Grab The Promo
Grab The Promo

KOREAN FAIR 2016 DI HARTAMAS SHOPPING CENTRE

KOREAN FAIR 2016 DI HARTAMAS SHOPPING CENTRE
Bermula 27 September sehingga 1 Oktober 2016 Pusat Membeli-belah Hartamas  mengadakan  telah menganjurkan Korean Fair . Karnival ini berlangsung selama 5 hari bertujuan untuk mempertengahkan dan mempromosikan produk dan budaya dari Korea seperti fesyen, gaya hidup, makanan dan banyak lagi.

KOREAN FAIR 2016 DI HARTAMAS SHOPPING CENTRE


Korean Fair ini bertujuan untuk berkongsi budaya, menyambung dan pengalaman dengan pengunjung dan pembeli dari Hartamas Shopping Centre. Di sana anda akan dapat melihat pameran kebudaya Korea bermula hari pertama dan seterusnya.

"We would like to appreciate and celebrate the cultures of other nationalities especially among the residences around the mall vicinity as they also our estimated customers,"  kata Encik Alex Tan, Pengurus Pusat di Hartamas Shopping Centre.KOREAN FAIR 2016 DI HARTAMAS SHOPPING CENTRE

kawasan Hartamas bukan sahaja lokasi utama bagi rakyat Malaysia, tetapi juga rumah bagi pegawai dagang dari negara-negara dari seluruh dunia terutamanya Korea dan Jepun.

Aktiviti harian dipilih untuk dipamerkan semasa 5 hari adil adalah tarian kebudayaan tradisional di pembukaan, / Korea demonstrasi kite Ddakji pada hari kedua, Tuho (membaling tradisional Korea melekat Permainan) pada permainan ketiga, Kimchi demonstrasi pada hari keempat dan Samyang makan pertandingan pada hari terakhir pameran itu dengan produk Korea hebat untuk dimenangi.KOREAN FAIR 2016 DI HARTAMAS SHOPPING CENTRE


Pelawat dan pembeli semua dialu-alukan untuk menyertai semua aktiviti dan menikmati pengalaman yang Hartamas Shopping Centre menawarkan di pameran ini menarik.
KOREAN FAIR 2016 DI HARTAMAS SHOPPING CENTRE


KOREAN FAIR 2016 DI HARTAMAS SHOPPING CENTRE

Sumber : Gambar dari Blogger - Khairul Iskandar Tajuddin. Terima kasih Is :)


iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com
0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve