Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday, September 9, 2016

Bawal Aidijuma di Lazada Malaysia


Tudung Aidijuma di Lazada Malaysia

Aidijuma merupakan jenama tudung yang tidak asing lagi di Malaysia. Aidijuma mempunyai peminatnya yang tersendiri sehingga ada diantara mereka yang sanggup mendapatkan setiap design bagi setiap keluaran.  Aidijuma juga dikatakan jenama tudung yang berkualiti dan dijual pada harga yang sangat berpatutan . Harga berpatutan yang di katakan harga mampu milik ini membuatkan jenama ini terus kekal di hati Rakyat Malaysia.

Tambahan lagi Aidijuma sentiasa mengeluarkan design design yang terkini khas buat peminat setia mereka . Ibu dan adik cik iena juga merupakan penggemar Aidijuma . Begitu juga dengan rakan pejabat cik iena . Mendengarkan kisah rakan pejabat yang sangat teruja untuk mengumpul setiap koleksi bawal Aidijuma buat cik iena rasa teruja .


KENAPA AIDIJUMA DI GEMARI RAMAI ?

 


Cik iena berkesempatan bertanya apakah faktor utama yang menyebabkan Aidijuma menjadi pilihan.

Dengan tenang dan bersahaja rakan cik iena menjawab "TAK PERLU IRON DAN MUDAH DI PAKAI SERTA SELESA"

"TAK PERLU IRON" , cik iena juga suka tudung yang tidak perlu di iron :). Mudah nak pergi kerja
.

Bawal Aidijuma di Lazada Malaysia
sembang santai bersama rakan pejabat mengenai Aidijuma :)

Sebenarnya cik iena juga kalau lambat ke pejabat cik iena akan pakai tudung Aidijuma adik cik iena . Adik dan ibu cik iena memang peminat tegar Aidijuma . Selepas ni cik iena boleh lah menjinak jinak kan diri dengan Aidijuma.


Bawal Aidijuma di Lazada Malaysia
Terima Kasih Lazada :)


Bercerita mengenai Aidijuma baru baru ini cik iena dapat hadiah daripada Lazada Malaysia iaitu tudung Aidijuma . Seperti yang pembaca blog cik iena sedia nampak di blog cik iena memang banyak iklan lazada merelip merelap , Bagi menghargai Blogger yang sentiasa menyokong beliau. Pihak Lazada memberikan Bawal Aidijuma untuk cik iena cuba.



Bawal Aidijuma di Lazada Malaysia
Cik iena memakai Bawal Aidijuma dari Lazada :)


Jemput tonton video Unboxing yeahh




Cik iena pun baru tau bahawa di Lazada Malaysia juga ada jual Bawal Aidijuma. Kebiasaannya cik iena beli kan mak dan adik bawal Aidijuma di Nu Sentral . Jadi lepas ni nak bodek puan Ibunda cik iena tak perlu susah susah ke Nu Sentral dah, boleh beli online je di Lazada.



Bawal Aidijuma di Lazada Malaysia
Adik cik iena selaku peminat tegar Aidijuma pun pakai Bawal Aidijuma dari Lazada



Pada yang berminat nak dapatkan secara Online di Lazada sila klik pautan di bawah



Istimewa buat pelanggan anda semua ni cik iena nak kongsi voucher code yang anda boleh guna .
Untuk pengetahuan semua sekarang tengah hangat berlansung "MY FASHION BIG BRAND SALE" bermula dari 5 september 2016 sehingga 11 September 2016 .

Untuk kempen ini anda boleh menggunakan Voucher code yang berikut.

MY FASHION BIG BRAND SALE
VOUCHER CODE : FABIG20
Tarikh Tamat : 11 September 2016

 Selain daripada itu anda juga boleh gunakan Voucher Code berikut .

malaysia day sale

malaysia day sale


LAZADA JUAL AIDIJUMA ORIGINAL KE?

 

Pasti ada yang tertanya tanya original ke tidak . Untuk pengetahuan semua Lazada menjual Aidijuma yang original, bukan tiruan seperti yang terdapat di pasar malam . Cik iena yakin dan jamin 100% Aidujuma Original . Rakan cik iena sendiri yang mana beliau adalah peminat setia Aidijuma juga mengesahkan Original atau tidak bila cik iena sendiri menunjukkan tudung Aidijuma dari Lazada yang cik iena dapat.
Seperti kita sedia maklum Lazada merupakan platform jualan Online yang sangat popular di Malaysia khususnya jadi mereka sangat mementingkan Kualiti mereka .   Jadi anda tidak perlu ragu ragu akan hal tersebut . Cik iena jamin ORIGINAL okay :)









iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


2 comments:

  1. Maigod...cantiknya tudung aidijuma ni kak na... Kne beli ni untuk hari raya aidiladha...

    ReplyDelete

Mini Lazada