Grab The Promo
Showing posts with label 3d museum. Show all posts
Showing posts with label 3d museum. Show all posts

Video Art in Paradise Bangkok - 3D Museum - Trick eye Museum


Jemput tonton video yang sempat cik iena rakam sewaktu berada di Art in Paradise Bangkok, Ada empat video yang cik iena rakam dan digabungkan dalam satu video bersama gambar-gambar di Art in Paradise Bangkok .

Maaf, mula-mula masuk lagi cik iena dah salah sebut Art Of Paradise pulak haha..Rakam spontan je ni, tiada siaran ulangan (^_~)
Video ini dirakam sebagai kenang-kenangan je. Maaf goyang-goyang, tangan ketaq-ketaq pegang monopod :)


KLIK untuk lihat gambar di Art In Paradise Bangkok

Ops cik iena terlupa ada dua video tak include dalam video ni,
Banyak sangat video yang dirakam masa di Bangkok (^_~)










Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

Art in Paradise Bangkok - 3D Museum - Trick eye Museum

Pada hari kedua berada di Bangkok, Thailand. Cik iena berkesempatan berkunjung ke Art In Paradise. Trick eye museum di bangkok ini secara jujurnya lebih cantik pemandangan di dalamnya berbanding yang pernah cik iena pergi di Korea. Insya Allah next post cik iena akan publish beberapa video yang cik iena rakam sewaktu berada didalam Art In Paradise. pada yang tidak pernah berkunjung dapat lah merasakan keadaan sebenar didalam Art In Paradise. 
Di Malaysia cik iena pernah pergi di I-City Shah Alam tetapi hasil seni Malaysia tidak sama dengan Korea dan Bangkok. Mungkin mereka perlu melawat museum-museum 3D di negara luar telebih dahulu sebelum mengaplikasikan nya di Malaysia.
Okay jom tengok gambar-gabar yang sempat cik iena ambil. Terdapat banyak lagi gambar. Cik iena tidak ambil kesemuanya kerana terlalu penat dan tiada idea untuk berpossing haha
Okay gambar tuan empunya blog agak banyak. Mohon jangan Pitam
senaman jari bermula yeayyyyyyyyy










































































































































Okay pada yang berminat nak berkunjung di Art In Paradise Bangkok, berikut merupakan maklumat mengenai art in paradise


99 Esplanade, Room No.408, 4th Floor Ratchadapisek Road, Din Daeng Bangkok, Thailand
662-6609130
10am-10pm







Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com
Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve