Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Tuesday, May 31, 2016

Rina Salleh Clothing Menawarkan Busana Wudhu Friendly BreastFeed Friendly


Ramadhan dan syawal semakin menghampiri kita, pasti ramai yang sedang tercari cari baju raya untuk digayakan pada Aidilfitri ini.Terdapat pelbagai butik butik yang menawarkan pelbagai baju raya bagai cendawan tumbuh namun dalam memenuhi tuntutan Syariah bagi wanita muslimah kita perlu memikirkan beberapa aspek sebelum memilih sesuatu busana . Busana yang di pilih seharusnya mempunyai Ciri Wudhu Friendly bagi memudahkan kita untuk berwuduk.


SCARLETT DRESS
SCARLETT DRESS




Masihkah anda ingat lagi pemenang pencarian Gadis Melayu Musim 3 pada tahun 2010 iaitu Rina Salleh atau nama penuh beliau Norazrina Binti Mohd Salleh .Untuk pengetahuan semua Puan Rina Salleh telah mengusahakan perniagaan menjual tudung sebelum beliau menyertai program pencarian tersebut . 
Perniagaan beliau bertahan sehingga kini dan semakin banyak koleksi yang ditawarkan oleh beliau. Beliau juga telah membuka butik hasil dari jualan yang sangat memberansangkan yang mana pada asalnya beliau hanya menjual secara online di blog yang di miliki oleh beliau .

Baru baru ini cik iena telah menghadiri majlis pertunjukan fashion Beat of La Donna Raya Collection 2016 untuk koleksi raya Rina Salleh Clothing  tahun 2016  bertempat di whitebox Publica Solaris Dutamas, Kuala Lumpur.


Rina Salleh Clothing Menawarkan Busana Wudhu Friendly Breast Feed Friendly
Cik iena menggayakan sebahagian koleksi RIna Salleh Clothing


Majlis berlansung cukup meriah dengan kehadiran rakan rakan ,serta sanak saudara , media cetak dan media elektronik, blogger dan juga peminat peminat beliau.Alhamdulillah Cik iena cukup bertuah pada hari tersebut kerana di beri peluang untuk Menggayakan sebahagian dari koleksi Rina Salleh Clothing.



Beat of La Donna Raya Collection 2016 menampilkan koleksi busana pilihan Puan Rina Salleh sendiri di mana Puan Rina Salleh mementingkan aspek keselesaan untuk di pakai disamping mementingkan aspek tuntutan syariah dimana koleksi-koleksi yang ditawarkan sangat bersesuaian dengan wanita muslimah masa kini terutama buat ibu yang menyusukan anak di mana kesemua koleksi beliau tidak mengikut susuk badan selain itu koleksi beliau bersifat  BreastFeed Friendly dan selain itu yang paling penting adalah koleksi beliau adalah Wudhu Friendly

Beat of La Donna Raya Collection 2016


SCARLETT DRESS



SCARLETT DRESS
SCARLETT DRESS




  ROSร‰LYN DRESS



ROSร‰LYN DRESS
ROSร‰LYN DRESS




  RANIA DRESS


RANIA DRESS
RANIA DRESS



DANIA KURUNG EXCLUSIVE



DANIA KURUNG EXCLUSIVE
DANIA KURUNG EXCLUSIVE


Macam mana? cantik kan kesemua koleksi raya tahun ni . Anda suka Design yang mana? Cik iena Rania Rich Green dan Dania Kurung Exclusive Icy Blue.

Okay berbalik kepada pertunjukan fashion Beat of La Donna Raya Collection 2016 yang cik iena beritahu tadi. Jemput lihat sebahagian gambar yang cik iena ambil sewaktu pertunjukan fashion tersebut . Harap Maaf cik iena tak dapat merakamkan gambar sewaktu model sedang memperagakan pakaian kerana kedudukan yang sangat depan :)
















Beat of La Donna Raya Collection 2016
Bersama rakan blogger

Beat of La Donna Raya Collection 2016
Cantikkan shawl dari rina salleh clothing nie :)

Beat of La Donna Raya Collection 2016
bersama rakan blogger

Beat of La Donna Raya Collection 2016
bersama rakan blogger

Beat of La Donna Raya Collection 2016
bersama Puan rina Salleh dan team RIna Salleh Clothing

Beat of La Donna Raya Collection 2016
Beat of La Donna Raya Collection 2016

Beat of La Donna Raya Collection 2016
Bersama rakan blogger

Beat of La Donna Raya Collection 2016


Kepada yang berminat untuk mendapatkan koleksi terbaru ini anda perlu membuat tempahan awal terlebih dahulu untuk mendapatkan pelbagai kelebihan . Kenapa anda perlu Pre-Order  ? ia adalah kerana mereka menawarkan  Harga istimewa dengan penjimatan berganda + FREE kotak eksklusif + FREE sampul raya + FREE paper bag raya + Dijamin saiz dan warna pilihan anda dah tentu ada + Koleksi terhad dan eksklusif .

Tempoh untuk pre order adalah 20 May - 6 June 2016. Pada yang berminat anda boleh layari http://www.rinasalleh.com  atau anda boleh hubungi Official Personal Shopper Rina Salleh Clothing:
 

  1. ps.seha +60176742877
  2. ps_wana +601132986986
  3. almariburok +60136781696
  4. msdelivery_ +60132723867
  5. psmiewaa.official +60173859240
  6. stailista.my + 60126643545
  7. ps.fiefiezaibrahim89_ +60139578708
  8. ps_lenajwaa +601123808266
  9. personalshopperjb +60102413591

Untuk melihat lebih banyak koleksi terbaru beliau sila layari website atau laman sosial yang tertera di bawah.

Facebook : Rinasallehclothing
Instagram : @rinasallehclothing


RINASALLEHCLOTHING SHAH ALAM

5, Jalan Plumbum Q7/Q, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
Tuesday - Sunday ( Monday OFF)
10am - 7pm
03 - 5524 2049



RINASALLEHCLOTHING JOHOR BAHRU


35, Jalan Padi Emas 1/5, Bandar Baru Uda, 81200 Johor Bahru, Johor.
Tuesday - Sunday ( Monday OFF)
10am -7pm
07-2446067



RINA SALLEH CLOTHING BANGI

3 - 37 - 01 JALAN MEDAN, PUSAT BANDAR 8A, BANGI SENTRAL, BANDAR BARU BANGI, 43650 BANGI, SELANGOR.
Tuesday - Sunday ( Monday OFF)
10am - 7pm



SUBOUTLET RINASALLEHCLOTHING


MODVIER BANGSAR

MAGENTA PULAU PINANG

FEMMES ALOR SETAR
MALEEQA EXCLUSIVE




iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


5 comments:

  1. Cantik sgt design. Nampak lembuttt je. Plus wudhu dan breasfeed friendly. Good job Rina Salleh. Nk beli 1 nanti.

    ReplyDelete
  2. Cantik sgt design. Nampak lembuttt je. Plus wudhu dan breasfeed friendly. Good job Rina Salleh. Nk beli 1 nanti.

    ReplyDelete
  3. Menarik juga designnya dan juga model bertaring tue...

    ReplyDelete

Mini Lazada