Grab The Promo
Grab The Promo
Grab The Promo

Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti


Memiliki sebuah rumah adalah impian setiap individu terutamanya buat mereka yang telah berkeluarga. Selain daripada faktor rekabentuk rumah serta saiz mahupun harga, faktor kemudahan dipersekitaran juga amat dititikberatkan dalam pemilihan sebuah rumah.


Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry

 


Buat anda yang berada di kawasan lembah klang anda boleh mendapatkan rumah idaman yang selesa, moden beserta kawasan persekitaran strategik yang menawarkan persekitaran yang selesa dan dilengkapi dengan pelbagai kemudahan iaitu Trion 2 by Binastra .

 

Sebelum Cik iena ceritakan mengenai pengalaman Cik iena mengunjungi Show room Trion 2 By Binastra. Cik iena ceritakan sedikit mengenai Binastra Land Sdn Bhd .

 

Binastra Land Sdn Bhd

Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti

Binastra Land Sdn Bhd merupakan pemaju harta tanah butik yang diiktiraf kerana inovasi dan
produk serta perkhidmatan berkualiti  tinggi yang ditawarkan.Binastra Land Sdn Bhd pernah dianugerahkan Multi-Award-Winning Lifestyle Developer.

Dengan berpegang pada motto "quality finishings from the start” bermaksud "penyempurnaan berkualiti dari awal", Binastra menanam budaya kecemerlangan dengan mengutamakan kualiti dalam semua yang mereka lakukan.

Menerapkan profesionalisme dan integriti yang tinggi dalam semua urusan perniagaan menjadi keutamaan. Binastra dipelopori oleh pengetahuan dan profesional yang berpandangan ke hadapan yang terus mengikuti perkembangan dengan teknologi inovatif dan kaedah pembinaan yang menjimatkan kos untuk memaksimumkan faedah kepada pelanggan .


Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry



Binastra juga memahami pentingnya mewujudkan dan mengekalkan harta yang menguntungkan dan perkongsian jangka panjang. Inilah sebabnya mengapa moto mereka "quality finishings from the start” tidak hanya berhenti dengan perkembangan pembanggunan projek mereka malah ianya lebh meluas dengan memberi kebaikan dimasa hadapan pada anda.

Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry



Setiap projek Binastra dibangunkan untuk kepuasan pelanggan sepenuhnya, Binastra berdedikasi untuk membina ruang yang memperkayakan kehidupan masyarakat dari segi persekitaran kerja, rumah yang selesa atau tempat komersial disamping itu menyediakan persekitaran gaya hidup berkualiti untuk pelanggan yang dihargai. 

 

Trion 2 @KL by Binastra 

Trion 2 merupakan Kondominium yang dibangunkan di bandar Kuala Lumpur yang berhampiran dengan pengangkutan Awam  LRT dan MRT Chan Sow Lin. Dengan rekod prestasi penyempurnaan  dua projek sebelumnya iaitu Citizen 2 dan Sinaran. Trion 2 dikatakan adalah harta terbaik untuk bertaruh dan pegangan bebas yang jarang berlaku pembangunan di Jalan Sungai Besi di luar Chan sow Lin. 

 

Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry

 

Istimewanya lagi Trion 2 merupakan pemilikan Freehold. Bukan mudah nak cari rumah jenis kondominium yang berpemilikan freehold ni. Kondo yang Cik iena baru beli tahun lepas pun bukan freehold tau. Rasa rugi pula.Kalau rumah ni buat dulu mungkin Cik iena beli rumah ni.

 

Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry

 

Trion 2 @KL Menawarkan 3 Jenis Rumah

  1. Type A (660 SQ.FT) - 2 Bedroom, 1 Bathroom
  2. Type B (800 SQ.FT) - 2 Bedroom, 2 Bathroom (Dual Key Options)
  3. Type C (922 SQ.FT) - 3 Bedroom, 2 Bathroom (Dual Key Options)

Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry

Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry

 
 
Untuk pengetahuan kesemua jenis rumah adalah partial furnish. Ando boleh tonton vlog Cik iena di bawah.Istimewanya lagi Trion 2 ini adalah terdapat dual key options yang mana buat anda yang berhasrat untuk membuat pelaburan, anda boleh menyewakan sebahagian daripada rumah anda untuk AIR BNB. Boleh tonton video cik iena untuk lihat dual key options yang Cik iena maksudkan.



Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry

 


Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry
 
Lokasi Trion 2 sememangnya strategik
  • 5km ke destinasi utama di pusat bandar KL, termasuk KLCC, TRX, Bandar Malaysia, dan Rel Berkelajuan Tinggi (HSR) yang dicadangkan
  • Hanya 500m dari stesen LRT dan MRT Chan Sow Lin
Great Connectivity
Menghubungkan 5 Jalan dan Lebuhraya Utama.
  1. JalanTun Razak
  2. Jalan Istana
  3. Jalan Sungai Besi
  4. Jalan Loke Yew
  5. Jalan Syed Putra
  6. Lebuhraya BESRAYA
  7. Lebuhraya MEX


Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry


Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry

 


Kemudahan yang Hebat

Di Trion 2 anda boleh Jalani gaya hidup seimbang. Terdapat pelbagai kemudahan disediakan seperti  

  1. 50m Swimming pool
  2. Kids Pool with water play
  3. Jacuzzi
  4. Pool Deck
  5. Multipurpose Hall
  6. Badminton Court
  7. Table tenis
  8. Kickboxing Workout corner
  9. Reading room
  10. Management Office
  11. Herb Garden
  12. Reflexology Path
  13. Function Terrace
  14. Children Play Area
  15. Surau
  16. Changing Room
  17. Powder Room
  18. Poolside Lounge
  19. Sauna
  20. Viewing Deck
  21. Floating PAvillion
  22. BBQ Terrace
  23. Amphitheatre
  24. Garden Swing
  25. Rock Climbing Wall
  26. Theatre Room
  27. Game Room
  28. Elevated Jogging Track
  29. Floating Pavillion
  30. Cafe
  31. Kindergarden
  32. Gymnasium
  33. Yoga Room
  34. Sky Terrace
  35. Leisure Deck
  36. Sky Pool
  37. Changing Room 


Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry


Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry

 

Fasiliti Berhampiran Trion 2 @KL 

Shopping Mall (within 5 KM)
  1. Ikea Cheras
  2. Sunway Velocity
  3. Bukit Bintang City Centre
  4. Berjaya Time Square
  5. Pavillion KL
Educational (within 5 KM)
  1. S.K.J.C Chung Kwo
  2. Tsun Jin High School
  3. Alice Smith International School
  4. Taylor International School
  5. Confucian Private Secondary School
Healthcare (within 5 KM)
  1. Sunway Velocity Medical Centre
  2. Prince Court Medical Centre
  3. Tung Shin Hospital



Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry

Trion 2 @ KL By Binastra House Tour Vlog

Cik iena kongsikan house tour vlog semasa Cik iena berkunjung ke Trion 2 @KL showrome baru baru ini.




Trion 2 Binastra E-Launching 

Kepada anda diluar sana yang masih mencari rumah untuk dibeli samada untuk duduk sendiri atau pun untuk tujuan pelaburan.janga lupa datang sendiri ke Trion 2 showroom dan jangan lupa Trion 2 Binastra E-Launching  pada 27 Mac 2021 & 28 Mac 2021 nanti di laman sosial facebook mereka. 

Ikuti laman facebook mereka untuk mengetahui update terkini mengenai E-launching ini. Sertainya dan anda berpeluang untuk memenangi brand new iPad  dan RM50 in Touch ‘n Go e-Wallet credit!


Trion 2 @KL Partially Furnished Condo Cantik Lengkap Pelbagai Fasiliti
Gambar di rumah contoh Trion 2 @KL di Trion 2 Sales Galerry

Trion 2 @KL Showroom

Binastra Land Sdn Bhd
170 Jalan sungai besi, 57100 Kuala Lumpur

 

Untuk Maklumat Lanjut





10 comments:

  1. Nampak luas kondonya. Design tu kot buat nampak luas. Kalau ada duit lebih boleh invest beli kondo ni.

    ReplyDelete
  2. Wow........looks like a happening place to stay. Plus, byk pula tu kemudahan. mesti masyuk kalo dpt beli satu unit di sinie kan. Hehehe.

    ReplyDelete
  3. Mask ko sama dengan Sofa tu Iena hahaha.. eh tapi mewah gilerr ar, cantikkk.. ni kalau dapat duduk situ, memang tak pi mana dah, layan duduk rumah aje hehehehe

    ReplyDelete
  4. Cantiknya interior design rumah ni.. looks exclusive ye! Gold lining.. Expensive looks! Sekarang dah stay kat condo, teringin nak dapatkan landed house pulak lepas ni.. but ni good for investment kan(Y) boleh check it out ni.

    ReplyDelete
  5. Tu dia. Memang nampak mewah dan selesa. Dah la dekat dengan banyak lokasi menarik dan fasiliti dia kira lengkap. Hurm. Nak check boleh lagi tak buat loan rumah hehe

    ReplyDelete
  6. Canteknyaaa tempat ni iena. Suka tgk.. mmg best kalau dapat rumah mcm ni

    ReplyDelete
  7. wow. nampak sangat mewah dan luas betul ya. modern classy look and high taste! nice house sis. rumah galeri memang kita suka singgah jugak. interior diaorg pandai betul design

    ReplyDelete
  8. Cantik2 dlm rumah Trion 2, bg yv inginkan rumah di Lembah Klang blhlah tgk kat as showroom dia

    ReplyDelete
  9. sekarang banyak rumah yang leasehold.. especially dalam KL.. tapi takpela.. 100 tahun lease pun lamaaa :)

    ReplyDelete
  10. Serius lah ini condo ciri-ciri mewah memang gilerr tengok hiasan dalam tu kalau rasa nak duduk kita tak akan balik pindah memang melekat je lah dalam rumah hehehehe.... tengok suasana kat tengah KL rumah memang tak dapat lah hehehehe...

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve