Grab The Promo
Grab The Promo
Grab The Promo
Showing posts with label fashion show. Show all posts
Showing posts with label fashion show. Show all posts

Rina Salleh Clothing Menawarkan Busana Wudhu Friendly BreastFeed Friendly


Ramadhan dan syawal semakin menghampiri kita, pasti ramai yang sedang tercari cari baju raya untuk digayakan pada Aidilfitri ini.Terdapat pelbagai butik butik yang menawarkan pelbagai baju raya bagai cendawan tumbuh namun dalam memenuhi tuntutan Syariah bagi wanita muslimah kita perlu memikirkan beberapa aspek sebelum memilih sesuatu busana . Busana yang di pilih seharusnya mempunyai Ciri Wudhu Friendly bagi memudahkan kita untuk berwuduk.


SCARLETT DRESS
SCARLETT DRESS




Masihkah anda ingat lagi pemenang pencarian Gadis Melayu Musim 3 pada tahun 2010 iaitu Rina Salleh atau nama penuh beliau Norazrina Binti Mohd Salleh .Untuk pengetahuan semua Puan Rina Salleh telah mengusahakan perniagaan menjual tudung sebelum beliau menyertai program pencarian tersebut . 
Perniagaan beliau bertahan sehingga kini dan semakin banyak koleksi yang ditawarkan oleh beliau. Beliau juga telah membuka butik hasil dari jualan yang sangat memberansangkan yang mana pada asalnya beliau hanya menjual secara online di blog yang di miliki oleh beliau .

Baru baru ini cik iena telah menghadiri majlis pertunjukan fashion Beat of La Donna Raya Collection 2016 untuk koleksi raya Rina Salleh Clothing  tahun 2016  bertempat di whitebox Publica Solaris Dutamas, Kuala Lumpur.


Rina Salleh Clothing Menawarkan Busana Wudhu Friendly Breast Feed Friendly
Cik iena menggayakan sebahagian koleksi RIna Salleh Clothing


Majlis berlansung cukup meriah dengan kehadiran rakan rakan ,serta sanak saudara , media cetak dan media elektronik, blogger dan juga peminat peminat beliau.Alhamdulillah Cik iena cukup bertuah pada hari tersebut kerana di beri peluang untuk Menggayakan sebahagian dari koleksi Rina Salleh Clothing.



Beat of La Donna Raya Collection 2016 menampilkan koleksi busana pilihan Puan Rina Salleh sendiri di mana Puan Rina Salleh mementingkan aspek keselesaan untuk di pakai disamping mementingkan aspek tuntutan syariah dimana koleksi-koleksi yang ditawarkan sangat bersesuaian dengan wanita muslimah masa kini terutama buat ibu yang menyusukan anak di mana kesemua koleksi beliau tidak mengikut susuk badan selain itu koleksi beliau bersifat  BreastFeed Friendly dan selain itu yang paling penting adalah koleksi beliau adalah Wudhu Friendly

Beat of La Donna Raya Collection 2016


SCARLETT DRESS



SCARLETT DRESS
SCARLETT DRESS




  ROSร‰LYN DRESS



ROSร‰LYN DRESS
ROSร‰LYN DRESS




  RANIA DRESS


RANIA DRESS
RANIA DRESS



DANIA KURUNG EXCLUSIVE



DANIA KURUNG EXCLUSIVE
DANIA KURUNG EXCLUSIVE


Macam mana? cantik kan kesemua koleksi raya tahun ni . Anda suka Design yang mana? Cik iena Rania Rich Green dan Dania Kurung Exclusive Icy Blue.

Okay berbalik kepada pertunjukan fashion Beat of La Donna Raya Collection 2016 yang cik iena beritahu tadi. Jemput lihat sebahagian gambar yang cik iena ambil sewaktu pertunjukan fashion tersebut . Harap Maaf cik iena tak dapat merakamkan gambar sewaktu model sedang memperagakan pakaian kerana kedudukan yang sangat depan :)
















Beat of La Donna Raya Collection 2016
Bersama rakan blogger

Beat of La Donna Raya Collection 2016
Cantikkan shawl dari rina salleh clothing nie :)

Beat of La Donna Raya Collection 2016
bersama rakan blogger

Beat of La Donna Raya Collection 2016
bersama rakan blogger

Beat of La Donna Raya Collection 2016
bersama Puan rina Salleh dan team RIna Salleh Clothing

Beat of La Donna Raya Collection 2016
Beat of La Donna Raya Collection 2016

Beat of La Donna Raya Collection 2016
Bersama rakan blogger

Beat of La Donna Raya Collection 2016


Kepada yang berminat untuk mendapatkan koleksi terbaru ini anda perlu membuat tempahan awal terlebih dahulu untuk mendapatkan pelbagai kelebihan . Kenapa anda perlu Pre-Order  ? ia adalah kerana mereka menawarkan  Harga istimewa dengan penjimatan berganda + FREE kotak eksklusif + FREE sampul raya + FREE paper bag raya + Dijamin saiz dan warna pilihan anda dah tentu ada + Koleksi terhad dan eksklusif .

Tempoh untuk pre order adalah 20 May - 6 June 2016. Pada yang berminat anda boleh layari http://www.rinasalleh.com  atau anda boleh hubungi Official Personal Shopper Rina Salleh Clothing:
 

  1. ps.seha +60176742877
  2. ps_wana +601132986986
  3. almariburok +60136781696
  4. msdelivery_ +60132723867
  5. psmiewaa.official +60173859240
  6. stailista.my + 60126643545
  7. ps.fiefiezaibrahim89_ +60139578708
  8. ps_lenajwaa +601123808266
  9. personalshopperjb +60102413591

Untuk melihat lebih banyak koleksi terbaru beliau sila layari website atau laman sosial yang tertera di bawah.

Facebook : Rinasallehclothing
Instagram : @rinasallehclothing


RINASALLEHCLOTHING SHAH ALAM

5, Jalan Plumbum Q7/Q, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
Tuesday - Sunday ( Monday OFF)
10am - 7pm
03 - 5524 2049



RINASALLEHCLOTHING JOHOR BAHRU


35, Jalan Padi Emas 1/5, Bandar Baru Uda, 81200 Johor Bahru, Johor.
Tuesday - Sunday ( Monday OFF)
10am -7pm
07-2446067



RINA SALLEH CLOTHING BANGI

3 - 37 - 01 JALAN MEDAN, PUSAT BANDAR 8A, BANGI SENTRAL, BANDAR BARU BANGI, 43650 BANGI, SELANGOR.
Tuesday - Sunday ( Monday OFF)
10am - 7pm



SUBOUTLET RINASALLEHCLOTHING


MODVIER BANGSAR

MAGENTA PULAU PINANG

FEMMES ALOR SETAR
MALEEQA EXCLUSIVE




iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Fashionshow Gaya Koleksi raya 2015 Fashionvalet.com


Fashionshow Gaya Koleksi raya 2015 Fashionvalet.com



Minggu lepas cik iena di jemput untuk menghadiri pertunjukan fashion daripada fashionnvalet.com yang diperagakan oleh Andrew model.Terima kasih kepada dua rakan photographer yang sudi teman cik iena ke majlis ini .


Fashionshow Gaya Koleksi raya 2015 Fashionvalet.com
tangan tak bedung, ketaq2 selfie, tq abg yus n haikal teman kn cik blogger

Fashionshow Gaya Koleksi raya 2015 Fashionvalet.com

Fashionshow Gaya Koleksi raya 2015 Fashionvalet.com

Fashionshow Gaya Koleksi raya 2015 Fashionvalet.com

 
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=z4Q6ivMvOZ8 

http://www.fashionvalet.com/
https://www.facebook.com/FashionValet
https://instagram.com/fashionvaletcom/
https://twitter.com/fashionvalet



Photo By Yusri Ibrahim

Photo By Yusri Ibrahim

Photo By Yusri Ibrahim

Photo By Yusri Ibrahim

Photo By Yusri Ibrahim

Photo By Yusri Ibrahim

Photo By Yusri Ibrahim

Photo By Yusri Ibrahim

Photo By Yusri Ibrahim

Photo By Yusri Ibrahim

Photo By Yusri Ibrahim

Photo By Yusri Ibrahim

Photo By Yusri Ibrahim

Photo By Yusri Ibrahim




 Photo By Mohamad Haikal

 Photo By Mohamad Haikal

 Photo By Mohamad Haikal

 Photo By Mohamad Haikal

 Photo By Mohamad Haikal





iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

Fashion Show Sentuhan Bussaina Pictures @ Sungei Wang Plaza By GS Guilto Steno & Nuzul Anuar Riana - 18 OCTOBER 2014



18 october 2014 ,cik iena sekali lagi diberi peluang untuk memperagakan busana pengantin daripada Four Seasons Experience of Sentuhan Bussaina .
Terima kasih diatas kepercayaan tuan empunya  butik iaitu kak Hayat Bussaina & kak Sahfura Sha
Memandangkan esok cik iena nak fly ke Bangkok, rajin kan jugak menaip entry tertangguh ni.
previous post,gambar behind the scenes,Now gambar daripada photographer pulak ye.

Okayy jom layan.


bersama owner butik kak hayat bussaina berbaju pink

Memperkenalkan our designer (^_~)




hehe mcm comel je saya tunduk hormat, mcm princess lalalala
Okay yang ni gambar cik iena tengah jalan2 kucing
atas stage
err ini kali cik iena tak senyum,
tak nampak photographer yang selalu shoot cik iena..
haha
sedeyyyy, dia tak sampai lagi 
T_____T











 


Okay yang bawah2 ni gambar selepas fashion show 


bersama kedua2 owner butik, kak sha n kak yat

ini gambar ada senyum sebab abamm gs amek, photog yg da biasa ngan cik iena














  
Kepada anda-anda yang bakal melansungkan perkahwinan boleh lah tengok tengok koleksi koleksi baju pengantin dan pakej-pakej yang ada. Selain baju pengantin, make up, terdapat khidmat lain juga ditawarkan seperti pelamin, hantaran, photographer, khidmat spa.
Hah yang spa ni penting ni. haha sebelum kawen sila manja manja kan diri dulu yer (^_~)

Jom Like Fanpage Four Seasons Experience of Sentuhan Bussaina
Boutique owner : Kak Hayat Bussaina & Sahfura Sha
Four Seasons Experience of Sentuhan Bussaina
No 2A, Jln. Selaseh 18
Tmn. Selaseh (fasa 2)
68100 Batu Caves, Selangor
 

Our Photographer :
  1. GS Guilto Steno  (FanPage- GET Shoot - G.S Photo Art)
  2.  Nuzul Anuar Riana (FanPage - Nuzul Photography)
KLIK utk fashion show 14 october 2014







Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com
Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve