Photoshoot Pre Aidilfitri 2016 bersama rakan pejabat


Isnin yang lepas, iaitu beberapa hari sebelum raya . Cik iena dan rakan pejabat sempat mengambil gambar berbaju raya bersama rakan pejabat di pejabat cik iena yang terletak di level 15 Q Sentral Kuala Lumpur .

Walaupun ada yang sudah bercuti hari raya namun kami masih meneruskan niat untuk mengambil gambar raya. Pada hari tersebut, rakan-rakan yang beragama islam hadir dengan memakai baju raya masing-masing.

Photoshoot Pre Aidilfitri 2016 bersama rakan pejabat
Tiru gaya cik iena katanya


Cik iena pun sudah pasti lah berbaju raya sendiri juga. Cuma nya kalau yang lain pakai baju raya tahun lepas. Cik iena pula pakai baju raya tahun ni sebab cik iena ada banyak baju raya . Naik pitam juga nak pakai 15 pasang baju raya . 10 diantaranya adalah baju sponsor .


Terima kasih tidak terhingga buat butik-butik yang sudi menaja baju raya cik iena pada tahun ini. Di harap pada tahun akan datang kita akan bekerjasama lagi yeayyy..

Okay jemput layan gambar yang sempat diambil

Photoshoot Pre Aidilfitri 2016 bersama rakan pejabat
Awek2 ionnex

Photoshoot Pre Aidilfitri 2016 bersama rakan pejabat
amacam macam pinang di belah 22 tak sebelah kiri and kanan.. yang tengah tu takde yang sedondon haha


Photoshoot Pre Aidilfitri 2016 bersama rakan pejabat
Ini semua membahan cik iena la ni


Photoshoot Pre Aidilfitri 2016 bersama rakan pejabat
Next top model



Photoshoot Pre Aidilfitri 2016 bersama rakan pejabat
Pantang di offer bergambar hahaha

Photoshoot Pre Aidilfitri 2016 bersama rakan pejabat
sebahagian besar rakan pejabat dan boss2

Photoshoot Pre Aidilfitri 2016 bersama rakan pejabat
possing aihh

Photoshoot Pre Aidilfitri 2016 bersama rakan pejabat
Nak main meriam buluh

Photoshoot Pre Aidilfitri 2016 bersama rakan pejabat
belakang tu otomen sesat

Photoshoot Pre Aidilfitri 2016 bersama rakan pejabat
antara pekerja beragama islam di Ionnex

Photoshoot Pre Aidilfitri 2016 bersama rakan pejabat
peaceeeeeeeeeee

Photoshoot Pre Aidilfitri 2016 bersama rakan pejabat
possing lagi

Photoshoot Pre Aidilfitri 2016 bersama rakan pejabat
jom main meriam buluh kat opis haha




Okies nanti kita sambung ambik gambar dinner raya okay. Hope semua ada la masa tu

Nota Blog : Untuk pengetahuan cik iena bukan lah fulltime blogger . Ini kerja fulltime cik iena.
Cik iena bekerja sebagai Programmer (Pengaturcara komputer) . Krik krik kurlas kak ton kerja programmer tau. Bukan calang calang perempuan yang bertahan kerja sebagai programmer. Kebanyakan programmer adalah lelaki. Banyak cabaran nya bekerja sebagai programmer ni . Terutama dari segi Masa . Bertabahlah wahai cik programmer..




iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com




0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve