Grab The Promo
Grab The Promo

Shopping Vlog di Voir Malaysia Cheras Leisure Mall

Berikut Cik iena kongsikan Shopping Vlog di  Voir Malaysia Cheras Leisure Mall. Video ini bertarikh 11 Feb 2021. Masa ni still PKP 2.0 tetapi kerajaan telah umumkan Butik pakaian telah dibenarkan beroperasi namun perlu mengikut SOP yang telah ditetapkan.

 
Jika sebelum ini SOP nya hanya memakai face mask dan jumlah pelanggan dalam butik juga dikawal serta tidak dibenarkan mencuba baju. Sama seperti sebelumnya cuma tambahan pelanggan perlu memakai sarung tangan yang perlu disediakan oleh pihak butik.

 

Shopping Vlog di  Voir Malaysia Cheras Leisure MallIni merupakan kali pertama cik ienakeluar shopping baju selepas PKP 2.0 . Sebelum ni selepas PKP 1.0 Cik iena juga ada buat vlog tapi Cik iena pun lupa ada share atau tidak. Vlog yang sama di Butik Voir Malaysia tapi di One Utama. 


Shopping Vlog di  Voir Malaysia Cheras Leisure MallSeperti yang dijangkakan pembukaan butik selepas PKP akan ada diskaun yang menarik. Jadi memang banyak adik Cik iena shopping .Cik iena pun shopping juga tapi lebih pada beli baju anak buah dan adik. Boleh tonton video untuk barang yang kami beli.

 

 

Shopping Vlog di  Voir Malaysia Cheras Leisure Mall

Shopping Vlog di  Voir Malaysia Cheras Leisure Mall

Shopping Vlog di  Voir Malaysia Cheras Leisure Mall

TErima kasih pekerja VOir Cheras LEisure mall yang baik  hati. Siap tolong kami ambilkan gambar lagi. Seronok rasanya bila aunty yang kerja tu cakap dia cam muka Cik iena sebab selalu datang.Kalau anda nak tau  Nak tau diskaun apa  yang iena suka sangat shopping banyak boleh tonton vlog :)

Kalau nak beli online Jenama VOir boleh klik Voir @ Zalora


#ienaeliena #blogger #malaysianblogger #lifestyleblogger
0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve