Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Sunday, October 2, 2016

MINIMALACE GRAND OPENING | MINIMALACE SEKSYEN 7 SHAH ALAM

MINIMALACE GRAND OPENING
 
 
MINIMALACE merupakan satu jenama fashion Muslimah yang mula di tubuhkan pada tahun 2003 yang di asaskan Oleh Puan Fatin Liyana . Minimalace diilhamkan oleh budaya belia, berkonsepkan  minimalis yang mudah dan keanggunan renda.Minimalace  menggunakan bahan-bahan berkualiti tinggi dan amat menitikberatkan setiap perincian jahitan bagi menghasilkan koleksi yang cantik.
 
 
MINIMALACE GRAND OPENING

MINIMALACE GRAND OPENING

MINIMALACE GRAND OPENING
 
Semalam cik iena berpeluang menghadiri majlis pembukaan rasmi Minimalace di Sekeyen 7 Shah Alam . Terdapat pelbagai koleksi yang menarik di tawarkan oleh Minimalace . Harga jualan pada hari tersebut juga agak murah berbanding hari biasa. Jadi cik iena juga tidak melepaskan peluang untuk membeli belah baju yang berjaya menambat hati cik iena.
 

MINIMALACE GRAND OPENING
 
 
MINIMALACE GRAND OPENING

MINIMALACE GRAND OPENING
 
 
Cik iena kalau shopping memilih baju memang lama . kalau ikutkan hati macam nak beli semua je. Ehh tapi tak baik membazir. haha tambahan baru balik dari Bandung . Banyak duit habis shopping kat sana . So sekarang kene berjimat okay :)
 

MINIMALACE GRAND OPENING
  
 
 
Kebiasaannya cik iena Shopping ada adik temankan, Kali ni pergi berseorangan jadi takde orang nak ambilkan gambar cik iena. Makanya gambar cik iena tak banyak lah T____T
 
 
 
MINIMALACE GRAND OPENING
Selfie sebelum masuk fitting room, panjang queue nak pergi fitting tau
 


MINIMALACE GRAND OPENING | MINIMALACE SEKSYEN 7 SHAH ALAM
Baju kebarung ni serius sangat cantik dan kualiti kain nya sangat bagus tapi cik iena perlu berjimat lah. Nanti Ade budget cik iena beli kemudian okay

Masa cik iena sampai ni dah tengah hari jadi banyak size yang dah habis . Kalau tengok update di Instagram minimalace pun dapat tengok ramai yang datang borong tau . Banyak juga antara design yang cik iena nak kehabisan saiz . Lain kali datang awal okay cik iena .
 
MINIMALACE GRAND OPENING
ahaa belanja selfie sementara queue nak masuk fitting room, Dua dalam plastik tu dah confirm nak..pegang kuat kuat nanti size xde haha
 
 
MINIMALACE GRAND OPENING
haha dalam fitting room pun nak selfie

 KEBAYA CITRA  RM160 - Normal Price RM 209


MINIMALACE GRAND OPENING
Awakkkkkkkkkkkkkkk baju ni cantik sangat


 Ajda Dress RM169 - Normal Price RM199


minimalace
Cantiknya, cik iena memang penggemar Dress . Jadi mesti amik satu okay



MINIMALACE GRAND OPENING
yehaaa dah habis shopping.. nak pergi benang hijau anniversary sales pula



 
Jadi pada anda di luar sana yang berminat nak beli, cepat sebelum kehabisan saiz dan stock . 



Untuk Maklumat Lanjut Sila Layari 


Email :  info@minimalace.com
Facebook : MinimaLace
Instagram : @minimalace

Alamat :
 
Minimalace Seksyen 7 Shah Alam
No 33A & 35A Jalan Plumbum P/7P, 40000 Seksyen 7 Shah Alam Selangor (Open 1 Oct) 👚Tuesday - Sunday (11AM-7PM) 📢 Monday Close


Minimalace Shah Alam Store
B-9-1, Jalan Serai Wangi G, 16/G Alam Avenue
Section 16, 40200 Shah Alam Selangor.
Tuesday - Sunday (11AM-7PM) 📢 Monday Close
 





iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


1 comment:

Mini Lazada