Choc out Gong Cha’s 11.11 Big Drinks

Istimewa buat peminat Gong Cha’s di luar sana , untuk pengetahuan sekarang Gong Cha’s sedang mengadakan kempen Choc out Gong Cha’s 11.11 Big Drinks. Pada anda peminat air coklat dan peminat Gong Cha’s khususnya jangan lepaskan peluang untuk mencuba air istimewa ini.
 

Choc out Gong Cha’s 11.11 Big Drinks
 
 

Choc out Gong Cha’s 11.11 Big Drinks

 
Choc out Gong Cha’s 11.11 Big Drinks

 
 
Cik iena sebagai peminat Gong Cha’s sudah pastinya tidak melepaskan peluang. Cik iena dah pun cuba Choc out Gong Cha’s 11.11 Big Drinks. Cikiena cuba ketiga-tiganya sekali iaitu Chocolate Marble, Earl Grey Chocolate Smoothie dan Chocolate Latte With Coffee Jelly.
 

Choc out Gong Cha’s 11.11 Big Drinks
 
 
Untuk penegatahuan ketiga tiga minuman ini di jual dengan diskaun sebanyak 50% untuk tarikh tarikh tertentu iaitu . 
  • 7 November 2020
  • 8 November 2020
  • 11 November 2020
  • 15 November 2020
  • 22 November 2020 

Untuk anda yang membuat pembayaran melalui Shopee Pay anda akan Nikmati 30% Coins caashback tanpa perbelanjaan minimum dan dapatkan sehingga 500 Shopee Coins apabila anda menyelesaikan pembelian dengan Shopeepay.


Choc out Gong Cha’s 11.11 Big Drinks

 

Bukan itu sahaja istimewanya sempena Shopee’s 11.11 Big Sale ini sekiranya anda membeli air di Gong Cha dan membayar menuugnakan Shopee pay anda berpeluang mendapat pulangan tunai /cashback RM4 dengan minima permbelian RM10. Untuk pengetahuan promosi ini sah sehingga 31 Disember 2020.

 

 


Choc out Gong Cha’s 11.11 Big Drinks


 

Earl Grey Chocolate Smoothie


Earl Gray Chocolate Smoothie dibuat dari teh Earl Grey, diadun bersama coklat manis untuk minuman wangi yang unik. Di lengkapi dengan busa susu Gong Cha yang terkenal, para penggemar coklat pasti akan menikmati keenakan Earl Grey Chocolate Smoothie yang sejuk dan berkrim ini.

Earl Grey Chocolate Smoothie RM6 worth RM12
Earl Grey Chocolate Smoothie RM6 worth RM12

 

Harga asal Earl Grey Chocolate Smoothie ini adalah RM12, bersempena Choc out Gong Cha’s 11.11 Big Drinks ianya dijual pada separuh harga iaitu RM6 untuk tarikh tarikh tertentu di bulan November seperti yang Cik iena nyatakan diatas. 



Earl Grey Chocolate Smoothie RM6 worth RM12
Earl Grey Chocolate Smoothie RM6 worth RM12

 

 

Chocolate Latte with Coffee Jelly


Penggemar coklat dan kopi bergembirapasti akan suka akan  Chocolate Latte with Coffee Jelly. Ya sememangnya benar Cik iena memang suka Chocolate Latte with Coffee Jelly. Buat penggemar Coklat dan kopi Inilah peluang untuk mendapatkan yang terbaik dari kedua dunia elemen dalam satu cawan. Campuran coklat manis dan jeli berperisa kopi di lautan susu. Apabila anda mengunyah jeli pasti anda akan rasa ketagihan sambil menghirup susu coklat yang kaya dan berkrim untuk mendapatkan keenakan Mocha yang luar biasa.

Chocolate Latte With Coffee Jelly RM5 worth RM10
Chocolate Latte With Coffee Jelly RM5 worth RM10


Harga asal Chocolate Latte with Coffee Jelly ini adalah RM10, bersempena Choc out Gong Cha’s 11.11 Big Drinks ianya dijual pada separuh harga iaitu RM5 untuk tarikh tarikh tertentu di bulan November seperti yang Cik iena nyatakan diatas. 


Chocolate Latte With Coffee Jelly RM5 worth RM10
Chocolate Latte With Coffee Jelly RM5 worth RM10


Chocolate Marble

Bagi mereka yang suka kesederhanaan, nikmati rasa coklat manis yang unik dalam busa susu berkrim. Ini menjadikan cara yang baik dan menyegarkan lelangit setelah makan enak, terutama bagi mereka yang tidak menginginkan pencuci mulut yang berat.


Chocolate Marble RM5 sahaja Worth RM10
Chocolate Marble RM5 sahaja Worth RM10

 

Harga asal Chocolate Marble ini adalah RM10, bersempena Choc out Gong Cha’s 11.11 Big Drinks ianya dijual pada separuh harga iaitu RM5 untuk tarikh tarikh tertentu di bulan November seperti yang Cik iena nyatakan diatas. 


Chocolate Marble RM5 sahaja Worth RM10
Chocolate Marble RM5 sahaja Worth RM10

 Murah bukan harga yang ditawarkan sehingga 50% diskaun

 

 Kepada anda yang berminat untuk mencuba Choc out Gong Cha’s 11.11 Big Drinks ini sila klik https://shopee.com.my/gongcha-shopee-series 

 

Selepas membeli voucher anda cuma perlu membuka shopee apps dan menunjukkan voucher tersebut di cashier.


Choc out Gong Cha’s 11.11 Big Drinks

Selepas cashier mengambil pesanan dan mengesahkan pesanan, anda boleh mendapatkan minuman anda secara percuma kerana anda telah pun membayarnya di shopee. Berikut Cik iena kongsikan resit. Boleh nampak jumlah perlu dibayar RM0

 

Choc out Gong Cha’s 11.11 Big Drinks

 Okay Sekian perkongsian Cik iena untuk hari ni. Kepada penggemar Coklat dan Gong Cha Khususnya jangan lepaskan peluang menarik ini okay.



 

 




32 comments:

  1. wah...terliur plak nak air coklat macam tu. siapa suka air coklat macam ni tak boleh lepaskan peluang ni..nasib la sini takde outlet GongCha ni

    ReplyDelete
  2. Chocolate Marble tu is my fav! Wah RM5 je. Memang tak boleh lepaskan promosi 11.11 ni. Lagipun agak lama juga tak minum Gong Cha. Siap ada cashback dengan Shopee Pay lagi. Woohoo!

    ReplyDelete
  3. Teringin nak cuba Gongcha Choc ni. Kat Ipoh ni tak ade outlet Gongcha. One fine day pegi KL boleh masuk wishlist Gongcha ni.

    ReplyDelete
  4. Nampak sedap ye tambahan admin memang suka minuman coklat macam ni. Nanti boleh la terjah

    ReplyDelete
  5. tak pernah rasa teringin plak nak try. After cmco ni lah try beli gongcha

    ReplyDelete
  6. I have had gong cha in the past and chocolate flavour is usually my go to flavour. Thanks for sharing this promotion with us.

    ReplyDelete
  7. Huhuhu......dah lama sgt I x minum Gong Cha tea. Dulu slalu gak minum. Flavours baru nie nampak menarik la.

    ReplyDelete
  8. yeayy,, kite pun dah beli Gong cha ni guna shopee gak. Sedap air coklatnya. Siap boleh pilih kadar gula yang kita nak.

    ReplyDelete
  9. pernah cuba minuman gong cha ni beberapa bulan dulu, lepas tu dah tak pergi sebab tak jumpa outlet terdekat, bolehlah lepas ni nak cari gong cha. tetiba rasa macam nak cuba balik :)

    ReplyDelete
  10. Aishhh dia sudah ek...kita baru ingat nak serbu gak harini..nasib laaa dekat tak jauh dengan area rumah..nak try marble choc tu hehehe biasa minum kopi jee..

    ReplyDelete
  11. Tak pernah lagi rasa air jenama Gong Cha. Menariknya ada sale. Bolehla cuba nanti

    ReplyDelete
  12. wow, i didnt know they have having such a big promotion on 11.11. the price is so worth it. thank you so much for sharing this! :)

    ReplyDelete
  13. Gong Cha dan Shopee ni tak pernah mengecewakan bab2 surprise with their monthly drinks ni.. Bulan lepas baru lancar Matcha version, bulan ni ada Chocolate version dah.. Nak grab ni la...

    ReplyDelete
  14. Tak pernah cuba pon. Tapi ramai review sedap ye. Banyak tu cashback biasa 10% je. Berbaloi betol beli

    ReplyDelete
  15. Wah! My favorite la semua coklat ni. Nak jugalah grab sekarang! Alarh! Ngences terus.

    ReplyDelete
  16. Wah sis teringin nak try their chocolate latte with coffee jelly, jap nak order ni.

    ReplyDelete
  17. Memangs sedap@ baru try semalam. tapi ika order yang biasa punya jee. tapi nice! not bad.

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve