena dan rakan pejabat makan sambil charge handphone dan powerbank. Tak perlu risau jauh dari plug sebab wayar nya sangat panjang so sambil makan tu boleh je jeling-jeling hanphone. Nak online fb ke ig ke..memang takde masalah dengan Innergie ni tau :)


Innergie LifeHub The Best USB Charging Hubs
Gambar ketika waktu rehat di pejabat, cik iena dan rakan pejabat makan sambil charge handphone dan powerbank. Tak perlu risau jauh dari plug sebab wayar nya sangat panjang so sambil makan tu boleh je jeling-jeling hanphone. Nak online fb ke ig ke..memang takde masalah dengan Innergie ni tau :)

 Innergie LifeHub (3 USB Power Hub with Extended Reach)


Innergie LifeHub The Best USB Charging Hubs
  • Dalam bentuk titik air mata Aesthetics yang sangat menarik
  • Output 6.3A untuk mengecas lebih cepat
  • Tiga port USB untuk mengecas secara Serentak
  • InnerShield ™ Perlindungan Kuasa
  • Teknologi Bersepadu Greensense ™

Specifications

Innergie LifeHub The Best USB Charging Hubs

  •     AC Input
  •     100-240V AC / 1.2A 50-60 Hz
  •     USB Output
  •     5V DC / 2.1A (Each Port)
  •     USB Port
  •     3 Ports
  •     Output Power
  •     31.5W
  •     Dimensions (L × W × H)
  •     81.9 × 45.5 × 18.2 mm
  •     3.3 × 1.8 × 0.7 in
  •     Weight*
  •     79.2 g / 2.8 oz
  •     Cable Length
  •     4.5 m / 14.7 ft.
  •     * Weight excluding cables & accessories (+/- 10g)

Innergie LifeHub The Best USB Charging Hubs
Macam mana ? menarik kan. Cik iena memang suka sangat. Alhamdulillah cik iena antara yang terawal dapat mencuba produk ini . Nantikan produk ini di pasaran Malaysia tidak lama lagi tau .

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk ini sila layari http://www.myinnergie.com/us/product/11

Okay now boleh dapatkan produk ini di Lazada tau . Klik http://bit.ly/InnergieLifeHub3


iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com




2 comments:

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve