Oldtown White Coffee Diskaun Lebih 50%

Oldtown White Coffee merupakan antara restoran yang iena suka makan. Selain makan kadang-kadang kalau nak jumpa kawan pun di oldtown. Kebiasaannya jika ke oldtown menu wajib iena pesan adalah Asam laksa, iena memang suka asam laksa dia .Berbeza kali ini Cik iena cuba menu lain pula.

 


Oldtown White Coffee Diskaun Lebih 50%
Oldtown White Coffee Diskaun Lebih 50%

 

Ini merupakan kali kedua Cik iena makan di Oldtown White Coffee dengan membeli voucher di Shopee.  Untuk pengetahuan terdapat pelbagai menu yang ditawarkan oleh Oldtown White Coffee dengan diskaun sehingga melebihi 50%.

Berikut Cik iena kongsikan menu yang Cik iena pesan dan juga antara menu menu lain yang ada. Sebenarnya bukan menu menu ni sahaja tapi ada banyak lagi dan promosi promosi yang ditawarkan akan berubah.

 

Hor Fun Gravy + Enriched Chocolate (Hot/Cold) dan Curry Mee +Lime juice
Hor Fun Gravy + Enriched Chocolate (Hot/Cold) dan Curry Mee +Lime juice

 

Cik iena kongsi dulu menu yang Cik iena pilih iaitu Hor Fun Gravy + Enriched Chocolate (Hot/Cold) dan Curry Mee +Lime juice. Ouh ya yang Cik iena screenshot ni  air nya coca cola , masa Cik iena beli lime juice tapi harga sama. Macam Cik iena cakap promosi sentiasa berubah.

 

OLDTOWN Hor Fun Gravy + Enriched Chocolate (Hot/Cold) yang bernilai RM18.48 dijual pada harga RM9.11 Sahaja


OLDTOWN Hor Fun Gravy + Enriched Chocolate (Hot/Cold)
OLDTOWN Hor Fun Gravy + Enriched Chocolate (Hot/Cold)
 

OLDTOWN Curry Mee + Coca-Cola yang bernilai RM19.80 dijual pada harga RM9.90


OLDTOWN Curry Mee + Coca-Cola
OLDTOWN Curry Mee + Coca-Cola

BAiklah selebihnya Cik iena kongsikan antara promosi yang mungkin menarik perhatian anda. Mana tau anda pun berminat.



Oldtown White Coffee Diskaun Lebih 50%
Oldtown White Coffee Diskaun Lebih 50%
 
 
 

Oldtown White Coffee Diskaun Lebih 50%
Oldtown White Coffee Diskaun Lebih 50%
 
 
 

Oldtown White Coffee Diskaun Lebih 50%
Oldtown White Coffee Diskaun Lebih 50%



 
 
 
 

Oldtown White Coffee Diskaun Lebih 50%
Oldtown White Coffee Diskaun Lebih 50%




Oldtown White Coffee Diskaun Lebih 50%
Oldtown White Coffee Diskaun Lebih 50%
 
 
 

Oldtown White Coffee Diskaun Lebih 50%
Oldtown White Coffee Diskaun Lebih 50%
 
 
 
 

Oldtown White Coffee Diskaun Lebih 50%
Oldtown White Coffee Diskaun Lebih 50%




Oldtown White Coffee Diskaun Lebih 50%
Oldtown White Coffee Diskaun Lebih 50%



Oldtown White Coffee Diskaun Lebih 50%
Oldtown White Coffee Diskaun Lebih 50%



Oldtown White Coffee Diskaun Lebih 50%


Review Oldtown White Coffee The Peak Cheras

Secara keseluruhannya Cik iena sangat suka masakan di Oldtown White Coffee The Peak Cheras. Food presentation memang seperti dalam gambar. Yang paling penting rasa masakan dia memang superb sedap. Mee kari Yang Cik iena makan memang sangat sedap dan sangat menepati citarasa. 

 

Review Oldtown White Coffee The Peak Cheras

Selain dari itu Hor Fun Gravy juga sangat sedap. Ini pertama kali Cik iena order Hor Fun Gravy. Rasa sekali rasa nak repeat order lagi. Bukan setakat itu Hot Chocolate Oldtown White Coffeepun pekat dan sedap. Biasanya pergi mana-mana restoran air Hot Chocolate memang banyak tapi tak semuanya pekat. di Oldtown White Coffee ni memang pekat coklat dia.


OLDTOWN Hor Fun Gravy + Enriched Chocolate (Hot/Cold)
OLDTOWN Hor Fun Gravy + Enriched Chocolate (Hot/Cold)

Untuk beli OLDTOWN Hor Fun Gravy + Enriched Chocolate (Hot/Cold) yang bernilai  RM18.48 dijual pada harga RM9.11 boleh klik oldtown hor fun gravy


Enriched Chocolate
Enriched Chocolate super sedap dan pekat



OLDTOWN Curry Mee + Lime juice
OLDTOWN Curry Mee + Lime juice

Kalau OLDTOWN Curry Mee + Lime juice ni dah takde buat masa iena taip artikel ni tapi boleh juga beli set dengan coca cola sebab harganya sama. Untuk beli set ini  yang bernilai RM19.80 dijual pada harga RM9.90 boleh klik Mee kari

 Untuk Promosi promosi lain boleh klik pada logo oldtown dan nanti akan keluar semua promosi yang ada.


Selain masakan yang sedap , staff disini juga baik dan peramah ditambah dengan suasana dekorasi restoran yang sangat cantik. Cik iena pula duduk di tepi yang nampak swiming pool memang susana tu rasa macam makan dekat hotel pula. Oldtown White Coffee di The Peak ni pun agak besar berbanding Oldtown White Coffee lain yang pernah Cik iena pergi.




Lepas ni boleh la bawa puan ibunda makan dekat Oldtown White Coffee The Peak pula. Sebelum ni macam tak pernah bawa. Selalu bawa ke Pappa Rich je. Coffee dekat oldtown pun sedap. 




11 comments:

  1. dekat tempat kerja pun ada old town, kalau lunch mesti pergi oldtown sebab lunch set dia sedap!

    ReplyDelete
  2. Wow.......this is so good. Bagus offer nie. 50% discount. Sgt berbaloi tu.

    ReplyDelete
  3. Menariknya offer ni! Kalau kat old town, fav saya dry chili pan mee, butter kaya toast dgn enriched chocolate.

    ReplyDelete
  4. Lama sgt tak makan kat luar, baru semalam singgah kat Old Town White Coffee :) Bethol la banyak sgt deals menarik skrg kat sana.. Semalam I order dua dishes only RM15. So affordable kan.. Ada juga 50% ya? Nak repeat lagi la..

    ReplyDelete
  5. Sejak dah ada arissto, memang lama tak minum 3in1 ni tau, tapi sale 11.11 baru ni, TERbeli juga 4 pek Old Town WC hahahahaha...nak salah siapa tu ekkkk

    ReplyDelete
  6. I love OLD TOWN COFFEE SO MUCH! Thank you for sharing this message! I am so going to visit later!

    ReplyDelete
  7. Akk plg suka mee kari dan roti bakar dia mmg sedap. Kopi pun sedap

    ReplyDelete
  8. Uikss banyak tu iena sampai 50% diskaun. Memang separuh harga terus dia bagi. Leh la serbu. Thanks bgtau

    ReplyDelete
  9. Selalu kat old town makan mee kari dia sedap. Roti butter kaya tu pon suka makan

    ReplyDelete
  10. Tak perasan plak promosi ni. Lama x makan asam laksa. Favourite ena tu. Hor fun gravy tu tak pernah try lg. Teringin plak nk rasa. Tengah murah ni

    ReplyDelete
  11. Dah lama nau tak layparks² kat sini. Dulu suka santai borak chit-chat ngan kengkawan kat sini. Makanan banyak pilihan dan coffee dia sedap!

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve