Im The winner-Kryolan Giveway !!!

haha excited nye..

tak sangka kak anne pilih iena as a winner

FiRst choice lg Tu..huhu

Iena < -- muke perasan

thanks a lot kak anne..

n kalau korang sume nk tau

iena create blog nie pn sb nk join kak anne nye contest nie lh..

bermula dr kak anne nye kryolan giveway nie lah

wujud lh blog iena yg agak cacamerba nie

huhu

jom kiter layan video yg iena wat tuk kryolan giveway
















Copy From Kryolan website





AND THE WINNERS ARE: jeng jeng jeng




Okey.. I dah pilih 10 orang yang i rasa layak untuk dapat KRYOLAN supra foundation.

Winners dipilih berdasarkan creativity you mem-promote blog ini dan effort

untuk meng-edit gambar di KRYOLAN IN MALAYSIA dan meng-upload-kan di blog you.

Dan memenuhi syarat2 termasuk mengiklankan sekali KRYOLAN GIVEAWAY

contest ni di blog you. Siap ader yang masukkan dalam youtube lagi :) .

Apa2 pun a million zillion thanks to all of you yang dah join.




You girls cepat2 email i your address yer


KRYOLAN Supra Foundation:



http://ienaeliena.blogspot.com/2009/11/kryolan-giveaway-time.html




http://catalunya-playground.blogspot.com/2009/11/kryolan-giveaway.html




http://ciareadventurelife.blogspot.com/2009/11/kryolan-giveaway-time-at-kryolan-in.html




http://zurasaid.blogspot.com/2009/11/kryolan-in-malaysia-kryolan-give-away.html




http://butterbrownie.blogspot.com/2009/11/my-saving-grace.html





http://atiqah-naa.blogspot.com/2009/12/make-yourself-pretty-with-kryolan.html




http://fs-one.blogspot.com/2009/12/kryolan-in-malaysia.html




http://myblog-sha.blogspot.com/2009/12/kryolan-giveaway.html




http://aidajasmeen.blogspot.com/2009/12/cosmetics-kryolan-oh-kryolan.html




http://manggispink.blogspot.com/2009/12/kryolan-giveaway-aiyayai.html





Pada yang lain yang tak berjaya sila cuba lagi tahun depan yer bila i buat contest lagi.

Tapi you juga harus tuntut saguhati tu :)


So semua yang join giveaway ni,

Sila email ann_stasia@yahoo.com

Masukkan semua details ni dalam email tu yer.


Email subject: im d winner

Blog:

Name:

Address:

Contact number:

Skin color: fair/medium/dark

**********************************************************************




tak sabar2 nk dapat

Kryolan Supracolor Oil Base Makeup




3 comments:

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog