Grab The Promo
Grab The Promo

KERENGGA Chocolate Shake dan Poopoil oleh MH Solutions


Pinggang yang kurus seperti kerengga sememangnya menjadi dambaan kaum Hawa. Tubuh badan yang  terbentuk cantik yang mempunyai ukuran  pinggang yang kecil seperti kerengga sememangnya diidamkan tidak kiralah wanita itu sudah berumah tangga mahupun belum.


KERENGGA Chocolate Shake oleh Mediherba
KERENGGA Chocolate Shake oleh MH Solutions


Bagi wanita yang belum berkahwin pastinya mereka menitikberatkan tentang penjagaan tubuh badan. Cik iena yakin tak ramai yang gemar berbadan besar. Kebanyakan wanita mengidamkan tubuh kecil ramping bak kerengga. Bagi yang telah berumahtangga pastinya penjagaan bentuk tubuh badan ini penting untuk menambat hati suami.

Jadi di sini kepada anda diluar sana yang mengalami masalah berat badan berlebihan dan anda inginkan pingang kurus seperti kerengga anda boleh mencuba KERENGGA Chocolate Shake dan Kerengga Poopoil  dari  MH Solutions. Ianya merupakan produk yang mempunyai pengiktirafan pengkelasan makanan dari KKM dan selamat diamalkan.


KERENGGA Chocolate Shake dan Kerengga Poopoil dari Mediherba
KERENGGA Chocolate Shake dan Kerengga Poopoil  dari  MH Solutions


Produk kerengga ini boleh diamalkan oleh wanita dan juga lelaki. BUkan wanita sahaja yang ingun tubuh yang cantik. Lelaki yang mengalami masalah berat badan berlebihan juga boleh mengamalkan KERENGGA.


KERENGGA Chocolate Shake oleh MH Solutions


KERENGGA merupakan minuman berperisa milo ais yang enak dimana ianya difomulasikan untuk membantu meningkatkan metabolism badan  serta membantu mencairkan lemak tepu di bahagian tertentu  seperti peha, lengan ,dan perut. Ianya boleh dikatakan berfungsi sebagai macam fat burner.

KERENGGA Chocolate Shake oleh Mediherba


Selain daripada itu ianya juga tidak mempunyai kesan sampingan  seperti kerap buang air besar seperti kebanyakan produk kurus yang lain. Produk yang mempunyai kesan sampingan kerap membuang air besar adalah tidak bagus kerana produk sebegitu boleh merosakkan usus besar .


KERENGGA Chocolate Shake oleh Mediherba
KERENGGA Chocolate Shake oleh MH Solutions


Dengan mengamalkan KERENGGA ianya  akan membuatkan anda terasa haus , berpeluh atau panas, dan seterusnya membuatkan anda kerap membuang air kecil kerana kesan dari pembakaran lemak tepu yang sedang bekerja didalam badan. Jadi untuk kesan yang lebih baik adalah digalakkan untuk  meminum air yang banyak .

KERENGGA Chocolate Shake oleh Mediherba

Untuk pengetahuan produk ini telah mendapat banyak testimoni yang berjaya mengurangkan berat badan minumum 3 kg seminggu .

Produk KERENGGA ini juga mempunyai pengiktirafan pengkelasan makanan dari KKM

Cara Pengambilan:

 1. Masukkan 1 sachet ke dalam shaker
 2. Masukkan 200ml air sejuk ke dalam shaker
 3. Shake dan minum
 4. untuk berat 80kg kebawah, disarankan 1 sachet untuk sehari , ambil selepas makan
 5. untuk berat 80 kg keatas , 1 sachet selepas breakfast dan 1sachet selepas mkan tengahari selama seminggu
 6. tidak ada pantang
 7. Minum air masak banyakKandungan :

Kerengga Poopoil Oleh Mediherba


Serbuk koko, Krimer tanpa susu,Pati Guarana, Citrus Aurantium, Oligo, Garcinia Cambogia, formulasi pemutihanKebaikan KERENGGA Chocolate Shake oleh MH SolutionsKebaikan KERENGGA Chocolate Shake oleh Mediherba


Sekiranya anda merupakan seorang yang bekerjaya dan mempunyai masalah kekangan masa untuk mengamalkan KERENGGA Chocolate Shake ini anda juga boleh amalkan Kerengga Poopoil.Kerengga Poopoil Oleh MH Solutions


Kerengga Poopoil  merupakan produk menurunkan berat badan dalam bentuk tablet yang senang di kunyah dan ianya didatangkan dengan perisa coklat. Ia dikatakan 20 kali lebih berkesan apabila digunakan bersama kerengga Chocolate Shake.

Kerengga Poopoil Oleh Mediherba
Kerengga Poopoil Oleh MH Solutions

Kerengga Poopoil membantu membuang 40% minyak dalam badan melalui pembuangan air besar namun tiada cirit birit.. Ia merupakan tablet yang senang di kunyah, mudah diamalkan dan mempunyai rasa coklat berkrim seperti gula-gula.

Ia dapat membantu menurunkan kolestrol dan seterusnya mempercepatkan proses penurunan berat badan. Kesan pembuangan air besar adalah seawal 12 jam.

Cara Pengambilan:

 1. makan sebelum breakfast 1 biji
 2. 1 hari cuma ambil 1 bijiUntuk pengetahuan anda pengambilan KERENGGA Chocolate Shake bersama Kerengga Poopoil akan memberi kesan yang lebih cepat di tambah dengan konsistensi pengambilan Kerengga dan minum air masak yang banyak.
KERENGGA Chocolate Shake dan Kerengga Poopoil dari Mediherba
KERENGGA Chocolate Shake dan Kerengga Poopoil  dari  MH Solutions


JAdi kepada anda di luar sana yang masih mencari produk penurunan berat badan yang sesuai anda boleh mencuba KERENGGA Chocolate Shake dan Kerengga Poopoil  dari  MH Solutions.
Insya Allah dengan pengambilan yang konsisten dan dengan mengamalkan meminum air masak yang banyak akan memberikan kesan penurunan badan yang ketara pada anda.


Walaubagaimanapun kesan bagi setiap individu mungkin berbeza, jadi tidak salah anda mencuba terlebih dahulu . Nak kurus perlu la berusaha untuk mencari alternatif lain selain bersenam dan mengamalkan pemakanan sihat :)


KERENGGA Chocolate Shake dan Kerengga Poopoil dari Mediherba
KERENGGA Chocolate Shake dan Kerengga Poopoil  dari  MH Solutions


 TESTIMONI KERENGGA


TESTIMONI KERENGGA

TESTIMONI KERENGGATESTIMONI KERENGGA

Untuk Maklumat LAnjut dan Testimoni Lain Sila RUjuk :


Instagram : https://www.instagram.com/kerenggalentik/
Facebook : https://www.facebook.com/kerenggalentik
Whatsapp : www.wasap.my/60186610104
1 comments:

 1. amboiii makeup dia lehtopnyaa!!! hehe iena dh cun kot klu amalkan kerengga ni mak aih lehtop pop pop pop lahhh lagi! hehehe

  ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve