Grab The Promo
Grab The Promo
Grab The Promo

Kekal Aktif dengan Sudio NIO

Pada zaman yang serba canggih sekarang ramai diantara kita yang telah bertukar daripada earphone biasa berwayar kepada wireless earphone.  Pengunaan wireless earphone ini jauh berganda lebih mudah dan praktikal daripada earphone berwayar biasa. Antara Wireless earphone yang boleh anda cuba adalah Sudio NIO.

Sudio merupakan  jenama yang cukup popular dari Sweden  . Hadir dalam saiznya yang begitu kecil dan kompak bersama teknologi yang hebat dan gempak.Untuk siri terbaru Sudio Nio menawarkan 4 warna menarik iaitu hijau, putih, hitam dan sand. Dan saya telah memilih warna hijau kerana warnanya agak rare dan tampak lebih klasik serta bertenaga.


Sudio NIO review
Sudio NIO and The Sudio Care Kit.Sudio

Kekal Aktif dengan Sudio NIO

Feature yang terdapat pada SUDIO NIO ni sememangnya sangat sesuai untuk anda yang bergerak aktif terutamanya. Sekiranya anda bersukan, anda tidak perlu menggunakan earphone berwayar yang akan merumitkan lagi pergerakan andatambahan lagi ianya juga water resistance.

 

Antara feature menarik Sudio NIO  :

  • Hujung sayap (wing tip) dengan 4 saiz tersedia untuk keselesaan kita
  • Jangka hayat bateri 20 jam.
  • Teknologi mikrofon dwi adaptif
  • Kawalan panel sentuh dan Pemasangan automatik (automatic pairing dekat phone)
  • Perlindungan IPX4 yang boleh dipercayai (water resistance !) 
  • Touch Panel Sudio Nio Sangat Simple Dan Mudah untuk diingati 


Sudio NIO review
Sudio NIO

 

Touch Panel Sudio Nio

Untuk Muzik:-

  • Play/Pause - Sentuh Sekali (earphone sebelah kiri/kanan)
  • Undo - Sentuh Dua Kali (earphone sebelah kiri)
  • Next - Sentuh Dua Kali (earphone sebelah kanan)
  • Kuatkan Volume - Sentuh Tiga kali (earphone sebelah kanan)
  • Perlahankan Volume - Sentuh Tiga Kali (earphone sebelah kiri)

Sudio NIO review
Sudio NIO

Untuk Panggilan

  • Jawap Panggilan - Sentuh Sekali (earphone sebelah kiri/ kanan)
  • Tolak Panggilan - Sentuh Tiga Saat (earphone sebelah kanan/kiri)
  • Jawab Panggilan - Sentuh Sekali (earphone sebelah kiri/kanan)

 

The Sudio Care Kit. Sudio 


Sudio NIO review
The Sudio Care Kit.Sudio

 

Kalau  dah ada NIO Sudio wireless earphone  ni, mestilah lah perlu ada The Sudio Care Kit. Sudio Care Kit menyediakan semua alat yang kita perlukan untuk memastikan earphone kita kelihatan seperti baru sambil memanjangkan jangka hayat peranti kita. Kit penjagaan Sudio direka untuk mengekalkan earphone kita supaya kita dapat menikmati suara/irama yang menarik dari telefon kita. 


Sudio NIO review
Sudio NIO and The Sudio Care Kit.Sudio



Kit Penjagaan Sudio akan tersedia di https://www.sudio.com/my/accessories bermula pada 15 Februari 2021 dengan harga MYR 119.

Manakala sekiranya anda beli Sudio Nio, bermula 15 Feb sehingga 21 Mac, 2021 ini, anda akan mendapat 1x Sudio Earbuds Care Kit secara PERCUMA. Istimewanya lagi, penghantaran juga  PERCUMA (worldwide) dan anda juga akan mendapat tiga tahun waranti antarabangsa apabila mendaftar di Sudio SPHERE selepas pembelian.


Sudio NIO review
Sudio NIO and The Sudio Care Kit.Sudio



Sudio Nio wireless earphones review

Sejujurnya memang best guna Wireless earphones Sudio Nio ni. Sound dia best and paling penting kita bebas bergerak and blh control sound dekat phone. Wireless Earphones ni tentu lah lagi best dari wired earphone.

Kalau pakai wired earphne Berbelit2 kalau pakai kan. Kadang-kadang  phone pun boleh terjatuh.
Kalau tengah buat keje pakai earphone nak pergi toilet. Phone kita boleh terjatuh jalau lupa nk bawak phone sekali. Ini yang selalu terjadi pada cik Iena sebelum ni.


Sudio Nio Review
Sudio NIO


Bila pakai sudio neo ni nak bersukan pun senang. Cik Iena pergi kerja naik mrt pun pakai sudio neo je untuk dengar lagu, untuk tonton youtube mahupun untuk terima panggilan. Bateri Sudio Neo juga  tahan lama. Cik Iena pakai pagi masa bersiap nak pergi kerja da pakai awal-awal, memang tiada  disconnect pun dengan  phone.. Sampai malam bateri masih ade.. Cik Iena disconnect dari phone bila dah sampai rumah around 7.45 mlm. Esok tgh hari baru bateri low.

Kalau lupa charge waktu malam. Still boleh guna menjelang sampai ke pejabat pada waktu pagi. Setibanya di pejabat baru charge. Tapi biasanya Cik iena memang akan charge pada waktu malam. upaya mudah tak perlu charge dekat pejabat. Just incase lupa charge malam tu. Still boleh guna pagi tu nak pergi kerja naik mrt mesti nk dengar dengar  lagu kan. Jalan kaki sorang-sorang  tanpa muzik bosan.

 

Sudio NIO review
Sudio NIO and The Sudio Care Kit.Sudio

Miliki Sudio Nio Sekarang Dengan Harga Diskaun!


Ada berita baik yang Cik iena nak kongsi . Sekiranya anda  ingin dapatkan Sudio Nio atau semua produk Sudio yang lain, anda akan dapat diskaun eksklusif sebanyak 15%  dengan menggunakan code  IENA15

DISCOUNT CODE : IENA15


Harga asal untuk Sudio Nio adalah RM359, dan setelah menggunakan KOD DISKAUN  tersebut anda boleh mendapatkannya dengan harga RM306 sahaja semasa pembelian di website Sudio.

Beli Sudio Neo : https://www.sudio.com/my/nio-sand

 

Untuk Maklumat Lanjut :


Website: www.sudio.com/my/
Instagram: www.instagram.com/sudio
Facebook: www.facebook.com/sudiosweden


 





0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve