MAGIC ART MUSEUM BANGKOK


Magic Art Museum Bangkok, merupakan sebuah muzium yang memaparkan seni lukisan 3d sama seperti Art In Paradise museum .

Selain daripada itu terdapat juga pameran seni berkaitan magic yang dipaparkan.






































Nampaknya kedua dua tempat antara Art In Paradise museum dan Magic Art  Museum lebih kurang sama, lukisan 3d tetapi Magic Art  Museum ada pameran mengenai seni magic.
Agak2 nya antara kedua dua tempat ni , manakah yang menjadi pilihan cik iena and kawan kawan ?
Kalau korang, mana korang akan pilih antara dua tempat nie



MAGIC ART MUSEUM BANGKOK
7 th Floor MBK CENTER 444 Phayathai Rd. Bangkok
662-6117164-5
10:30am-10:00pm





















Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

Art in Paradise 3D Bangkok


Art in Paradise 3D Bangkok adalah  art 3d painting museum di Bangkok yang pertama di buka.


Ianya terletak di Din Daeng Bangkok . Waktu operasi adalah 10 AM to 10 PM.
Wah, bila cik iena tengok gambar teringat masa pergi 3d museum dekat Korea (^_~).






























Memandangkan Hujung bulan ni nak ke Bangkok, so Cik iena kene survey tempat mana yang menarik untuk dilawati antara Art In Paradise and Magic Art Museum..
So next Update mengenai  Magic Art Museum pulak



99 Esplanade, Room No.408, 4th Floor Ratchadapisek Road, Din Daeng Bangkok, Thailand
662-6609130
10am-10pm








Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

I Miss You !!



I just miss you , miss you so much . I miss the way you make me smile , talk and laugh .
I Miss You Sayang 
(^_~)







Rindu Awak  sangat sangat 

Haish gerampulak tengak gambar sayang kite nie
duduk KL cik iena tak boleh bela kucing.
Tak pe minggu nikakngah balik yer che tom
rindu dia
rindu nak hug dia
(^_~)

Eyhh takkan rindu che tom  je..
Mestilah rindu kat family
lagi adek bongsu yang manje yang suke tarik perhatian kite kalau kita tak bagi perhatian kat dia
ada je yang dia buat bagi kita main dengan dia
(^_~)

Yeay minggu ni balik kampung
Cuti Raya AidilAdha.
Batang Kali
Tungguuuuuuuuuuu
Cik iena balik

TAPI kan cik iena pun rindu jugak dekat someone
dari hari kesehari nak jumpa asyik tak jadi jadi jumpa je
T_______T
macam-macam dugaan

Awak Awak
Kite Rindu Awak
T___T

"I miss you
but I’m trying not to
care. I love you, but
I’m trying not to
show. I want you, but
what can I do when
you are not even mine "









Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

Antara Sahabat Dan Impian Membeli belah ketika bercuti Di Luar Negara



Disaat anda memerlukan perbelanjaan untuk bercuti di luar negara , hadir seorang sahabat memohon bantuan keewangan untuk membantu keluarga.
Apakah tindakan yang akan anda lakukan ? Perlukah anda mementingkan diri sendiri dan mengetepikan permohonannya?

Adakalanya kita perlu bekorban, kita tidak selalu akan berada diatas. Mungkin dia betul betul memerlukan wang tersebut. 

Suatu ketika kita pasti akan berada dibawah dan pada saat dan ketika itu kita akan tahu siapa sahabat dan siapa hanya sahabat ketika waktu senang kita.

Mungkin percutian di Bangkok kali ini cik iena tak boleh membeli belah sakan.
Cik iena sayang sahabat cik iena .  Cik iena harap dia tabah menghadapi dugaan hidup.
Allah takkan menguji di luar kemampuan kita.
 
Nota : Maaf jika ada sedara mara yang sentap kenapa cik iena tak bagi korang pinjam duit lagi dan bagi pada sahabat. Pada yang kerap pinjam duit tu. Tak larat la nak layan asyik pinjam je. Tapi cik iena tak kejam sangat. Cik iena akan fikir dulu patut kah bagi pinjam. Lagi2 pada yang jarang pinjam dan betul2 memerlukan.
 
Nak buka buku 555 aih nak kutip hutang sebelum ke Bangkok 31 Oktober 2014 nie
Harap mereka faham (^_~)
 







Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com
Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve