Grab The Promo
Grab The Promo

Perkhidmatan Urutan, Bekam dan Refleksologi dengan Terapi.my


Seperti yang kita sedia maklum dan alami sekarang, ramai yang bekerja dalam jangka masa yang lama. Terutama di bandaraya Kuala Lumpur, sudah pasti cukup ramai yang melalui masa yang panjang untuk dihabiskan tidak kira untuk pergi ke tempat kerja apatah lagi pulang bekerja lagi lagi jika mereka memandu ke tempat kerja. tidak terlepas juga pada yang menggunakan pengangkutan awam ke tempat kerja. 
Tempoh yang lama ini akan membuatkan anda berasa lesu . Kelesuan anda ini seharusnya di rawat supaya anda lebih sihat sihat dan cergas untuk menjalani kehidupan seharian. Antara cara yang kita boleh gunakan untuk mengatasi kelesuan ini adalah dengan Urutan. 

 

Urutan


Urutan memberi banyak kelebihan pada tubuh badan kita diantaranya melancarkan peredaran darah, melangsingkan badan dan menyegarkan badan yang kelesuan selepas penat bekerja berhari-hari didalam suasana aircond ataupun panas. 
Urutan adalah salah satu rawatan yg digunakan secara meluas untuk menyihatkan badan kerana cara ini telah terbukti berkesan sejak turun temurun lagi. Sehingga kini rawatan ini masih digunakan walaupun telah banyak rawatan cara moden diperkenalkan. Urutan juga terbukti boleh menghilangkan stress akibat dari tekanan kerja atau masalah peribadi.


Di sini cik iena ingin berkongsi kepada anda semua tentang servis urutan dan bekam terus ke rumah. Yang terbaru sekarang ini adalah daripada sistem terapi.my yang menyediakan ‘Juruterapi Bergerak’ ke lokasi anda.
Legakan Kelesuan Badan dengan Terapi.my


Antara servis yang ditawarkan adalah bekam, refleksologi dan juga urutan badan. Dalam pada masa akan datang, akan ditawarkan pula urutan bersalin dan pakej urutan penjagaan. Kesemua ini sudah pasti menyelesaikan masalah yang sering dihadapi oleh ramai orang.
Anda tidak perlu  khuatir kerana perawat yang hadir adalah sama jantina dan Juruterapi Bergerak di bawah Terapi.my adalah berkualiti, bertauliah dan professional.

Servis yang memudahkan ramai orang.

Cara buat tempahan di terapi.my

  1. Tempah rawatan melalui website Terapi.my atau aplikasi mobile
  2. (masukkan kod terapi12 untuk dapatkan diskaun 10%)
  3. Buat pembayaran secara online
  4. Nantikan Juruterapi terus ke rumah anda
  5. Nikmati rawatan yang terbaik di rumah anda


Cara buat tempahan di terapi.my

Mudah dan harganya juga adalah amat berpatutan. Harga pakej adalah termasuk kos Juruterapi ke rumah anda. Kawasan-kawasan liputan adalah di sekitar Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya. Sudah pasti akan berkembang kawasan liputan ini dengan bertambahnya perawat bergerak ini.

HarGA Terapi.My

HarGA Terapi.My
HarGA Terapi.My
Zaman sekarang ni, ramai yang sibuk bekerja di luar sana, pulang dari kerja sudah pasti di dalam keadaan keletihan dan sudah pasti ada yang kerja siang dan malam. Inilah masanya untuk  anda merehatkan diri, memberikan badan lebih tenaga dengan servis urutan, bekam dan refleksologi.terapi.my
Gambar Hiasan dari GoogleKini anda boleh dapatkan khidmat ini di Terapi.My Semuanya di rumah anda.

Tempah di terapi.my dan Juruterapi akan datang ke rumah, menyelesaikan masalah-masalah anda dengan rawatan servis yang bagus.

Bagi yang ingin merasai pengalaman dan servis ini, boleh ke terapi.my dan gunakan kod terapi12. untuk dapatkan diskaun 10% .

terapi.my
Gambar Hiasan dari GoogleWebsite : terapi.my
No Telefon :  +6013 923 9551
Email : support@terapi.my


Nota : Untuk pengetahuan buat masa ini sistem online banking bagi terapi.my tergendala . Untuk tempahan sila isi borang INI ( http://bit.ly/2dCFLZV) dan pihak terapi.my akan menghubungi anda

GANGGUAN TEKNIKAL SISTEM PEMBAYARAN ONLINE


📌Terima kasih atas minat tuan/puan terhadap servis kami.

Kami sediakan 3 jenis pakej rawatan terapi TERUS KE RUMAH dengan harga serendah RM110 sahaja meliputi seluruh Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya.

✅Pakej A: Bekam + Refleksologi (RM110)
✅Pakej B: Urutan Melayu + Refleksologi (RM110)
✅Pakej C: Urutan Melayu + Bekam + Refleksologi (RM150)

📌Harga rawatan adalah termasuk kos pengangkutan perawat ke lokasi anda.

📌Sila isi maklumat diri anda di http://bit.ly/2dCFLZV

📌Kami akan menghubungi tuan/puan secepat mungkin selepas maklumat diri tuan/puan diterima untuk proses pembayaran


Terima Kasih

Selain daripada itu anda juga boleh whatsapp +6013 923 9551 untuk tempahan .


terapi.myiena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com
1 comments:

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve