Grab The Promo
Grab The Promo

Cerah Tanpa Kolagen Dengan MIRUKU WHITE Susu Campuran Kurma Madu Dan Tomato


Memiliki kulit yang putih, halus dan mulus serta pinkish semestinya menjadi dambaan kaum wanita khususnya. Dewasa kini terdapat pelbagai jenis produk makanan tambahan yang bertujuan untuk mencerahkan wajah dan tubuh badan.

Cerah Tanpa Kolagen Dengan MIRUKU Susu Campuran Kurma Madu Dan Tomato


Antara produk makanan tambahan yang bertujuan untuk mencerahkan menggunakan kolagen sebagai bahan utama . Tetapi tahukah anda Kolagen boleh menjadi pembunuh secara senyap atau perlahan.

Kolagen Pembunuh Dalam Senyap


Makanan tambahan kolagen semakin mendapat tempat di hati masyarakat memandangkan khasiatnya dikatakan mampu mengembalikan keanjalan dan mencerahkan kulit. Namun, tahukah bahawa kolagen boleh menjadi pembunuh dalam senyap?


Kolagen Pembunuh Dalam Senyap


Di pasaran, terdapat pelbagai produk dengan kandungan kolagen yang dijual sehingga 20,000Mg. Pengambilan kolagen dalam kuantiti banyak boleh memberikan kesan kepada fungsi hati dan buah pinggang yang akan menyebabkan kegagalan kepada fungsi kedua-dua organ penting ini.

Untuk pengambilan kolagen, pastikan, jangan tersalah langkah, lihat dahulu  kandungan kolagen dan dapatkan nasihat daripada pakar.

Selain daripada pengambilan Kolagen sebagai makanan tambahan untuk mencerahkan wajah dan tubuh, terdapat lagi produk pencerah lain yang boleh anda cuba di mana ianya berasaskan susu dan juga terkandung makanan sunnah di dalamnya iaitu Kurma dan Madu yang mana kita sendiri tahu betapa banyaknya khasiat makanan sunnah tersebut..

Susu pencerah yang cik iena maksudkan adalah MIRUKU Susu Campuran Kurma, madu dan Tomato.

MIRUKU Susu Campuran Kurma Madu Dan Tomato 


Ia merupakan minuman susu untuk kesihatan kulit yang kaya dengan ekstrak tomato dimana ianya membantu mencerahkan kulit serta melembabkan kulit agar kelihatan cantik.


MIRUKU Susu Campuran Kurma Madu Dan TomatoSusu ini sedap diminum  kerana ianya Berperisa strawberry. Ia juga sesuai diminum oleh Lelaki Dan Wanita. Produk ini telah diperakui oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan diklasifikasikan dalam kategori FDI (Food-Drug Interphase).


Cerah Tanpa Kolagen Dengan MIRUKU Susu Campuran Kurma Madu Dan Tomato


Ianya boleh diamalkan oleh semua golongan tidak kira muda mahulun tua serta wanita mahupun lelaki. MIRUKU WHITE menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti Tomato, Kurma, Madu (Bahan Utama).

Miruku White merupakan susu tanpa kolagen yang bertujuan untuk memutihkan kulit secara sihat  dan sekata.. Selain untuk kecantikan ianya juga mengekalkan tenaga sepanjang hari

Bagaimana Susu Pemutih Miruku White Dapat Cerahkan Kulit Anda Secara Semulajadi ?


Dengan pengambilan  dua kali sehari setiap pagi dan malam sebelum tidur ia mampu mencerahkan kulit  secara semulajadi.  Ramuan yang terdapat di dalam Miruku White mengandungi khasiat yang tinggi terhadap tubuh badan.


Cerah Tanpa Kolagen Dengan MIRUKU Susu Campuran Kurma Madu Dan TomatoTomato

Tomato mengandungi banyak khasiat . Ianya mampu mencerahkan serta melembabkan kulit wajah serta mengurangkan kadar minyak yang berlebihan dan juga bertindak sebagai pelindung sinaran UV dan menghilangkan jerawat. .

Cerah Tanpa Kolagen Dengan MIRUKU Susu Campuran Kurma Madu Dan Tomato

Madu


Madu mempunyai khasiat yang sangat banyak . Selain untuk kesihatan , madu juga bermanfaat kerana ia memiliki kandungan yang mampu mengikat zat air sehingga dapat menjadikan kulit gebu dan awet muda. Madu sangat efektif untuk mengecilkan pori-pori wajah.

Cerah Tanpa Kolagen Dengan MIRUKU Susu Campuran Kurma Madu Dan Tomato


Kurma


Kurma mengandungi Vitamin A yang mampu menyingkirkan sel kulit mati serta Vitamin B5 yang mampu memperbaiki kulit rosak disebabkan oleh radikal bebas serta masalah dapat mengatasi masalah kulit.

Cerah Tanpa Kolagen Dengan MIRUKU Susu Campuran Kurma Madu Dan Tomato
Cerah Tanpa Kolagen Dengan MIRUKU Susu Campuran Kurma Madu Dan Tomato

Buah Delima

Buah delima boleh melindungi epidermis dan dermis kulit dengan membantu pengembalian sel kulit, menolong perbentukan semula tisu-tisu badan, penyembuhkan luka-luka dan memperbanyakkan peredaran darah ke kulit.

Cara Pengambilan Miruku White


Miruku White diambil dua kali iaitu sebelum sarapan dan sebelum tidur.
Campurkan 2 skop Miruku White ke dalam 200ml air dan minum segera selepas di kacau sebati.
Pengambilan Miruku White yang konsisten mampu mencerahkan kulit seawal dua minggu .


Kesan Sampingan ?


Miruku White tidak menggunakan kolagen dan bahan berbahaya seperti merkuri , jadi ianya tidak mempunyai kesan sampingan . Penguunaan yang konsisten mampu mencerahkan kulit anda.

Cerah Tanpa Kolagen Dengan MIRUKU Susu Campuran Kurma Madu Dan Tomato
Review Miruku White


Cerah Tanpa Kolagen Dengan MIRUKU Susu Campuran Kurma Madu Dan Tomato

Secara keseluruhannya cik iena sangat menggemari rasa susu strawberi yang seakan-akan susu strawbery Dutch Lady . Kebiasaannya ada sesetengah susu yang rasa hamis . Berbeza dengan susu miruku white ini. Ianya tidak Hamis. Maafkan cik iena dalam video cik iena sebut tidak hanyir. Salah pula penggunaan perkataan tu :)

Kesan Miruku White ?


Selama tempoh pengambilan selama lebih kurang seminggu setengah cik iena merasakan perubahan warna kulit tubuh badan yang cerah . Untuk Cik iena kesan pada wajah agak lambat nampak berbeza dengan tubuh badan yang ketara perubahan warna .

Cerah Tanpa Kolagen Dengan MIRUKU Susu Campuran Kurma Madu Dan Tomato
untuk cik iena warna kulit tubuh lebih cepat cerah berbanding wajah. Maaf jerawat nan seketul itu jerawat setiap bulan (period)


Cik iena mengambil 2 skop sekali minum dan dua hari sekali tetapi adakalanya cik iena terskip . Untuk cara pengambilan cik iena ini Sebotol Miruku White bertahan untuk seminggu setengah :)

Mungkin sebab cik iena suka rasa susu ala-ala dutch lady adakalanya terlebih dua skop sebab sedap tapi cik iena tak perlu risau kerana ianya tidak mengandungi kolagen seperti mana yang kita pengambilan kandungan kolagen berlebihan boleh merosakkan buah pinggang kita.

Selain daripada itu apa yang cik iena perasan masalah resdung cik iena berkurangan . Hidung cik iena tidak gatal seperti sebelum pengambilan Miruku White . Cik iena mengalami alahan yang sangat teruk. Alah pada makanan laut, makanan yang gatal serta Alah pada habuk dan bulu kucing .

Setelah pengambilan Miruku White Hidung cik iena kurang gatal apabila memakan makanan yanng terlarang :D . Cuma alahan pada bulu kucing masih ada . Mungkin pengambilan konsisten selama 3 ke 6 bulan boleh hilangkan siapa tau kan :)


Video Review Miruku White
Adakah Cik iena akan beli lagi ?


Jawapannya Ya kerana cik iena suka akan Hasilnya dan juga cara pengambilan yang mudah. Hanya bancuh dua skop susu.  Tetapi untuk pengetahuan semua kesan pengambilan supplement atau makanan tambahan adalah bergantung kepada individu serta lifestyle seseorang itu .


Cerah Tanpa Kolagen Dengan MIRUKU Susu Campuran Kurma Madu Dan Tomato


Kepada anda yang masih tercari-cari produk makanan tambahan untuk mencerahkan kulit tanpa perlu risau kandungan kolagen berlebihan yang merbahaya anda sewajarnya mencuba Miruku White.


BELI MIRUKU di JOM BELI MIRUKU WHITE


Untuk Maklumat Lanjut Layari :


Website : https://putihsampaipinkish.com/
Facebook : Miruku White Cikgu
Instagram : https://www.instagram.com/mirukuwhite_hq/

1 comments:

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve