Grab The Promo
Grab The Promo

Tampil berseri dengan LUNAGLOW Dari DR. Irma Skincare

Lihat pada raut wajahnya dan susuk tubuhyang cantik tinggi lampai persis model pasti anda tidak menyangka bahawa beliau merupakan seorang Doktor Gigi . Merupakan anak Jati Johor yang mula bergiat aktif dalam industri kecantikan tanah air sejka tahun 2016 lagi

Tampil berseri dengan LUNAGLOW Dari DR. Irma SkincareMemiliki kecantikan dan memiliki daya intelektual yang tinggi merupakan kelebihan Dr.Irma..Menurut beliau kebaikan yang dikurniakan kedua-duanya ia diibaratkan bonus untuk menyerlahkan kekuatan diri. Ini diakui Dr Irma Shida Abu Samah, 40, apabila berpendapat kecantikan itu sesuatu yang subjektif dan perlu digunakan ke arah kebaikan.


“Mungkin pada kita nampak cantik pada orang lain tidak. Apa-apa pun saya sangat bersyukur jika ada mengatakan saya memiliki paras yang cantik. Ia kurniaan Allah, alhamdulillah,” 

katanya yang bertugas sebagai doktor gigi dan membuka klinik pergigian Irma Ariandi di Plaza Larkin, Johor Bahru.Mengenai Dr.Irma Shida bt Abu Samah


Beliau  merupakan pengarah Irma Ariandi Global Sdn Bhd , Dr.Irma Shida bt Abu Samah  juga  merupakan seorang doktor pergigian. Beliau telah memulakan pemasaran produknya secara online sejak awal 2016 dan  kini jenama ini telah berkembang kepada penjualan secara retail dengan perasmian Butik kecantikan DR.IRMA SKINCARE & COSMETICS pada 4 Disember 2016 yang lepas.

Mengenai Dr.Irma Shida bt Abu Samah

Beliau merupakan seorang doktor gigi  yang berasal dari Johor Bahru, lulusan UKM. Mengusahakan klinik gigi sendiri iaitu Klinik Pergigian Irma Ariandi di Plaza Larkin .


Dibesarkan oleh nenda tercinta. Anak sulung daripada  lima beradik ini banyak mewarisi keperibadian arwah nenda yang gemar berdandan. Tambah pula semasa zaman muda nendanya yang juga seorang guru turut berkebolehan mengandam pengantin. Dr Irma menjadi bahan uji kaji nendanya dalam solekan. Sifat suka berdandan dan bersolek ini terbawa-bawa dalam kehidupan sehingga dia dewasa.

Mengenai Dr.Irma Shida bt Abu SamahLUNAGLOW Dari DR. Irma Skincare


Tampil berseri dengan LUNAGLOW Dari DR. Irma Skincare


Kini, produk DR. IRMA Skincare telah meluaskan rangkaian produk dengan memperkenalkan set LUNAGLOW yang akan dilancarkan suku pertama 2020. Dalam pada itu,  rangkaian penjagaan kulit DR. IRMA dikhususkan untuk jenis kulit dan masalah kulit yang dihadapi termasuk


Tampil berseri dengan LUNAGLOW Dari DR. Irma Skincare  1. Set RADIANT WHITE untuk keremajaan kulit dan antipenuaan (dalam proses eksport ke China)
  2. Set MIRACLE WHITE untuk antijeragat dan mengelakkan penggelapan kulit (dalam proses eksport ke China)
  3. Set RADIANT CLEAR untuk kulit berjerawat, whitehead & blackhead
  4. Set ANGEL WHITE utk kulit remaja , menutup pori-pori besar , dan berminyak. Sudah berjaya dieksport ke Indonesia dengan PT Sehat Cantik Djelita dan mempunyai izin edar BPOM Indonesia
Tampil berseri dengan LUNAGLOW Dari DR. Irma Skincare


Bercerita lebih lanjut tentang produk baharu, LUNAGLOW, Dr. Irma memberitahu,  produk ini terdiri daripada set pencerahan kulit yang sangat efektif, menggunakan ekstrak manggis. LUNAGLOW.Tampil berseri dengan LUNAGLOW Dari DR. Irma Skincare

Terdiri daripada FACIAL WASH (pencuci muka), ESSENCE (intipati) dan TINTED LOTION (losen) yang memberikan efek pencerahan kulit serta merta hingga tiga tona dengan sekali sapuan dan menegangkan kulit agar nampak 10 tahun lebih muda.

Tampil berseri dengan LUNAGLOW Dari DR. Irma SkincareIstimewanya, harga produk ini sangat mampu milik  dan dijual pada harga bawah RM 45 sebagai hadiah DR. IRMA kepada pengguna setia produknya. Produk tetap pada kualiti paling tinggi, boleh digunakan oleh kulit sensitif.

“Sasaran saya agar LUNAGLOW dapat memasuki pasaran retail dan rak-rak farmasi dan kedai kecantikan ternama. Agar jenama DR. IRMA lebih berdaya saing dengan jenama popular di Malaysia,” katanya berkongsi sasaran produk sepanjang 2020.Tambah Dr. Irma, penggunaan produk ini sangat mudah. 

Berikut merupakan cara penggunaan produk ini.


LUNAGLOW FACIAL WASH 

picitkan ke telapak tangan, busakan denga air dan sapukan ke wajah secara membulat agar buih lembutnya membersihkan kulit tanpa mengeringkan. Senang dibilas dengan air


 LUNAGLOW FACIAL WASH

LUNAGLOW FACIAL WASH


LUNAGLOW ESSENCE


 sapukan dan tepukkan pada wajah selepas mencuci muka


LUNAGLOW TINTED LOTION

LUNAGLOW ESSENCE


LUNAGLOW TINTED LOTION 

sapukan pada wajah secara menyeluruh setiap pagi untuk mendapat kulit 3 tona lebih cerah dengan serta merta

 LUNAGLOW TINTED LOTION

LUNAGLOW TINTED LOTION


Untuk pengetahuan, LUNAGLOW hanya boleh didapati di kedai fizikal DR. IRMA SKINCARE di Plaza Larkin dan Galleria@kotaraya Johor Bahru, ataupun di atas talian dengan menghubungi 0189867511/ 0183865100.
0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve