Turunkan Berat Badan Tanpa Berlapar Dengan ShakeITZ Selfie Drink

Tubuh yang lansing sememangnya menjadi dambaan kaum Hawa. Tubuh badan yang  terbentuk cantik yang mempunyai ukuran  pinggang yang kecil seperti kerengga sememangnya diidamkan tidak kiralah wanita itu sudah berumah tangga mahupun belum.



ShakeITZ Selfie Drink
ShakeITZ Selfie Drink

Bagi wanita yang belum berkahwin pastinya mereka menitikberatkan tentang penjagaan tubuh badan. Kebanyakan wanita mengidamkan bentuk tubuh yang ramping. Bagi yang telah berumahtangga pastinya penjagaan bentuk tubuh badan ini penting untuk menambat hati suami.
Selain memiliki tubuh badan yang cantik, kulit yang cantik juga sangat di impikan kaum hawa.



ShakeITZ Selfie Drink
ShakeITZ Selfie Drink



Jadi di sini cik iena ingin mencadangkan kepada anda diluar sana yang mengalami masalah berat badan berlebihan dan anda inginkan tubuh yang lansing serta kulit yang cantik anda boleh mencuba ShakeITZ Selfie Drink  dari  BMAR EMPIRE TRADING. 
Jom cik iena kongsikan serba sedikit mengenai ShakeITZ Selfie Drink.



Apa itu ShakeITZ Selfie Drink



ShakeITZ Selfie Drink merupakan minuman tambahan yang diperkayakan dengan Gluthathione, Vitamin C dan Apple Stemcell.  Minuman tambahan ini dikatakan dapat meningkatkan kadar metabolisme badan selain membantu melancarkan pembuangan sisa toksik dalam badan.


ShakeITZ Selfie Drink
ShakeITZ Selfie Drink



Secara langsung ianya dapat menurunkan berat badan secara semulajadi dan sihat. Minuman tambahan ini berperisa epal hijau . Pada anda yang takut ingin mengamalkan Minuman tambahan untuk mengurangkan berat badan yang mana mungkin anda takut akan rasanya yang kurang enak. Dengan ShakeITZ Selfie Drink ini anda tidak perlu khuatir kerana ianya berperisa Epal hijau dan sedap untuk di minum.


ShakeITZ Selfie Drink



Rasa Epal hijaunya pula tidak lah terlalu masam. Mungkin juga ada diantara anda yang tidak gemar minumam masam. Pada Cik iena kadar kemasaman nya biasa-biasa. Tidak terlalu masam untuk anda yang suka makanan atau minuman yang masam seperti cik iena.


Kandungan ShakeITZ Selfie Drink


Bahan-bahan terkandung dalam minuman tambahan ini adalah ekstrak Teh Hijau, Garcinia Cambogia, biji Kopi Hijau, Vitamin E, Fenugreek dan Sucrose.
Antara khasiat-khasiat dari bahan-bahan ini adalah seperti berikut:



ShakeITZ Selfie Drink


Kebaikan ShakeITZ Selfie Drink


Kandungan formula dari minuman tambahan ini memberi kebaikan seperti berikut:



ShakeITZ Selfie Drink
  • Menurunkan berat badan dengan pantas.
  • Mengempiskan perut.
  • Menghilangkan lemak degil.
  • Dapat mengawal selera makan.
  • Pinggang menjadi ramping.
  • Kulit menjadi lebih putih, cerah dan lembut.
  • Membakar lemak dari dalam.
  • Mengeluarkan toksin dan mencuci usus.
  • Melawaskan pembuangan air besar.
  • Meningkatkan kadar metabolisme.
  • Membakar kalori berlebihan.
  • Menghalang pembentukan lemak.
  • Menghalang kolesterol jahat.


Cara Pengambilan & Penyediaan ShakeITZ Selfie Drink:


Sekotak ShakeITZ Selfie Drink ini mengandungi 15 paket (20gm) dan setiap paket mengandungi 90 kcal bersamaan 380 kj. Anda hanya perlu minum sepaket sehari sebelum sarapan pagi ketika perut masih kosong.


ShakeITZ Selfie Drink
ShakeITZ Selfie Drink


Untuk pengetahuan anda tidak perlu berlapar dan anda boleh makan seperti biasa.
Jadi ianya sangat sesuai untuk anda yang gemar makan tetapi ingin kelihatan kurus.Apa yang paling penting adalah anda perlu minum 3 liter air putih setiap hari bagi mendapatkan hasil yang maksima.

Cara penyediaannya sungguh mudah dengan 3 langkah sahaja

Koyakkan sachet dan masukkan ke dalam air suam atau sejuk
shake (jika menggunakan shaker) atau kacau sehingga rata
Minum

Review ShakeITZ Selfie Drink




Review cik iena dari segi rasa ianya sedap dan cik iena yakin anda juga akan suka akan rasa epal hijau . Setakat yang cik iena cuba, kesan yang cik iena dapat rasakakn secara langsung adalah pembuangan air besar yang lancar.

Review ShakeITZ Selfie Drink
Review ShakeITZ Selfie Drink





Untuk pengetahuan Cik iena mengalami masalah pembuangan air besar. Jika orang lain setiap hari buang air besar, tidak pada Cik iena. Dengan mengamalkan ShakeITZ Selfie Drink, masalah Cik iena ini dapat diatasi . Buang air besar pun bukanlah seperti produk penurunan berat badan lain yang membuat kita terasa seperti cirit birit. ianya pembuangangan air besar yang normal dan lancar.

Untuk cik iena yang mengalami masalah pembuangan besar ni bila buang air besar keras tau..haha okay so rasanya boleh faham review yang ni kan. Dari segi selera makan, selera makan Cik iena berkurang . Biasanya Cik iena tak boleh bau makanan mesti nak makan berbeza semasa pengambilan ShakeITZ Selfie Drink, tiada rasa nak makan bila bau makanan di pantry pejabat :)


Review ShakeITZ Selfie Drink
Review ShakeITZ Selfie Drink




Dari segi penurunan berat badan masih belum nampak lagi . Mungkin Cik iena perlu amalkan dua ke tiga kotak. Namun perlu anda tahu kesan setiap individu adalah berlainan. Jadi untuk anda yang ingin kurus dan tidak ingin berlapar serta dalam masa yang sama ingin kulit cantik. Anda boleh cuba ShakeITZ Selfie Drink ini.



Testimoni ShakeITZ Selfie Drink




Kalau dengan review cik iena baru sikit sebab tak sampai sekotak pun minum lagi kan. Apa kata cik iena kongsi Testimoni pengguna lain bila menggunakan ShakeITZ Selfie Drink ini:

ShakeITZ Selfie Drink Testimoni
ShakeITZ Selfie Drink Testimoni



ShakeITZ Selfie Drink Testimoni
ShakeITZ Selfie Drink Testimoni

ShakeITZ Selfie Drink Testimoni
ShakeITZ Selfie Drink Testimoni




Bagi anda yang ingin mendapatkan produk ShakeITZ Selfie Drink ini, anda boleh hubungi BMAR EMPIRE TRADING di no hotline 018-7660532

Untuk dapatkan maklumat lanjut tentang ShakeITZ Selfie Drink ini, anda boleh mengikut laman media social mereka di:















6 comments:

  1. Akak dah seminggu consume...memang best..rasa epal dan x rasa weird pun

    ReplyDelete
  2. nasib rasa epal tu sedap kan. kalo rasa mcm stengah air tu aduihh nak telan tak boleh. ni kurus perut pun ok dah ni.

    ReplyDelete
  3. Memang best bila pembuangan lancar je setiap pagi. Ringan je rasa badan. Sekarang ni sis masih lagi amalkan shakeitz ni, tiap2 pagi bershake shake gitu..hehehe

    ReplyDelete
  4. Minum ni kulit boleh selicin macam buah Apel hijau tu tak hehehehehe tapi kita nak kurang berat badan wakakaka...

    ReplyDelete
  5. wah Iena makin slim melim la lepas nie....

    ReplyDelete
  6. rasa epalnye sedap kan, memang sekat selera makan betul lah produk ni

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve